LS vs LOH
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Ficek-2914
hojte... vím že na tohle téma se už vedla spousta diskuzí ale většina ve starších verzích hry... Jak je to nyní... Dejme tomu při hře max MP2 a dps pod 100k...
Vyplatí se zbraň s ls nebo se spíše zaměřit na LOH ? dle mých informací v ROS LS nebude tudíž při úvaze že char přežije LS bude zbytečný ale to je otázka dlouhé doby tudíž bych zatím neřešil co bude za půl roku...
Vyplatí se zbraň s ls nebo se spíše zaměřit na LOH ? dle mých informací v ROS LS nebude tudíž při úvaze že char přežije LS bude zbytečný ale to je otázka dlouhé doby tudíž bych zatím neřešil co bude za půl roku...
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: LS vs LOH
no kdysi se psalo že pod 100k se vyplatí jet spíš LOH... jak se přehoupneš tak LS, ale i tak bych dal raději +5% LS na těch 100k 3% jsou podle mě málo, u LOH se určitě vyplatí mít větší ats aby jsi dělal hity častěji... ale třeba CM wiz jede jen na LOH, osobně bych se učil hrát spíš s LOH protože LS skončí během pár měsíců
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Bylo to pod 50k dps.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Nezapomente kluci ze LS je po prekroceni obtiznosti Normal redukovan ... na Nightmare o 30%, na Hell o 60% a na Infernu az o 80% ... a pokud se nic nezmenilo tak v RoS by mel LS ze soucasnych zbrani fungovat z 10% ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Kuki10
- Globální moderátor
To víme, ale pokud se nepletu tak na lvlu 70 nebude fungovat vůbec.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Ja byl prekvapenej jak dh jde hrát bez ls, takže to půjde, ale osaham si to pěkně na ptr.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
nezalezi az tak na DPS, jako na dmg. Obecne se da rict, ze cim vyssi cisla davate, tim lepsi je LS. Napr pro 2h buildy tak muze LS vychazet citelne lip jak Loh i pri nizkym DPS. Jinak penalizaci ma i LoH. Ruzny skilly maji ruzny proc koeficienty, a tak napr z barbovo frenzy procuje LoH min, nez z bashe etc (EDIT: kdyz o tom tak premylsim, tohle mozna plati i pro LS. Spis ne, ale uplne jistej si nejsem :] )
Chceš hrát zatim relativně v pohodě? jeď jednoznačně LS i 2,5% při cca 80 dps je lepší než 1k LoH. Je to jistější, pak samo záleží jakej hraješ char a jaký máš návyky při hraní...
Určitě tady teď schytám kupu připomínek, že nemám pravdu a buh ví co....tohle je můj názor a jen si nemyslete, že jsem to nezkoušel měnit...zkoušel a LS je pro můj styl hraní prostě ideální, asi bych ho nehrál při 40k dps, ale to je už věc jiná...
jinak až nám vyjde RoS, asi se máme na co těšit...určitě budu muset rapidně změnit styl hraní, jinak to asi nebude mít dlouhé trvání...co jsem četl naposledy, tak až dojdeš na lvl 70 LS by se mělo zredukovat na 0%, čili vyrušit...na novejch zbraních už by nemělo bejt vůbec LS.
Určitě tady teď schytám kupu připomínek, že nemám pravdu a buh ví co....tohle je můj názor a jen si nemyslete, že jsem to nezkoušel měnit...zkoušel a LS je pro můj styl hraní prostě ideální, asi bych ho nehrál při 40k dps, ale to je už věc jiná...
jinak až nám vyjde RoS, asi se máme na co těšit...určitě budu muset rapidně změnit styl hraní, jinak to asi nebude mít dlouhé trvání...co jsem četl naposledy, tak až dojdeš na lvl 70 LS by se mělo zredukovat na 0%, čili vyrušit...na novejch zbraních už by nemělo bejt vůbec LS.
- Kuki10
- Globální moderátor
Pěkně napsaný.
Toho RoS bych se nebál na ptr to trestnem a ono to půjde.
Toho RoS bych se nebál na ptr to trestnem a ono to půjde.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Právě jsem si taky na webu početl to info ohledně lifestealu a jsem z toho takový na vážkách no. Ale jak tak koukám, tak pan Sova desítka je pozitivní jako dycky. Takže já se spokojím s tím, že on nás prostě zachrání.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... mám k LoH drobnej dotaz, něco si myslím, ale rád bych si to potvrdil ... hraju monka, natáhnu na sebe přes cyclone strike 10 mobů, všechny trefím cryplingem, tzn. hitnu 10 mobů ( vše prosím brát jako příklad ) , mám 1000 Loh s proc koef 0,75 ( myslím že tak to crypl má ) ... myslím si správně, že dostanu 10*1000*0,75 =7500 HP na jeden hit, tzn. řeknemě s AS 2.0 dostanu 15.000 za sekundu ( samozřejmě za předpokladu, že tam stojí pořád 10 živejch mobů ) ?? ... až polovina mobů umře platí to stejný, jen to hold bude 7500 za sekundu ... omlouvám se za možná stupidní dotaz, ale D3 je bohužel potřeba používat spíš pokoutní matematiku než selskou logiku :-))) ....
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@mdmT: ano :-) Proto mám na monkovi 2.5k LoH. S thunderclapem je to 2500*1.5 = 3750 na hit pri 2 ranách za vteřinu to je 7500 života během vteřiny při mlácení. Monk bude asi první postava, kterou vyšlu do víru Westmarche
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je slušný LoH. Doufám, že tyhle LoH/IAS buidy budou fungovat i dál. Hrozně mě baví ty chvíle, kdy ti jdou HP do kytek a víš, že tě zachrání jen to, že vlítneš zpátky do boje.
Pravda. Na HC jsem tim i zabil nejake postavy, kdy jsem zazmatkoval, utekl z boje a umrel o kousek dal. Na SC tam bez premysleni skocim zpet a HP okamzite na maximum
Pokračování diskuze z Graveyard - píši to sem, protože se zde nic neřeší a nechci zakládat novej topic
Ještě mám tedy malej technickej dotaz:
Co bude vycházet efektivnějc: Dejme tomu, že mám AS 1,09 a jdu se skornem, CC 21% a crituju tedy max 5Mio a nebo jedu 1hand při AS 2 a CC 41% s tim, že crity mám max 3mio???
Přeci když mám dvojnásobnou chanci na Crit a takřka dvojnásobnej attack speed za sekundu, tak ve finále musim bejt efektivnější ne? Nebo jak to tedy funguje?
Co bude vycházet efektivnějc: Dejme tomu, že mám AS 1,09 a jdu se skornem, CC 21% a crituju tedy max 5Mio a nebo jedu 1hand při AS 2 a CC 41% s tim, že crity mám max 3mio???
Přeci když mám dvojnásobnou chanci na Crit a takřka dvojnásobnej attack speed za sekundu, tak ve finále musim bejt efektivnější ne? Nebo jak to tedy funguje?
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
ve vysledku by melo pro srovnani teoreticky stacit DPS, tj pokud baty drzis a nedochazi ti mana tak bys mel byt efektivnejsi, i kdyz vidis mensi cisla ... druha vec jsou jeste tiky v zavislosti na AS, ale to uz se mi nechce studovat, jestli to ma vliv nejen na spotrebu many, ale i na dmg, vice zde http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9377379828 (je to cteni na pul dne...)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Musím teď letět pryč, takže to to nevím jistě, ale jde o to zda buff na AS z totemů se násobí a nebo přičítá k tvé aktuální hodnotě.Kolmen1 píše:Pokračování diskuze z Graveyard - píši to sem, protože se zde nic neřeší a nechci zakládat novej topic
Protože s 1,09 + 20% = 1,29 a 1,8 + 20% = 2,0 tak nárůst v prvním případě má pro výslednou dmg ohromný rozdíl oproti nárůstu dmge v druhém případě, protože v prvním se dps zvýší o cca 20% v druhém případě o cca 10%.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
jo takhle, attack speed se musi zapocitat jeste jinak, zapomnel jsem ze totem pridava AS mel jsem za to ze jen dmg, takze ty predchozi vypocty byly spatne
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Kolmene: Tohle bude otazka spise AVG dmg nez AS a CC, tam kde konci Tvuj zabikuch to je +/- minimalni dmg Skornu proto se k BATum s offhandou porizuji zbrane s nizkou AS a vysokou AVG dmg (piky,palice), navic setri manu.
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.