KryOn PLVL100
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Jen do toho.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: KryOn PLVL100
Děkuji a dodatečně také gratuluji ke stovákovi - 7,4 tisíc elitek na Bornovi?, tipuju, že hraješ na hodně vysoké mp :o)...
Gratulace
Diabloprogress:
http://www.diabloprogress.com/player/gelrak-2910
Battlenet:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gelrak-2910/
http://www.diabloprogress.com/player/gelrak-2910
Battlenet:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gelrak-2910/
díky moc pánové...
- diamondcz
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Yondashimo#2674
Kryone, přídávám se ke gratulaci i tady na fóru. Dokonce jsem si aktualizoval kvůli tobě profil a upravil . Ani jsem nevěděl, že už jsem ho tady měl založený před rokem No už jen hurá na to vlákno naší party ČTYŘI NITI V ŘIŤI!!!!!
GRATULACE KE 100vce BORČE:)
GRATULACE KE 100vce BORČE:)
btw. vítěj Pavle snad na to dopoledne Kryon vlítne zítra dopoledne a zaktualizujeme to a bude naše vlákno
Díky Yondashimo, bez vás všech by to tak daleko nedošlo, to bych se pižlal ještě někde na padině, pokud bych přežil :o)... Zkusím dnes nebo zítra úvodník, tak si klucí připravte nějaké slovo hodné představení vaší niti v řiti...
Nějaké ty věty jsme včera na skypu skládali s Trefem, asi si to umíš představit :D
Tak určitě :o)... Důvod?
Už se na vás těším, od čtvrtka jsem nehrál... a jsem závislák kua...
P.S. a to musím ještě vyexpit novou mončici, tuhle se mi moc zatím pokoušet nechce... nebo si můžeme vyměnit funkce (teď nemyslím tátu a mámu), wdčko mam na 60tce...
Už se na vás těším, od čtvrtka jsem nehrál... a jsem závislák kua...
P.S. a to musím ještě vyexpit novou mončici, tuhle se mi moc zatím pokoušet nechce... nebo si můžeme vyměnit funkce (teď nemyslím tátu a mámu), wdčko mam na 60tce...
Však se kdyžtak pak dohodnem, už mám P 92, tak bych to rád dodělal, pak až vytáhnu možná Barbara ..
KryOn:
Gratule. Po takovým printscreenu z prvního článku pasu jak po uzeným! Sice SC, ale trochu si tu cestu aspoň "komplikuju" solo/selffound.
Jak jsi se označil za závisláka Já cca po PLvL80 naprosto propadl Paragonování ani nevim proč, ale jo
Možná mám trochu zkreslenej pohled, že hraju sám, ale HC100 si s těží dokážu představit, hmmmmm. Dlouhá cesta, dobrá práce!
Gratule. Po takovým printscreenu z prvního článku pasu jak po uzeným! Sice SC, ale trochu si tu cestu aspoň "komplikuju" solo/selffound.
Jak jsi se označil za závisláka Já cca po PLvL80 naprosto propadl Paragonování ani nevim proč, ale jo
Možná mám trochu zkreslenej pohled, že hraju sám, ale HC100 si s těží dokážu představit, hmmmmm. Dlouhá cesta, dobrá práce!
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
jop, je to prevazne na mp10. U barba nejsou vyssi mpcka i s horsim gearem problem, tak neni duvod to hrat jinak :]KryOn píše:Děkuji a dodatečně také gratuluji ke stovákovi - 7,4 tisíc elitek na Bornovi?, tipuju, že hraješ na hodně vysoké mp :o)...
Díky moc DrSma, jak už jsem psal, tak u mě to bylo tak "rychle" díky partě a nedokážu si představit, že za 272 hodin bych to dal sám tak, abych nechcípl (nemohl bych být tolik defence na úkor DPS - i když teď chci rozjet 100 k hybrida). Na NoAh (groupfound) se asi taky časem vrhnu, až nebudu mít do čeho rejpnout - snad to bude třebas tou formou leaderů, které se chystají nebo klidně i vlastní cestou + až to bude podpořený novými lege, tak to bude úplně nový zážitek. Ale už jedině v partě, dřív jsem taky jel jen singl až na malé výjimky, ale teď se bez dalších spiklenců cítím nesvůj a tolik mi to nebaví :o)...
P.S. držím palce v progressu...
P.S. držím palce v progressu...