HC parta SUICIDE COMMANDO - nábor členů na pohodové hraní
zdar, byl jsem teď trochu out, nebojte zase se ukážu.
NEWS: dostal jsem před týdnem RoS betu, moje mrtvoly vydaly na 142 paragonů, což je 35-36 bodů do káždé záložky, do začátku bohatě stačí, mít 20M goldů do začátku bude stačit, progress bude, ty větší obtížnosti nebudou sranda. Zatím toho nahrál víc Dontlookatme na můj účet než já, bo já nemám čas. 70-ku ještě nemám, mám 66,6. Pokud padne něco zajímavého tak to zkusim nafotit a dát sem. Pokud někdo skladujete šutry (čtverce, no ty co padaj) rovnou to zahoďte.
NEWS: dostal jsem před týdnem RoS betu, moje mrtvoly vydaly na 142 paragonů, což je 35-36 bodů do káždé záložky, do začátku bohatě stačí, mít 20M goldů do začátku bude stačit, progress bude, ty větší obtížnosti nebudou sranda. Zatím toho nahrál víc Dontlookatme na můj účet než já, bo já nemám čas. 70-ku ještě nemám, mám 66,6. Pokud padne něco zajímavého tak to zkusim nafotit a dát sem. Pokud někdo skladujete šutry (čtverce, no ty co padaj) rovnou to zahoďte.
congregation, please be seated and open your prayer guides to the book
of revelations, psalm 69:drinking the blood of jesus,drinking it right from his veins,learning to swim in the ocean,learning to prowl in his name
of revelations, psalm 69:drinking the blood of jesus,drinking it right from his veins,learning to swim in the ocean,learning to prowl in his name
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Re: HC parta SUICIDE COMMANDO - nábor členů na pohodové hran
Tak to gz k betě!
rychlé zprávy z RoS (koho to nezajímá ať to nečte)
tak jsem doexpil hc wd na 70, z 60 to trvalo cca 7h (možná i míň). A5 jsem nehrál, protože Dontlookatme měl pujčený účet a tudíž adventure mód jsem měl otevřený. Paragon body v betě šli rozdělit před dosažením 70-ky, nacož jsem přišel až na 66. Nejlépe mě šli expy při Bounty A3, jel jsem je pořád dokola a z 66 na 70 jsem to měl možná rychlejc než do 66, ale to bude taky otázka gearu. No když jsem dorazil na 70, tak jsem měl cca 6 klíču na rifty. 2 jsem propálil a toto je výsledek. První rift leg z rift guardiana, docela pěkný nožík. Rift 2, poté co byl guardian dole, jsem zjistil že rift má ještě jedno patro, vlezu tam a goblini všude Jsem z toho byl tak vyděšenej, že jsem málem ripnul, jelikož ten první pack goblinů sebou měl docela hnusnej double pack a bylo tam málo místa, goblini mi tedy pozdrhali. V té mapě byl ještě jeden pack goblinů a to na konci mapy, tam už jsem moby vyřídil před útokem na gobliny a z cca 8-10 goblinů jsem jich sundal tak 70% a byl z toho legendární plánek a jedna mizerná legendárka, kterou jsem rozložil. Z paragonu 142 na 143 to chce 272M exp, těžko říct zda to je platná informace.
za SUICIDE COMMANDO FLA
tak jsem doexpil hc wd na 70, z 60 to trvalo cca 7h (možná i míň). A5 jsem nehrál, protože Dontlookatme měl pujčený účet a tudíž adventure mód jsem měl otevřený. Paragon body v betě šli rozdělit před dosažením 70-ky, nacož jsem přišel až na 66. Nejlépe mě šli expy při Bounty A3, jel jsem je pořád dokola a z 66 na 70 jsem to měl možná rychlejc než do 66, ale to bude taky otázka gearu. No když jsem dorazil na 70, tak jsem měl cca 6 klíču na rifty. 2 jsem propálil a toto je výsledek. První rift leg z rift guardiana, docela pěkný nožík. Rift 2, poté co byl guardian dole, jsem zjistil že rift má ještě jedno patro, vlezu tam a goblini všude Jsem z toho byl tak vyděšenej, že jsem málem ripnul, jelikož ten první pack goblinů sebou měl docela hnusnej double pack a bylo tam málo místa, goblini mi tedy pozdrhali. V té mapě byl ještě jeden pack goblinů a to na konci mapy, tam už jsem moby vyřídil před útokem na gobliny a z cca 8-10 goblinů jsem jich sundal tak 70% a byl z toho legendární plánek a jedna mizerná legendárka, kterou jsem rozložil. Z paragonu 142 na 143 to chce 272M exp, těžko říct zda to je platná informace.
za SUICIDE COMMANDO FLA
Rovnež gratuluji k betě. A když už jí hrajete, tak by mě zajímalo, jak funguje u barbara pasivka sword and board (generuje 20 fury za blok) a dál jaký blok se může na štítu narollovat. Zda zůstal max. 34 z D3V nebo se to posunulo výše.
Mimo jiné jsem pohřbil svého barbara na 81 plvl. Byla to famozní smrt. Sólo MP6, double pack elit a lag. Vedení z blizzu mi den před vánoci prostě nepřálo. Vzhledem k tomu, že mě mohl zabít jenom lag nebo DC, tak to beru jako zásah vyšší moci a nijak mě to netrápí. Už se vracím zpátky:)
Mimo jiné jsem pohřbil svého barbara na 81 plvl. Byla to famozní smrt. Sólo MP6, double pack elit a lag. Vedení z blizzu mi den před vánoci prostě nepřálo. Vzhledem k tomu, že mě mohl zabít jenom lag nebo DC, tak to beru jako zásah vyšší moci a nijak mě to netrápí. Už se vracím zpátky:)
-
- Quill Rat
- BattleTag:Dontlookatme#1232
Můj Crusader z FLA účtu, kterému strašně děkuji a je nejvíc nejlepší , výbavu a staty přidáme později.
Co se týče otázky na Barba, zatím jsem nezkoušel, ozkouším.
Co se týče otázky na Barba, zatím jsem nezkoušel, ozkouším.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Dontlookatme#1232
tu je slíbená výbava a staty, block pravděpodně zůstal, přes 34 jsem neviděl, ale dá se sehnat block chance jako affix na věcech
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Paragon body můžeš rozdělit už na lvlu 1.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dík za info. Takže své stormshieldy s blokem 34 a CC nebo life+ si prozatím ponechám. V RoS si akorát přehraju hlavní stat na vyšší roll. Jak vidím ty prsteny, tak nebude od věci, ponechat si i nějaké to trifecto s jedním hlavním statem a dírou (vložil bych bílý kámen na all ress) případně s all ress.
Kolik % poškození redukuješ s tím svým armorem. Tipoval bych okolo 81 %.
Kolik % poškození redukuješ s tím svým armorem. Tipoval bych okolo 81 %.
Zdravím. Mal som tú česť si zahrať s pánmi zo Suicide Commanda a musím podotknúť, že v ich spoločnosti je o zábavu instantne postarané. Keď sa dávajú exp runy, tak sa nekonajú žiadne zbytočné zdržovačky a všetko pekne odsýpá. V rámci HC si všetci navzájom kryju pr*ele. Odskúšal som si to dokonca aj na vlastnej koži, keď som sa omylom portol na MP7 do rozrobeného crypt runu. Ihneď sa konala záchranná akcia, žiadne nadávky, všetko sa bralo s nadhľadom, čiže pohodka.
Je fajn vedieť, že sa na scéne pohybujú aj rozumní ľudia a fandím im aj do budúcnosti, aby im to nadšenie z hry vydržalo .
V hre sa ešte určite stretneme.
Je fajn vedieť, že sa na scéne pohybujú aj rozumní ľudia a fandím im aj do budúcnosti, aby im to nadšenie z hry vydržalo .
V hre sa ešte určite stretneme.
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Cau chlapi. Precetl jsem si uvodni post a urcite si vas pridam. Rad bych se konecne pokusil o nejaky ten Hellfire ring a navic kazda dalsi osoba se kterou bych si mohl solidne zahrat mi udela radost. To vzhledem k faktu, ze delam trismenny provoz, jenz se mi furt ruzne toci...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
super, jsem rád , že to tu žije. Příští týden se asi v D3 zase ukážu, ale chystám se naexpit wizzarda. V RoS je hodně předělanej a konečně pujdou hrát i jiné elemety než cold. Wizzard se jmenuje TESLA takže elektřiny bude dost.
jedna malá ochutnávka z bety pro všechny zdejší witch doktory, manu jsem tam musel doenchantit. Tři doktoři jsou vždy lepší jak jeden, míval jsem tuto masku kdysi i v klasickém D3 tam byla tušim item level 57-58 nebo tak něco, tady vypadá malinko lépe. Sry chlapi, nemůžu zato , že mi blizz tu betu dal
jedna malá ochutnávka z bety pro všechny zdejší witch doktory, manu jsem tam musel doenchantit. Tři doktoři jsou vždy lepší jak jeden, míval jsem tuto masku kdysi i v klasickém D3 tam byla tušim item level 57-58 nebo tak něco, tady vypadá malinko lépe. Sry chlapi, nemůžu zato , že mi blizz tu betu dal
posla jsem ti PMku s credentialsMarast píše:Cau chlapi. Precetl jsem si uvodni post a urcite si vas pridam. Rad bych se konecne pokusil o nejaky ten Hellfire ring a navic kazda dalsi osoba se kterou bych si mohl solidne zahrat mi udela radost. To vzhledem k faktu, ze delam trismenny provoz, jenz se mi furt ruzne toci...
jedna špatná zpráva, slovo SUICIDE nemůže být v názvu klanu, bo je to pro Blizz nepřijatelné,nevhodné atd. Počítám že slovu sebevražedné psáno česky bez diakritiky budou prd rozumět
Cau,
Na podzim jsem se vratil k D3, protoze me nalakala zprava o zruseni AH/RMAH. Slovo "vratil" je mozna malinko pritazene za vlasy, protoze jsem to nehral po vydani asi ani tyden. Se dvema kamaradama hraju tedy od podzimu opet SC. Vsechno jsem dotlacil na lvl 60 a zustal u DW s CoB pro solo hrani a monka s 2h group buildem pro hrani s kamaradama.
Nicmene ted jsem zkusil HC a ponekud prekvapive me to chytlo. Pokud by si nekdo nekdy chtel zahrat HC (ale i SC), tak dejte vedet. Na HC ted pomalu tlacim WD k levelu 60. Jsem jiz ponekud starsi, mam rodinu a dite, cili moje hrani je ponekud nepredikovatelne .
Brum#2766
Na podzim jsem se vratil k D3, protoze me nalakala zprava o zruseni AH/RMAH. Slovo "vratil" je mozna malinko pritazene za vlasy, protoze jsem to nehral po vydani asi ani tyden. Se dvema kamaradama hraju tedy od podzimu opet SC. Vsechno jsem dotlacil na lvl 60 a zustal u DW s CoB pro solo hrani a monka s 2h group buildem pro hrani s kamaradama.
Nicmene ted jsem zkusil HC a ponekud prekvapive me to chytlo. Pokud by si nekdo nekdy chtel zahrat HC (ale i SC), tak dejte vedet. Na HC ted pomalu tlacim WD k levelu 60. Jsem jiz ponekud starsi, mam rodinu a dite, cili moje hrani je ponekud nepredikovatelne .
Brum#2766
for Psalm69
Po zadání názvu klanu SUICIDE COMMANDO si od tohoto okamžiku v hledáčku NSA (National Security Agency). Doporučuji nepoužívat žádnou elektroniku a pro jistotu ani nevycházet z domu.
PS: Gratuluji. Už máš i vlastní satelit:)
Po zadání názvu klanu SUICIDE COMMANDO si od tohoto okamžiku v hledáčku NSA (National Security Agency). Doporučuji nepoužívat žádnou elektroniku a pro jistotu ani nevycházet z domu.
PS: Gratuluji. Už máš i vlastní satelit:)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
:-D
Edit: co zkusit pismenobi nahradit třeba 1?
Edit: co zkusit pismenobi nahradit třeba 1?
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
@iPetrB LOL
@Kuki10 číslici jsem nezkoušel, podtržítko a spec znaky to nebere, zkusim večer, ona ta policy bude stejná nebo hodně podobná jako když pojmenováváš char, zda char může mít číslici v názvu, teď nevim
@Kuki10 číslici jsem nezkoušel, podtržítko a spec znaky to nebere, zkusim večer, ona ta policy bude stejná nebo hodně podobná jako když pojmenováváš char, zda char může mít číslici v názvu, teď nevim