Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Ta pasivka na štít je brutální, ale v bete ho mám furt plnej, když farmime.
Fakt supr věc, sak uvidis az bude open beta to je rozdíl jak kráva oproti jen tomu ptr.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Fakt supr věc, sak uvidis az bude open beta to je rozdíl jak kráva oproti jen tomu ptr.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
Na co presne umrel ten monk? Videl som cez neho prejst jeden arcane a umrel. Ako jasne, sukuby mu znizili armor ale aj tak mi to prislo, ze padol akosi rychlo.
Please, listen to me. The Archbishop Lazarus, he led us down here to find the lost prince. The bastard led us into a trap! Now everyone is dead...killed by a demon he called the Butcher. Avenge us! Find this Butcher and slay him...
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
kuki: podle men fakt zalezi na tom na jake obtiznosti/jak rychle zabijis, taky jsem hral jednu dobu stylem, ze jsem mel stit furt plny (ale pak jsem si uvedomil ze hraju na hodne nizkou obtiznost, na kterou bych normalne nehral...), potreboval bych testnout alespon torrent 1 nebo 2 ..., jak to funguje pak ..
neithusak: taky se mi to zdalo hrozne rychle, podle mne problem je trochu vyssi latency, ze to je na US (300ms) - obcas se objevis nekde jinde nez si myslis ze jsi, nebo o trosku pozdeji, a zivot leti dolu hrozne rychle ..., ja jsem videl, ze to je huste a proto jsem se mu snazil doplnit heal pro shrine, ale to uz bylo pozde ..
neithusak: taky se mi to zdalo hrozne rychle, podle mne problem je trochu vyssi latency, ze to je na US (300ms) - obcas se objevis nekde jinde nez si myslis ze jsi, nebo o trosku pozdeji, a zivot leti dolu hrozne rychle ..., ja jsem videl, ze to je huste a proto jsem se mu snazil doplnit heal pro shrine, ale to uz bylo pozde ..
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Kuki10
- Globální moderátor
Torment v téhle fázi není úplně ideální, ještě se bude dost hejbat s itemama.
Hlavně v parte ty větší obtížnosti jdou lip, ale ještě je moc brzo..
Hlavně v parte ty větší obtížnosti jdou lip, ale ještě je moc brzo..
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
jeste k tomu stitu, ono se mi to zda prave zradne v tom, ze stit je furt plny furt plny, clovek se citi bezpecne, ale staci 5s uhybat nekam a nemit cas utocit, stit je dole a zivot rychle taky ... ale jak rikas, vsechno se jeste bude hodne menit ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Kuki10
- Globální moderátor
Jj to se mi už párkrát stalo.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
- uz vim proc monk tak rychle lehl - jak jsme na elitku nabehli, spustil jsem asi 3 meteory + dalsi skily a diky toho byli vsichni castecne paralyzovani (pasivka paralyze 20% chance a meteor procuje jeste 3s), pak obcas nejaky skill..., takze i kdyz jsme dostavali zabrat, tak to jeste bylo v mezich..., ale pak jsem musel pryc, ogo taky, mi chybela AP na meteory, protoze jsem nemohl dobijet pres living lighting (a APOC jsem mel jen v helme), tak vsichni najednou zacali utocit na monka, ktery tam chudak zustal sam a takovou salvu necekal ... (on myslim pouzival blind, ale bohuzel na range nedosahl z mista kde stal, nebo zrovna mel cooldown)
- Darkness
- The Butcher
ja jsem si to krokoval, moc to neni videt, ale i sucuby hodily ty ohnive koule ... a ty taky berou slusne ...
- Darkness
- The Butcher
elitky jsou fakt nekdy neprijemne a trochu delsi odezva znamena RIP, tentokrat Darkness
Tak pozeram ze aj orbiter moze celkom slusne zavarit. RIP.
Please, listen to me. The Archbishop Lazarus, he led us down here to find the lost prince. The bastard led us into a trap! Now everyone is dead...killed by a demon he called the Butcher. Avenge us! Find this Butcher and slay him...
RIP ještě že je to jen PTR
Neřek bych, že to bylo odezvou...spíš opravdu hodně špatně takticky zahráno, ostatně jako skoro každej tvůj rip co jsem měl možnost vidět
Neřek bych, že to bylo odezvou...spíš opravdu hodně špatně takticky zahráno, ostatně jako skoro každej tvůj rip co jsem měl možnost vidět
- Darkness
- The Butcher
Kdyz pri fast runu, nekdo chatuje a ripuje :/
- Darkness
- The Butcher
Nedavno jsem se s Antabusem "hadal" jestli je WD lepsi nez Wiz, problem je ze s wizardem umi malokdo hrat dobre na blizku a S WD ckem skoro nikdo.
To ze nekomu procne pasivka a bezi do mesta vyskocit ze hry a zas zpatky, neberu za dobrou hru, ale ulet.
Jedine wizard, diky defenzivnim skilum, ktere ma, vydrzi stejne, ne-li vice nez barbar. Kdyz nepouziva stupidni teleport warmhole, ale teleport safe passage, nejlepsi nejen unikovy spell ve hre. Kterakoli jina class, krom barbara s leapem muze mit problem s wallerem ..,
Wizard na single target, ma stejny, ne-li vyssi dmg nez WD (s vhodnymi skilly). WD dokaze pravdepodobne davat o trochu vetsi dmg na skupiny, ale to je subjektivni, spelly wizarda maji daleko vetsi plosny dosah.
(DH mozna vydrzi jeste vic nez wiz, ale takoveho jsem potkal jednoho asi pred pul rokem ...)
Muj prispevek berte s nadhledem, za wizarda jsem hral 20x vice nez s WD a nemam dnes dobrou naladu
To ze nekomu procne pasivka a bezi do mesta vyskocit ze hry a zas zpatky, neberu za dobrou hru, ale ulet.
Jedine wizard, diky defenzivnim skilum, ktere ma, vydrzi stejne, ne-li vice nez barbar. Kdyz nepouziva stupidni teleport warmhole, ale teleport safe passage, nejlepsi nejen unikovy spell ve hre. Kterakoli jina class, krom barbara s leapem muze mit problem s wallerem ..,
Wizard na single target, ma stejny, ne-li vyssi dmg nez WD (s vhodnymi skilly). WD dokaze pravdepodobne davat o trochu vetsi dmg na skupiny, ale to je subjektivni, spelly wizarda maji daleko vetsi plosny dosah.
(DH mozna vydrzi jeste vic nez wiz, ale takoveho jsem potkal jednoho asi pred pul rokem ...)
Muj prispevek berte s nadhledem, za wizarda jsem hral 20x vice nez s WD a nemam dnes dobrou naladu
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Tak byla to bych řekl hádka bez uvozovek-korektní,ale pořád hádka. Vidím ,že si stále stojíš za svým. Musím říct, že jak tvrdošíjně opakuješ, že je wizzard nejlepší mě fakt docela dráždí a nenechává klidným. Na jednoduché otázky proč (NEJEN) moje (ale vždy nějaké) WD se stejným dps drtilo mp10 za celou partu a v případě absence WDčka jste s tvým wizzem se stejným dps skoro nic nemohli zabít asi ale zase nevysvětlíš že:). Moc bych tě poprosil, abys ukazal, jak wizard udělí single targetu větší dmg - to se totiž dá velice rychle simulovat - stojím si za tím, že to, co píšeš, je nesmysl a vidím za tím tvou úplně slepou zahleděnost do wizarda - jelikož sis smazal SC postavy, klidně mi jen napiš tvé wizz skilly, které podle tebe vyrovná nebo dokonce porazí COB, já ten test, proto abych tě vyvedl z nevědomosti, rád provedu.
Plošná DMG se simuluje mnohem hůř, přesto by mě zajímalo, které ty tvoje skilly dávají o tolik větší plošnou DMG, u tebe se žadný z nich teda neviděl používat
Plošná DMG se simuluje mnohem hůř, přesto by mě zajímalo, které ty tvoje skilly dávají o tolik větší plošnou DMG, u tebe se žadný z nich teda neviděl používat
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak pod to se podepisu.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Darkness
- The Butcher
budu ted streamovat test se stejnym equip na ghomovi mp4 na vic si s WD netroufnu (bez LS)... mozna najdu nejakou zbran s LS
Naposledy upravil(a) Darkness dne 21.02.2014, 21:01 hod., celkem upraveno 1 x.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
co se přžívání týče, tak na tom je z tria DH, Wizz a WD nejlíp DH a to díky tomu, že se každý druhý ráně uhne
a co se týče Wizz × WD tak s CoB stojíš furt jen na jednom místě a to ještě blízko mobek
a co se týče Wizz × WD tak s CoB stojíš furt jen na jednom místě a to ještě blízko mobek
- Darkness
- The Butcher
tak si ty videa puste soucasne od zacatku boje, bohuzel na wizu se srovnatelnym paragonem nemam act3 a wiz ma lepsi offhand, diky + elemental dmg %, vyhral o chlup wd. navic vyhoda wize je, ze si muze dat 1.5% LS z Magic weapon a muze vzit daleko lepsi 1h bez LS a je v pohode, WD tezko.
wizard se vyhne kazde 3ti rane, kdyz ma 1000 dex. a s prismatic armor a safe passage ma dmg reduction na urovni barbara ... DH ma vyhodu v pasivce % life regen, takze pri 150k life a dobrou spravou zdroju na perma gloom, je prakticky nesmrtelny, az na lagy ..., wizard prezije diky defense a pasivce i lagy a DC. Wd prezije diky pasivce a spirit walk skoro vsechno, ale DC ne a dlouhe lagy s problemami, protoze ma slabou obranu.
na uberech u magdy se s Arcane torrent postavim, a stojim dokud napriklad nehodi arcanu moc blizko a dokud je na co utocit na obrazovce nebo pokdu nedojde cca po pul minute, mozna vic AP, wd musi pobihat
archon ma rozhodne lepsi range nez bati a diky arcane blast, a storm armor, ktere pouzivam na bezne runy, si troufam tvrdit ze dosahnu srovnatelneho dmg jako wd s nasatim, navic okamzite a ne a za par sekund. Diky teleportu jsem mobilnejsi a bezpecnejsi.
To ze mp10 hrajete permanentne na hranici ripu je vase vec. ja tak hrat neumim a diky pomale grafice ani nemuzu. Proto mi procne pasivka jednou za cas a nekolikarat za run. Kdyz jsem mel 76k DPS a archona, tak uz s rychlosti zabijeni nebyl problem, problem na mp10 challenge mam jen s tim dosahnout rozumne defense a dps, aby to bylo hratelne, do te doby to je horsi.
Nepotrebuju se hadat, jestli je lepsi wd nebo wiz, obe classy jsou dobre, ale wd rozhodne neni lepsil, jak se mi stale snazis tvrdit, jen se s wizem musim prehnoupnout pres urcitou hranici ...
Mne slo hlavne o to, ze jste v omylu, ohledne DPS wizarda ... arcane torrent Death Blossom, je uccinny, i kdyz mate pocit, ze furt netrefuje, on ve skutecnosti netrefuje jen obcas. A je to nejsilnejsi skill wizarda, ktery se batum hrave vyrovna, navic ma lepsi dosah. Bati davaji 500-1000% dmg, AT s arcane dynamo 1176% dmg
Na ukazkach dala Dala Darkness nejvyssi crit 800k, Witch jen 734k (ale Darkness ma o 180 vic int z paragonu a equivalent triumviratu pro wd neni) a taky se to za tu chviku neda uplne posoudit.
wizard se vyhne kazde 3ti rane, kdyz ma 1000 dex. a s prismatic armor a safe passage ma dmg reduction na urovni barbara ... DH ma vyhodu v pasivce % life regen, takze pri 150k life a dobrou spravou zdroju na perma gloom, je prakticky nesmrtelny, az na lagy ..., wizard prezije diky defense a pasivce i lagy a DC. Wd prezije diky pasivce a spirit walk skoro vsechno, ale DC ne a dlouhe lagy s problemami, protoze ma slabou obranu.
na uberech u magdy se s Arcane torrent postavim, a stojim dokud napriklad nehodi arcanu moc blizko a dokud je na co utocit na obrazovce nebo pokdu nedojde cca po pul minute, mozna vic AP, wd musi pobihat
archon ma rozhodne lepsi range nez bati a diky arcane blast, a storm armor, ktere pouzivam na bezne runy, si troufam tvrdit ze dosahnu srovnatelneho dmg jako wd s nasatim, navic okamzite a ne a za par sekund. Diky teleportu jsem mobilnejsi a bezpecnejsi.
To ze mp10 hrajete permanentne na hranici ripu je vase vec. ja tak hrat neumim a diky pomale grafice ani nemuzu. Proto mi procne pasivka jednou za cas a nekolikarat za run. Kdyz jsem mel 76k DPS a archona, tak uz s rychlosti zabijeni nebyl problem, problem na mp10 challenge mam jen s tim dosahnout rozumne defense a dps, aby to bylo hratelne, do te doby to je horsi.
Nepotrebuju se hadat, jestli je lepsi wd nebo wiz, obe classy jsou dobre, ale wd rozhodne neni lepsil, jak se mi stale snazis tvrdit, jen se s wizem musim prehnoupnout pres urcitou hranici ...
Mne slo hlavne o to, ze jste v omylu, ohledne DPS wizarda ... arcane torrent Death Blossom, je uccinny, i kdyz mate pocit, ze furt netrefuje, on ve skutecnosti netrefuje jen obcas. A je to nejsilnejsi skill wizarda, ktery se batum hrave vyrovna, navic ma lepsi dosah. Bati davaji 500-1000% dmg, AT s arcane dynamo 1176% dmg
Na ukazkach dala Dala Darkness nejvyssi crit 800k, Witch jen 734k (ale Darkness ma o 180 vic int z paragonu a equivalent triumviratu pro wd neni) a taky se to za tu chviku neda uplne posoudit.
Naposledy upravil(a) Darkness dne 21.02.2014, 22:13 hod., celkem upraveno 13 x.