Příspěvek
od Brawler » 13.08.2013, 07:19 hod.
Tenhle build jel dejvos, říkal že ho to hodně bavilo, ale jestli u něj ještě straší a s jakým úspěchem netuším, dlouho jsem ho nepotkal ...
Každopádně s wormem jsme se dloouho snažili něco takového spáchat, pokud by šlo o nájezdy na BOSSe, je tenhle build větší ranec než BATMAN a víte co s těma dokážu=))
Ale k věci ...
Jednu chvíli u mě nebyla nouze o goldy a tak jsem po kouskách bral výbavu s redukcí na odpočet, aby stála za to, hledal jsem na AH skoro 4 měsíce a za ty tři kousky jsem uvalil skoro BiO. Meč už jsem měl stávající, mempo s cc, tal rasha chesta, witching, inny kaťátka ... hledal jsem pak ringy s all res cc cd ...
Nebudu to dál rozvádět, myslím že WDčko hrát trochu umím a tak jen napíšu, že na nějakou rychlou farmu tenhle build dobrý není a přepnout na medvědy nelze, protože máte tak velký AS, že jste nonstop bez many.
Na vyšší MP (šest a víc) a v partě už to jde hrát o poznání lépe, ale taky mi to zas až tak nesedělo, protože občas jsem potřeboval svůj DMG směrovat na jistého bubáka, nebo daným směrem (např. z důvodu pomoci kolegovi v nouzi) a to uděláte pouze přesunutím sebe sama na vhodnější pozici, čímž ztácíte čas, nedáváte dmg tudíš nehealujete a taky ne vždy je možné se posunout tak, jak potřebujete ...
Největší plus měl tenhle build na UBERECH, tam to rozsekáte takovým způsobem, že se vám pomalu roztaví zbraň=))
Přešel jsem tedy hned po patchi (respektive už před ním, co jsem to otestoval na PTR) na BATMANA a hotovo, na farmu dávám medvědy a klátíme to libově, vysoké MP a ubeři BATMAN a jde to ještě líp ... řekl bych že nejmíň do dalšího patche není potřeba za sacrifice build vyhazovat goldy;-)