Vaše dropy z lepšího soudku
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
No ja takovych itemu prodal par, ale dycky jsem daval bid a jednou cucel, hulka 900 dps, dira, loh 25m cca...
Btw. Kdyz jsem mel v praci cas a nebyl nikdo online a ja chtel protahnout, tak jsem dal 5 m typkovi a byl klid.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Btw. Kdyz jsem mel v praci cas a nebyl nikdo online a ja chtel protahnout, tak jsem dal 5 m typkovi a byl klid.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: Vaše dropy z lepšího soudku
ahoj .. pradi nekdo cenu ? tipoval bych to tak 20milionu urcite.. tezko rict jestli nejaky barbar oceni ten LoH poradne
http://imageshack.us/photo/my-images/841/mmbd.png/
http://imageshack.us/photo/my-images/841/mmbd.png/
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Apofys: Ahoj, já bych si ho s barbarem nekoupil ani za mega, nemá all ressist, což bych na ringu požadoval
No allrezist sice nemá, ale zase to člověk nemůže mít úplně všude, takže on se ho určitě někdo ujme
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Bagr13 - co ty lacuni, prodali se a za kolik? Fakt me to zajima :-)
hele vubec jsem na 200mil a prd, co tak sleduju tak na hc nejsem posledni dobou schopnej prodat nic
tak asi zacnu hrat monka
tak asi zacnu hrat monka
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Bagr: chce to hold zkoušet... já jsem tejden zpět dropnul ice climbery s 146 vit a 12% life a 191 dex, dal jsem je tam za 140 a neprodali se, dal jsem je tam za 110 a neprodali se, tak jsem je tam dal za 99 a 149 BO a někdo je vzal na buyout, takže mi přistálo krásných 127 míčů do kapsy
ja vim ze to je o stesti uvidime tocim je porad dokola tak uvidim treba to prijde nejaky goldy by se hodily chtelo b to vylepsit postavy
Bagr - buď rád, že jsi mi tam tuším včera na ten sraz Al-Kaidy neumřel Ono vše se nakonec prodá
Já udal ten set plánek na štít až po týdnu za 320M
Já udal ten set plánek na štít až po týdnu za 320M
Hele tam byla jeste rezerva nesel jsem ani do vessel tak to byla jeste pohoda :D
Navic posdledni dobou se mi dari za posledni dva dny 5x vessel a porad ziju hold MP5 je na moji WD tak na hrane
Navic posdledni dobou se mi dari za posledni dva dny 5x vessel a porad ziju hold MP5 je na moji WD tak na hrane
8x Mempo na SC, deváté bez critu na HC Tady to má alespoň nějakou cenu i tak
Bagr - rezerva 20% HP Ono MP5 si dávám jen klíče, jinak MP4
tak po delsi dobe si taky zaflexuju
identifikoval jsme jen "odpad" .. lepsi veci si schovavam na giveaway po dinguti 100/ripu
identifikoval jsme jen "odpad" .. lepsi veci si schovavam na giveaway po dinguti 100/ripu
Asocial: hezky, dobře ty ty unid. itemy obdivuju, že máš výdrž
btw. ty jsi "Tomáš" ? mám v tom rébus
edit: tak ne, jen náhoda se jménama postav, i PL stejnej tuším.. sorry.
btw. ty jsi "Tomáš" ? mám v tom rébus
edit: tak ne, jen náhoda se jménama postav, i PL stejnej tuším.. sorry.
jop nejsem :] Tomas ma asi o 1/2 levelu vic - vcera jsme to kosili spolu. Jmena jsou haluzna nahoda, ale borntodie se pro hc char celkem nabizi. Pocitam, ze takovych po svete diabla beha spousta.
jinak s identifikovanim neni problem. Vic goldu nepotrebuju a equip na farmeni MP10 staci, tak je celkem jedno, jestli item protocim hned, nebo az s dingem stovky ...
jinak s identifikovanim neni problem. Vic goldu nepotrebuju a equip na farmeni MP10 staci, tak je celkem jedno, jestli item protocim hned, nebo az s dingem stovky ...
wow asocial obdivuju tvojí vůli
jinak dneska snad poprvé na HC ring kterej asi za něco trochu stojí
jinak dneska snad poprvé na HC ring kterej asi za něco trochu stojí
Pekna sbirka, to bych nevydrzel neidentifikovat. Btw. aby jedno z toho nebyl nakej top roll a neklesala mu v bedne cena
itemy stejne rozdam, takze me jejich klesajici cena netrapi :]