Graveyard
- xpandelx
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xpandelx #2976
Barbarka PL 6.Opäť vlastnou chybou...Začínam byť zúfalý...
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Re: Graveyard
WD 60/51 MP5 solo vlastní chyba hold čerstvě po probuzení se nemá hrát
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Mocný MackoHC p78 padl, jeho duše již odpočívá v křemíkovém nebi. Jeho slavnou pouť k p100 přerušil uberboss jménem DC. Ani 2 000 000 EHP nepomohly statečnému bojovníkovi a i přes snahu jeho druhů padl.
Byl jsi mi dobrým společníkem ... R.I.P.
PS: aspoň že ty expy zůstanou
Byl jsi mi dobrým společníkem ... R.I.P.
PS: aspoň že ty expy zůstanou
Naposledy upravil(a) hulkxxxl dne 19.02.2014, 09:27 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Xpa, hulk RIP pánové.:-(
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
R.I.P. Na p78 už by letěl počítač z okna.
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
RIP pánové a šup na novej char.
Smelina : PL78 sice zabolí ale z pohledu expů je to ještě "pohoda". Na PL79 jsi teprve v polovině expení
Smelina : PL78 sice zabolí ale z pohledu expů je to ještě "pohoda". Na PL79 jsi teprve v polovině expení

Toje škoda Hulkxxxl RIP, mě se stalo včera to samé taky umřela moje postavička DH PL56 :-(
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Teda. Takhle krátce před datadiskem to musí už opravdu mrzet.
Já se pro změnu málem podělal včera. Mám asi nějaký vadný USB port ve kterém je myš a deaktivovala se mi zrovna v momentě, kdy jsem řezal toho superunikátního šamana kolem kterého vyskakují ti vybuchující haj*líci v Dahlghur Oasis.
Navíc mám ještě jako levák nastaveny tlačítka tak, že stand mi krásně vyhovuje na pravém shiftu. A určitě víte co se stává když jej delší dobu držíte. Musím vypátrat jak to vypnout. 
Nakonec kombinace těchto dvou aspektů dopadla dobře...
Já se pro změnu málem podělal včera. Mám asi nějaký vadný USB port ve kterém je myš a deaktivovala se mi zrovna v momentě, kdy jsem řezal toho superunikátního šamana kolem kterého vyskakují ti vybuchující haj*líci v Dahlghur Oasis.

Nakonec kombinace těchto dvou aspektů dopadla dobře...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Hulk měl smůlu v neštěstí....
šli jsme jen ve třech, než přijde 4tý, že připravíme elity, skočíme do festeringu a první elita DC. Bohužel jsem se s md snažili marně, protože fear, stun či prase jsou na desecrator krátký
Ještě teď lituju toho, že jsem si nevzal healovací totem, odteď ho budu mít pořád, jakmile půjdeme jen s jedním WD.

šli jsme jen ve třech, než přijde 4tý, že připravíme elity, skočíme do festeringu a první elita DC. Bohužel jsem se s md snažili marně, protože fear, stun či prase jsou na desecrator krátký

Ještě teď lituju toho, že jsem si nevzal healovací totem, odteď ho budu mít pořád, jakmile půjdeme jen s jedním WD.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Marast to se děje jen když ho po sobě pětkrát zmaknes ne?
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- hulkxxxl
- Ancient
jo heal to je asi jediná záchrana na takové situace, naštěstí jsem měl zálohu udělanou a goldy na ros nachystané takže díky vám a ah jsem se dal zase trocha dokupy (ehp 1.7, dmg redukce o 1% menší) ale holt to není tak vymazlený jak gear co jsem pomalu rok dával dohromady
už jsem uvažoval že dám tu barbaří pasivku ale nevím jestli by mě zachránila, měl jsem 20% redukce na superstition... jen to trochu oddálilo smrt
budu holt dělat jen support dps šla do kytek, dost mi to vadí vím že to sekáš hlavně ty s vrtulníkem ale 20k dps je prostě tragické to je tak na mp0 (proto mě nebaví ani ten monk) když jsme měl 140k tak mi připadalo že přecejen nějakou dps dělám
nová barbarka je už založená, a budu postupně expit další zálohu
PS: už aby byl datáč ceny na ah jsou prostě strašné (třeba ik chesta no fuj)
PPS: ale jsem viděl že bez ah bude nejvetší trest rip... rok sháněnej gear je v sekundě v prd...
už jsem uvažoval že dám tu barbaří pasivku ale nevím jestli by mě zachránila, měl jsem 20% redukce na superstition... jen to trochu oddálilo smrt
budu holt dělat jen support dps šla do kytek, dost mi to vadí vím že to sekáš hlavně ty s vrtulníkem ale 20k dps je prostě tragické to je tak na mp0 (proto mě nebaví ani ten monk) když jsme měl 140k tak mi připadalo že přecejen nějakou dps dělám
nová barbarka je už založená, a budu postupně expit další zálohu
PPS: ale jsem viděl že bez ah bude nejvetší trest rip... rok sháněnej gear je v sekundě v prd...
Kdyz si budeš nechávat záložný gear, jako Já tak to bude v pohodě, ale nesmíš potom umřít dvakrát posobě :-)
- hulkxxxl
- Ancient
PS: leco rip, kdyby jsi chtěl něco z mojeho dh tak podaruju
měl jsem poschovánanej ještě gear se kterým jsem na hc začínal... jen když chce člověk hrát mp10 tak to nestačí, zase by mi chyběla partička
a mp1 furt dokola je nuda, na to mám čarodku co vypaří v sekundě každého moba
v rosku doporučuju všem si odkládat tak 2 itemy od každého na zálohu, hlavně když budou legendy accbound
měl jsem poschovánanej ještě gear se kterým jsem na hc začínal... jen když chce člověk hrát mp10 tak to nestačí, zase by mi chyběla partička
a mp1 furt dokola je nuda, na to mám čarodku co vypaří v sekundě každého moba
v rosku doporučuju všem si odkládat tak 2 itemy od každého na zálohu, hlavně když budou legendy accbound
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
hulku Rip byl to macek škoda ho
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
RIP hulk, skoro v pulce, to uz zamrzi ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Jestli se potkame online, tak rad se pridam, ci pomuzu, bude-li zajem.hulkxxxl píše:nová barbarka je už založená, a budu postupně expit další zálohu

A se smrti, jakozto nejvetsim trestem, souhlasim. Ostatne ta smrt ceka na kazdou postavu a jeden nikdy nevi, kdy nas co potka...
Petkrat to v mem pripade asi nebylo. Tam je to spis o delce stisknuti. Musim pokoumat, jak tu kravina deaktivovat. Anebo holt premistim ruku jinamKuki10 píše:Marast to se děje jen když ho po sobě pětkrát zmaknes ne?

"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
RIP Bumbalo a Chuckacabro
radši dopředu
dnes jsem měl hrozně divný pocit (ne sen), že jsem klimbnul a ukloval mě netopýr a Ivan dostal DC.
Byly jsme jen ve třech a mdmT se divil co s stalo, pak se připojil hulk. Bylo to ve festeringu, já měl PL 99 a cca 7-8 kostiček, Ivan PL 73. Sen to nebyl, jen takový divný pocit.
radši dopředu

dnes jsem měl hrozně divný pocit (ne sen), že jsem klimbnul a ukloval mě netopýr a Ivan dostal DC.
Byly jsme jen ve třech a mdmT se divil co s stalo, pak se připojil hulk. Bylo to ve festeringu, já měl PL 99 a cca 7-8 kostiček, Ivan PL 73. Sen to nebyl, jen takový divný pocit.
- hulkxxxl
- Ancient
lol nechat se uklovat těsně před p100
mě se tuhle taky zdálo že jsem ripl s wiz... myslím že potom co jsem málem zdechl v a2 díky reflektu vrtulníků
mě se tuhle taky zdálo že jsem ripl s wiz... myslím že potom co jsem málem zdechl v a2 díky reflektu vrtulníků