HC Gelrak - T Monk Band

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Gelrak
Quill Rat
HC Gelrak - T Monk Band

Příspěvek od Gelrak » 28.08.2013, 21:35 hod.

Zdravím ve spolek,

Chtěl bych vám představit svojí novou mončici: Taki. Dneska se mi podařilo s ní doběhnout ACT 3 před Ghomem. Kde mám v plánu par dní/týdnů farmit věci na craft, expy a snad mi dropne i něco použitelnýho.. Zatím testuju jak jí to jde. Jen blbé kombinace affixu sem tam dokáží pozlobit :). Momentálně MP0, na vyšší MPčka si s mým DPS/EHP netroufám.

Při expení jsem testoval i stream jestli mi net nebude nějak padat. Bohužel se potvrdili mé obavy. A na 90% internet pádá díky mému 5 let starému HDD :roll: . Tak to nebudu riskovat.

Dnes při testování mi aspoň pro mě padnul menší upgrade:
Obrázek

Během příštích týdnů se k Taki přídá zbytek skupiny, kteří se jmenují: Tuki, Tiku, Tyki a Teky: Tito a doufám že né díky DC další monkové se budou střídat s Taki a slovo na expení a farmení. Kdyby se nedej bože objevilo zlomyslné božstvo jménem Disconnect, abych měl rovnou připravéného náhradníka na slavné cestě k pokoření paragonů a ukázat vztyčený prostředníček Disconnectovi :ble:

V následujících dnech je v plánu modlení se za ultimátní rolly při craftu. Zvednutí v prvé řadě EHP/RESS/a v neposlední řadě o malinko DPS. Při tom se snažit o celkové vyvážení celého gearu.

Diabloprogress:
http://www.diabloprogress.com/player/gelrak-2910

Battlenet:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gelrak-2910/

Soupiska kapely:
Taki - paragon 4
Tuki - na soustředění
Tiku - na soustředění
Tyki - na soustředění
Teky - na soustředění

To by pro dnešek mělo být vše.
Lovu zdar, Disconnectovi nazdar.

Gelrak
Quill Rat

Re: HC Gelrak - T Monk Band

Příspěvek od Gelrak » 31.08.2013, 10:50 hod.

Tak po pár infarktových situacích jsem se raději rozhodl vrátit z ACT3 do ACT1. Tam je to pro mě momentalně pohoda i když trochu nuda :) na MP0. Ale rozhodnutí se mi vyplatilo. Měl jsem 4 světýlka. Sice crap ale aspoň brimstony na amulety.
Také se mi podařilo doexpit Tukiho na 60ku. Momentálně ještě musí doběhnout Hell a přidá se k Taki na farmení.

Soupiska kapely:

Taki - paragon 8 /dropy - balefire caster, wormwood, homunculus
Tuki - dobíhá Hell / dropy - death watch mantle
Tiku - na soustředění
Tyki - na soustředění
Teky - na soustředění

Gelrak
Quill Rat

Příspěvek od Gelrak » 01.09.2013, 13:51 hod.

Opět zdravím,

po včerejším farmení všeho možného a sbírání všeho co mi padlo. Jsem dostal neočekávaný upgrade a neocenitelné rady na HC od Bankai, Sabre a spol. Kteří mě boostnuly takovým způsobem, který jsem vůbec nečekal. Tímto bych jim chtěl poděkovat - Moc díky chlapy. :love:

Momentálně s tímto upgradem bych zvládal MP1 act1, ale při testování, jsem zjistil že DPS je na dobré úrovni, ale EHP to chce zlepšit o 100% :). Takže momentálně se zaměřuji na survival a defense věci. Až se mi podaří zvednou all ress aspoň o 150 a life regen + LS nebo LOH. Tak budu teprve spokojen a vrhnu se na farmeni na MP1.

Přikládám včerejší světlušky:
Balefire Caster
Tzo Krins Gaze
Death Watch Mantle
Dark Mages Shande

Pro dnešek to bude zase vše.

Gelrak
Quill Rat

Příspěvek od Gelrak » 14.09.2013, 15:13 hod.

Tak po několika dnech nečinosti přináším upgrade.

Momentálně jsem se zaměřil jen na Taki, kterou jsem dnes dohnal k 30 paragonu. Ostatní monky jsou prozatím u ledu. Měl jsem v plánu 30lvl už před týdnem, ale nějak nebyla chuť hrát Diablo. Trošku jsem poupravil gear, sice s DPS jsem šel o něco dolů, ale ressisty a armor šel oproti tomu krásně nahoru. Nyní šetřím na nějaký pěkný Nata ring kvůli 7% crit bonusu, díky kterýmu budu už obstojny tornadator.

Nyní farmím ACT3 MP1 nebo ACT1 MP2, záleží jak vysokou mám hladinu alkoholu v krvi :)

Legendárky od posledně:
už je toho trochu víc a jsem línej to jednotlivě rozepisovat
http://imgur.com/a/t3uin#0

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“