Antabus už leží na cementery of forsaken - kousek od tam

. Na lag to nebylo- aspon doufám - nezporoval jsem ho. Zaljan, Armada a já jsme farmili krypty a Weeping, šlo to dle mě velmi dobře, padla mi
SKORNA 
, ale pak jsme natahli poněkud větší pack, před kterým jsme museli vycouvat. Mmě se zdánlivě v tu chvíli vedlo nejlíp a chtěl jsem udržet pack pohromadě, zatímco se ostatní daj kupy. Kosil jsem dále, tak se ocitl v první linii. Během sekundy se odehrálo několik věcí, obklopilo mě větší počet mobů, což už mnohokrát předtím a nebyl jsem z toho nervózní, padla věžka, chtěl jsem dát novou, ale v tom momentě nebyla hatred, jestli byl gloom nebo nebyl se přiznám v tu chvíli nevím, disciplína určitě byla, obdržel jsem v blíže nemožně specifikovatelném pořadí více ran a já byl v sekundě s HPčkama na nule

Fakt to bylo z plnýho zdraví příšerně rychlý, proto to podezření na lag,ale jestli nebyl gloom... hotové

Tak jako tak, měl jsem nasazenej i štít s 20% blockem, v gloomu s bouchajícíma pastma skutečně vydrží DH docela dost, pokud však chvíli stojíte a neutočíte, máte problém, ale bylo to aspon hodně zábavný a stále napjatý. Prohlídnu si věci, co mám a podle toho se rozhodnu, s čím zítra odstartuju na novo
edit: opraveny chyby\ a překlepy + nový hrdina už vyběhl na svou pouť za pomstou ;-)