PTR HC Torment I +
Re: PTR HC Torment I +
tu appku mám. Ale když zapnu hru píše mi to verze 2.0.0.12312 za tou poslední nulou jsou různé čísla.
Četl jsem na bnetu, že je nějaká nová verze te appky tak tu zkusím instalnout.
Četl jsem na bnetu, že je nějaká nová verze te appky tak tu zkusím instalnout.
Aby se mi zpřístupnil torment na PTR musel jsem tam znovu nahrát postavy....jinak jde stáhnou patch a nějaké věci do RoS, ale není to ještě aktivní...viz
http://www.diablofans.cz/balicek-s-obsa ... azeni.html
http://www.diablofans.cz/balicek-s-obsa ... azeni.html
Bossové na T1 sólo, ale i v partě, jdou k zemi celkem snadno. Zde bych určitě v obtížnosti aspoň trochu přitvrdil. Přece to jsou "nejvyšší" bojovníci pekla a mají nakládat víc než nějaká elita.
for OgoCz: Zustal ti ten The Witching hour, když jsem si znovu načetl postavy?
for OgoCz: Zustal ti ten The Witching hour, když jsem si znovu načetl postavy?
Jasny chlape, dikec
Zkousel sem s wizznou i T2 weeping holow, celkem to slo, nektery afixi nakladaly celkem slusne, u nekterych sem jen stal a rubal a netrvalo to ani moc dlouho, T3 sem zkousel jenom kostaky a ti uz celkem nakladali kdyz sem mezi nima sta,jakmile sem potkal elitu - najednou vsude zeleno a uz na me bezeli tak sem srabacky zdrhl
Xiaomi Mi2S
Zkousel sem s wizznou i T2 weeping holow, celkem to slo, nektery afixi nakladaly celkem slusne, u nekterych sem jen stal a rubal a netrvalo to ani moc dlouho, T3 sem zkousel jenom kostaky a ti uz celkem nakladali kdyz sem mezi nima sta,jakmile sem potkal elitu - najednou vsude zeleno a uz na me bezeli tak sem srabacky zdrhl
Xiaomi Mi2S
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Ja zkousel bossy minuly tyden na T1 v parte a v pohode, reflect jsem ani necitil, ale WD co tam byl radsi stal opodal
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Darkness
- The Butcher
Vcera jsem zas byl chvili na PTR
nejdrive muj oblibeny arcane torrent spolu s mirror images, skill ktery jsem nikdy nepouzival, celkem zabava a slo to i bez jakehokoli skilu na stit
(slow time i od dvojniku paralyzuje)
a pak jsem chvili zkousel monka, mimoradne otravna elitka s wormhole me teleportovala sem tam ...
(nevim jestli to bylo diky wormhole a nebo diky latency okolo 300 ms a toho, ze kdyz jsem na moba klikl, tak nez to server zpracoval, tak uz odbehl o pul obrazovky)
nejdrive muj oblibeny arcane torrent spolu s mirror images, skill ktery jsem nikdy nepouzival, celkem zabava a slo to i bez jakehokoli skilu na stit
(slow time i od dvojniku paralyzuje)
a pak jsem chvili zkousel monka, mimoradne otravna elitka s wormhole me teleportovala sem tam ...
(nevim jestli to bylo diky wormhole a nebo diky latency okolo 300 ms a toho, ze kdyz jsem na moba klikl, tak nez to server zpracoval, tak uz odbehl o pul obrazovky)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
skušenosti z mp10 no ah se ti teda určitě budou hodit... to druhé video .. no asi by mě drblo to budou teda kombinace... už v d3v mě vždycky uchvacovalo jak tě šikovně dokážou vortexem stáhnout do nějakejch sra*ek
- Darkness
- The Butcher
Zkousel jsem chvili PTR, Torment III je snad lehci nez pred 14 dny Torment I. Act1 byl s Darkness v pohode hratelny i bez obrannych skilu (pravda, se stitem radeji, ale mohla tancovat na plague skoro jako monk v predchozim videu), a padalo to docela rychle a jen nektere elitky byly nebezpecnejsi ... Momentalne stridam "Arcane Madness" build s fire buildem (padl Maximus). Pres vikend udelam dalsi experimenty a treba pridam videa.
A zkusim T6 s nejakym charem ...
A zkusim T6 s nejakym charem ...
Hl prosimtě nezapomen, že to co zkoušíš je PTR a to bude aktuální tak max 14 dní po té co vydají patch, než vydají RoS...pak ti tyto tvoje pokusy k ničemu nebudou. Jen aby nedošlo ke zmatení čtenářů Na lvl 70 to bude uplně jiný kafe
- Darkness
- The Butcher
par ukazek:
fire build:
mad wizard 1 click build:
- pokud jste si nestezovali, ze archon je mackani jednoho tlacitka, tak tenhle build to dotahl k dokonalosti
- staci mackat jen leve tlacitko mysi, jak pro pohyb, tak pro utok (Arcane torent na pravem mam jen proto, ze jsem ho zkousel a kdyby nahodou dochazela mana, treba na single target)
- predpoklad 10 APOC, magic weapon s runou na sanci AP on hit, + nejaky LOH 1000+
jinak na torment 1 staci mit nejake armor a resisty a hral jsem bez jakychkoli defensivnich skilu krome prismatic armor + teleportu a bez pasivky...
pasivky - astral presense, glass canon, temporal flux (rekneme 2. "obranny" skill)
fire build:
mad wizard 1 click build:
- pokud jste si nestezovali, ze archon je mackani jednoho tlacitka, tak tenhle build to dotahl k dokonalosti
- staci mackat jen leve tlacitko mysi, jak pro pohyb, tak pro utok (Arcane torent na pravem mam jen proto, ze jsem ho zkousel a kdyby nahodou dochazela mana, treba na single target)
- predpoklad 10 APOC, magic weapon s runou na sanci AP on hit, + nejaky LOH 1000+
jinak na torment 1 staci mit nejake armor a resisty a hral jsem bez jakychkoli defensivnich skilu krome prismatic armor + teleportu a bez pasivky...
pasivky - astral presense, glass canon, temporal flux (rekneme 2. "obranny" skill)
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Hezká videa
Ono na PTR je torment celkem hratelný více než torment 1. V ROSu na lvl70 je to trochu jiná káva už
Hratelné to bude taky, ale určitě né ihned po příchodu do ROSu a naexpení lvl70.
Ono na PTR je torment celkem hratelný více než torment 1. V ROSu na lvl70 je to trochu jiná káva už
Hratelné to bude taky, ale určitě né ihned po příchodu do ROSu a naexpení lvl70.
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
Ano ono to bude pomalu na stejné úrovní až budeš mít 70 Lvl a nějaký ten item v ROS a to stejné platí i o hře bez datadisku.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- maslo
- Wraith
Myslel jsem ten rozdíl hry bez datadisku a s datadiskem asi sem to špatně napsal
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Esi te chápu dobře, tak v datadisku budeš ten gear chvilku ladit než si dáš torment.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- maslo
- Wraith
Asi tak nějak už nevím co jsem tím prvním příspěvkem myslel ale určitě v něm bylo zahrnuto to co jsi teď uvedl.