ViolatorCZ píše:Ale jestli se nepletu to platí pouze pro neinfernové předměty. Co dropnu s no AH postavou na infernu schovat můžu, je to tak?
Jasně. Co si vymlátíš s postavou do dokončila mp10 hell, tak si schovávej, předávej, ale pouze opět těm, co dokončili mp10 hell a jejich postava, která to zvládla, stále žije.
EDIT k cca 23:40 :
Dnes jsme opět farmili se sheepem inferno, na část runu se přidali i Mox a Black. Dneska pro mě osobně velmi povedenej den, započal novými vykraftěnými rukavicemi (pokus cca č. 30

) , pořad by bylo co vylepšovat, ale rozhodl sem se, že dal už to pokoušet nebudu. Za dnešních zhruba 6 hodin farmení mě padlo nádherných 9 legendárek( málem sem seskládal IK set

), což je daleko přesahující můj rekord v mp10 challenge ,ale možná vůbec kdy za jeden den. Sumasumárum: Sever, Tormentor, IK belt- nejhorší možný roll, death watch mantle, IK helma- povedená, Gladiator ruky, Nailbitter, IK ruky- marný, Innas spirit stone -slabý. Sheep našel tuším "jen" 4, jeho první drop - Vile ward - vyřešil moje dilema, zda zkoušet kraftit ramena, už nemusím:) Dál si vybavuju solidní kalamitu s 1200+dps a pak i dva poctivé brimy v podobě dalšího Naibitteru a ty marný 59lvl kuše. Nasbíralo se taky nějaký solidní kvantum DE a knížek, takže sem to vše zase rozfofroval do 5 amuletů- stále nic- a pak sem zkusil 10 bracers, celkově semi dařily zajímavý kousky, 9tej v pořadí sem nasadil, ke spokojenosti chybí celkem málo - musím někde sehnat nějaký pickup.