V takovém případě dávám kick, ale pokud by se mi tam podobní hráči montovali 20x za den, možná mi taky povolí nervy.
Kolmen na ten seznam určitě nepatří, tihle hráči by zřejmě natáhli bačkory za chvíli někde jinde i bez něj

no ja to zase velmi dobre chapem... nepovazujem sa za clena HC komunity ale co som cital a pocul, tak HC komunita si ovela viac pomaha, mnohokrat lepsi hraci len tak daruju dobre veci co uz nepotrebuju, pripadne pomahaju s posunom zaciatocnikov na inferno a ine. Preco by malo byt niekomu kto sa nikdy nestretol s PK divne, ze ho niekto vola k sebe do hry, ze mu nieco da? Obzvlast ked ide o mesto, ktore malo byt safe? To je dalsi preslap Blizzardu a zle navrhnuta zona. Keby sme my takto povrchne ako sa k tomu stavia Blizzard navrhovali Internet banking, tak mate chlapci po case vase ucty vybielene ani neviete ako. ked je dedina navrhnuta ako safe place, tak nim ma zostat za kazdych okolnosti. Ked nie, ok, ale hraci by mali byt o tom upovedomeni. A zase, pokial sa niekto k niekomu pripoji do hry a dedina by nemala byt bezpecnym miestom, tak by mal mat na nevyhnutny cas imunitu na cokolvek aby sa stihol bezpecne odpojit.Darkness píše: nechapu jak na to muze nekdo skocit, ale chodili mu tam lidi jeden za druhym, co k tomu dodat ...