Začinam HC za WD pomoc
Zdravím lidi prosim vás potřeboval bych par rad do začatku na HC lvl 60 mam a zajíma mne naco se hlavne soustředit teda neake rady ohledne výbavi jake staty a jaky build na svojho WD je dobry a použitelny i s low vecma dik
Re: Začinam HC za WD pomoc
pozry si moje WDcko ja hram HC a itemi nemam moc dobre kedze hram len s tym co najdem a tu je link na moj topick o postave
viewtopic.php?f=140&t=9518
viewtopic.php?f=140&t=9518
Ahoj, no záleží jaký MP chceš hrát...pokud nižšší což do začátku doporučuji, volil bych jako primar utok medvědy a na to potřebujes velkej regen many a to zanmená komplet zuni set + nejlépe i nějakej regen na zbrani a nejlépe i na hlavě...pak se dostanes cca na 100many za 1s a to je už plně dostačujicí.
druhá varinta je hrát baty a to bud na meele ty točící nebo ty na větčí vzdálenost. Idealni k nim je pak zbran 2hand
Zde más pro inspiraci build...cena gearu byla cca pred 14ti dny cca 250Mio když nepočítáš crafty, co je volitelny tak je urcite totem a primární utok, me se dost osvědčil locus warm na manu, ale lze tam dát takřka cokoliv...GL a kdyby něco napiš..
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kolm ... o/29335092
druhá varinta je hrát baty a to bud na meele ty točící nebo ty na větčí vzdálenost. Idealni k nim je pak zbran 2hand
Zde más pro inspiraci build...cena gearu byla cca pred 14ti dny cca 250Mio když nepočítáš crafty, co je volitelny tak je urcite totem a primární utok, me se dost osvědčil locus warm na manu, ale lze tam dát takřka cokoliv...GL a kdyby něco napiš..
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kolm ... o/29335092
Nic ve zlem ale jak pišu začinam čiže nemam ani mega ne to 250 )
Necituj predchozi prispevek - Kuki
Necituj predchozi prispevek - Kuki
To já samozřejmě vím, že nemáš ani floka, to bylo jen pro příklad abys měl třeba představu za kolik se dá sehnat už "slušnej" gear...Jinak přeju pevný nezvy, vim moc dobře jak je ten začátek obtížnej...goldy už bohužel nepůjčuju po pár špatnejch zkušenostech (resp. pouze lidem co znám dýl a vim že hrajou..)
Bohužel v této fázy nezbejvá než doufat v nějakej slušnej drop co prodáš, protože počítat s tim, že na sebe něco lepšího dropneš je lehce utopie
Bohužel v této fázy nezbejvá než doufat v nějakej slušnej drop co prodáš, protože počítat s tim, že na sebe něco lepšího dropneš je lehce utopie

-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordKogoruhn#2487
Ja hraju wd jako self found a osvedcilo se mi mit okolo sebe co nejvic petu. Proto taky pouzivam pass. skill FEtish sycophants. Tenhle skill fakt žeru, na druhou stranu sem snad nepotkal jinyho wd, kerej by ho pouzival
Ale porad ziju!

Můžeš čekovat taky mého WD. Používám build, který není náročný na manu, používá hodně petů a plošný damage na velkou vzdálenost. Je výborný na solo hru - hraju s ním mp1. Do party stačí víc než bohatě do mp3 včetně. Na vyšší mp už jsou lepší buildy. Plusem tohoto buildu je plošný damage a velká vzdálenost na kterou se dá hrát - nemusíš chodit vůbec k mobům. Myslím si, že pro tebe minimálně na začátek by to mohlo být to, co hledáš - s tímto buildem příliš neriskuješ.
Gear hledej klasickej - i za mega se dá nakoupit. Hledej life on hit na zbrani, nebo spíše lifesteal, minimálně do začátku hraj se štítem. Můžu ti i jeden slušný štít dát, když mi napíšeš ve hře. Stackuj HP, armor a resisty, damage nech na konec.
Gear hledej klasickej - i za mega se dá nakoupit. Hledej life on hit na zbrani, nebo spíše lifesteal, minimálně do začátku hraj se štítem. Můžu ti i jeden slušný štít dát, když mi napíšeš ve hře. Stackuj HP, armor a resisty, damage nech na konec.