Graveyard
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Rip chlape, ale zas tak špatně jsi nedopadl.:-D
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Gz už ses chlap.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Graveyard
Večír rozehraju nouvou postavu....jakmile se vrátí z práce žena, okamžitě RIPnu
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
lvl52? to jsou max 2 hodinky... to by se v pritomnosti pritelkyne vyplatilo RIPovat casteji
Chce se mi brečet http://eu.battle.net/d3/en/profile/Azaz ... o/35124354 začal jsem 1 quest v 1 aktu HELL začal jsem kosit první wretched mother a dal esc, že jdu na cígo (hra nebyla public) během cigárka spadnul net, přišel jsem nalogoval se a hero dead...
Takže první char je v hajzlu a asi není žádná možnost ho nechat oživit co?
Takže první char je v hajzlu a asi není žádná možnost ho nechat oživit co?
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Jedna je. Založit novej char a pořádně se do toho opřít. Nic lepšího nevymyslíš.
Blbá smrt, ale co naděláž jede se dál.
Blbá smrt, ale co naděláž jede se dál.
JEště tu někdo psal lvl 52 za 2 hodiny, jak to děláte? Já se mučil na ten 50 lvl asi týden..... Tapeworm díky za radu je fakt že takovou srandu na SC nenajdu
Dukaz, ze koureni poskozuje zdravi mnohem vice vasemu okoli nez kurakum samotnym
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
tak posledni ripy tady bavi jeden vic nez druhy
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
aza poslal jsem ti sz.. jinak koukám že máš build jak na ww, navíc samej rubín 12k života jen .. znovu lépe a radostněji
Vcera sa mi podaril Ripnut 56 Monka Act 1 Hell:( Hrame NOAH MP10 only chalenge. Strasne blba zhoda nahod. Hrali sme 3ja Ja monk Kamos Lepra WD a pridal sa k nmam Hnusak s dalsim WD. Hladali sme ten vagon v highlandoch a nic nenasvecovalo problemom. 35k HP 150 all resist a celkom dost armoru. Isiel som otvorit chestu a objavil sa tam strom.Pozeram ze moji WD odbehli a nabehli na elitu tak som si pomyslle nebuem debil idem tam ved mame schrinu s behom tak strumu hadam ujdem.Elita bola frozen jailer a tusim schielding.HP sa drzali v pohode tak som pouzil na prvu vlnu freezov serenitu.Sekam sekam a vidim ze mi kleol zivot o 1 tretinu a dalsia masivna vlna freezov zacina.Medzitym nas dobehol ten jeden strom co som tam dotiahol a ja odbornik som sa rozhodol ze nepojdem do nepreskumanaj mapy ale prebehnem okolo stromu. Neviem kolko tam toho naral ale dostla som jail na tych ejho kvetoch...serenita v polovici zivoty sa celom drzali.V polovici jailu som uvidel freez pod nohami a videl som ze toto bude o chlp. Dostal som teda freez a pod noahmi vybucli dalsie 2 kavety....zacal som nadavat a mackat serenitu...Ale nestihol som to asi o pol sekundy.Cele zle..myslim ze leby som zostal stat priamo medzi elitami a nebezal k stromu tak to prezijem...alebo keby som otocil matru of healing..pocas jailu ale nepametam si ci som mal dost spiritu.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Jimmi RIP... ale pěkná bitka, tak to má bejt a hlavně mp10 bez ah tak spíš GZ k tomu jak daleko jsi se dostal, stromy jsou potvory pronásledujou tě klidně přes celou mapu
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Stromy jsou mrchy. Jsou to sice polý lemry, ale dokážou stopovat na dlouhou vzdálenost.
RIP
RIP
Monk PL38 (Stun + pull) defensive..... v partě se slušnou DPS v cryptě Festering Woods. Hned ze začátku krypty bez předchozího varování automatický restart PC. ještě se mi to nikdy nestalo. Přes přesvědčení že Armor a obrovská dávka životů + pasivka s tím nebude mít problém jsem zjistil že Monk už kouká zezhora. Jsem smutnej. Ještě že už je pátek - půjdu to zapít.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Saul ... o/29158011
update: žjišťuju že je možná problém se zdrojem (takže můj problém). Nicméně mě to tak sere že nevím jestli v HC pokračovat dál když je to tak rychlý...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Saul ... o/29158011
update: žjišťuju že je možná problém se zdrojem (takže můj problém). Nicméně mě to tak sere že nevím jestli v HC pokračovat dál když je to tak rychlý...
RIP...nehraj sám, to pomáhá
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
dmg 1800, the helm of command ...
Jéé sorr sem zase myslel na kraviny když jsem to četl Tak to se divim, že te nezachranili..tam do tebe museli prece nejakou chvili mlatit nez si lehl...
jj, relativně slušnej gear.Ride píše:dmg 1800, the helm of command ...
Navíc jsem jel jen na MP4. Běžně jsem hrál runy 7-10 a nebyl problém, tak jsem byl relativně v klidu. Nechápu že je tam nevymydlili společníci.