Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Ja jsem myslel, ze se predavaj dropy jen ve hre. Zadny takovy sysleni, ale zase proc ne. Kazdy kdo nekdy hral MP10 inferno vi, ze je to hustarna.
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!
Moxi, předávání itemů pouze v rámci jedné coop hry platí furt, ale pouze do postupu na INFERNO ...
Jakmile se sejde více lidí v AKTU 1 inferno MP10, už bych v tomto ohledu opravdu zvolnil a povolil možnost předání té věci i později.
Může se to zdát jako celkem velký ústupek, ale není tomu tak, dokud levluješ tak tím jak hra pokračuje ti sama nabídne lepší craft, lepší drop ... ale toto na infernu prostě není, víme to sami, dyť už jsme s jinýma postavama na infernu něco odfarmili ... a geary máme z 99% kupované=)
No a když mi pak padnou kalhoty jako dělané pro barbara a já je mám rozmlátit i když vím, že až se za mnou dostane barb, tak mu nepadnou podobné ani za 20 paragonů ...
Berte to tak, že to všechno jsou itemy, které mají na AH cenu max 100 000 goldů, nedělám si iluze že dropnu něco fakt čupr=)) ... takže nějaké OP monstra tímto ze seba fakt neuděláme, jen si pomůžeme a snad tím oddálíme krchov.
Toť můj názor, ale pokud budete proti, vydám rozkazy=)
Pište tedy jasně ANO či NE, ať to přes víkend uzavřeme.
Děkuji
Jakmile se sejde více lidí v AKTU 1 inferno MP10, už bych v tomto ohledu opravdu zvolnil a povolil možnost předání té věci i později.
Může se to zdát jako celkem velký ústupek, ale není tomu tak, dokud levluješ tak tím jak hra pokračuje ti sama nabídne lepší craft, lepší drop ... ale toto na infernu prostě není, víme to sami, dyť už jsme s jinýma postavama na infernu něco odfarmili ... a geary máme z 99% kupované=)
No a když mi pak padnou kalhoty jako dělané pro barbara a já je mám rozmlátit i když vím, že až se za mnou dostane barb, tak mu nepadnou podobné ani za 20 paragonů ...
Berte to tak, že to všechno jsou itemy, které mají na AH cenu max 100 000 goldů, nedělám si iluze že dropnu něco fakt čupr=)) ... takže nějaké OP monstra tímto ze seba fakt neuděláme, jen si pomůžeme a snad tím oddálíme krchov.
Toť můj názor, ale pokud budete proti, vydám rozkazy=)
Pište tedy jasně ANO či NE, ať to přes víkend uzavřeme.
Děkuji
-
- Minion of Destruction
Ja uz jsem psal - ale zase proc ne - takze u me ANO.
Ale ja se na to inf stejne dostanu tak za milion let :-), takze me je to uplne jedno. Nehrotil bych ty pravidla nejak extra prste, prece jsou od toho, aby se porusovaly :-D
Ale ja se na to inf stejne dostanu tak za milion let :-), takze me je to uplne jedno. Nehrotil bych ty pravidla nejak extra prste, prece jsou od toho, aby se porusovaly :-D
moxi, co ty porazenecky reci? koukej se do nedele dostat aspon na lvl6, at muzeme spolu nakopat zadek vsem dabelskejm prisluhovacum! jinak to vypada, ze bychom mohli jet od zacatku minimalne ve 3, mozna ve 4, a to by byl hukot...
2braw: muj nazor na modifikaci "pravidel" po dosazeni inferna je zrejmy, ale dam to i formalne: ANO
2braw: muj nazor na modifikaci "pravidel" po dosazeni inferna je zrejmy, ale dam to i formalne: ANO
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
-
- Minion of Destruction
Uz me to preslo, lvl 4 MUHEHE
Ano navíc po tom co dropnul Brawler za helmu bych musel být blázen kdybych řekl ne. ta má skoro cenu 50k !
myslis cenu brimu?
2mox: tak to je dobre, jen tak dal... skoda, ze nejsi ted, mam tak hodku casu
2mox: tak to je dobre, jen tak dal... skoda, ze nejsi ted, mam tak hodku casu
Naposledy upravil(a) Zaljan dne 09.08.2013, 14:02 hod., celkem upraveno 1 x.
Za mě rozhodně ANO...farmit trilion let hell važne nebudu :-)))
MS, to jsem ti vážně podstrčil takovou OP zhovadilost? No to si jako děláš pr*el!! A to nemá díru!! Jsem hlupák, mohl se ze mě stát desetitisícogoldař :-D
OK, zatím všichni pro, už si připravuju úpravu prvního postu =)
OK, zatím všichni pro, už si připravuju úpravu prvního postu =)
-
- Minion of Destruction
Myslím že nejde a nešlo o to jestli to je harry potter nebo mempo s crt, ale o princip ...
Stejně tak tvrdím, že postoj k těm co riply a byly už na infernu, nebo hell se taky může změnit. Ale to tvrdím celou dobu.
Stejně tak tvrdím, že postoj k těm co riply a byly už na infernu, nebo hell se taky může změnit. Ale to tvrdím celou dobu.
Tak je tu update: Barb Hurin, lvl 48, začátek A3 NM (Lord Najmi)
Poslední tři dny jsem víceméně propařil - je drsné, že si na to člověk už bere dovolenou :-) Skvěle jsme se sešli nejdříve s bolehlavem (monk) a dnes s Antenorem a MS (s přestávkou na oběd skoro 8 hodin v kuse) Hra na NM ubíhala krásně svižně, dropy byly lepší/horší - kdyby šel s náma někdo na DEX, tak by si pošušňal. Po odchodu Antenora jsme řádili s MS už jen ve dvou ale sranda to byla stále. I Belial se před námi sklonil, ač jsme se ho obávali.
Bohužel začátek A3 se stal osudným pro MS, kterého lockli champs v desecratoru a životy se zastavily až na nule :-( RIP ale byla to super hra, takhle by to mělo vypadat. Zase se určitě sejdem ;-)
Takže jsem teď na NM dočasně trochu osiřel a jako tank hledám někoho, kdo by mě podporoval zezadu. Povedlo se pár slušných craftů - s VITA to teď vypadá docela dobře (27k unbuff) a ránu má taky slušnou. Tak mi když tak písněte, jak budu online, chtěl bych potáhnout dál.
Poslední tři dny jsem víceméně propařil - je drsné, že si na to člověk už bere dovolenou :-) Skvěle jsme se sešli nejdříve s bolehlavem (monk) a dnes s Antenorem a MS (s přestávkou na oběd skoro 8 hodin v kuse) Hra na NM ubíhala krásně svižně, dropy byly lepší/horší - kdyby šel s náma někdo na DEX, tak by si pošušňal. Po odchodu Antenora jsme řádili s MS už jen ve dvou ale sranda to byla stále. I Belial se před námi sklonil, ač jsme se ho obávali.
Bohužel začátek A3 se stal osudným pro MS, kterého lockli champs v desecratoru a životy se zastavily až na nule :-( RIP ale byla to super hra, takhle by to mělo vypadat. Zase se určitě sejdem ;-)
Takže jsem teď na NM dočasně trochu osiřel a jako tank hledám někoho, kdo by mě podporoval zezadu. Povedlo se pár slušných craftů - s VITA to teď vypadá docela dobře (27k unbuff) a ránu má taky slušnou. Tak mi když tak písněte, jak budu online, chtěl bych potáhnout dál.
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Na popud velkých úspěchů pánů zaljana a brawlera jsem provedl další testík, s svým treningovým softcore DH s podpruměrnou výbavou ( v rámci tohoto modu však stále snovou ) jsem se pokoušel udolat butchera na mp10 inferno a výsledky nejsou moc povzbudivý, spíš bych řekl dokonale umrtvující. I pomerně dobře vybavenému DH do obrany dával v polovině případů IK, když sem pak vzal na pomoc gloom a sentry s 15%, tak sem vydržel i dva hity, jenže i přesto že sem prakticky pořád střílel, ubral sem během tří minut bai vočko tak 5% life, je to tak málo že se mi to nechce ani věřit, ale bylo to tak, díky těm obranným skillům sem měl utočný vlastně jen primár. No a po třech minutách nastoupí enrage a hoří celá podlaha, což sem přežil asi 7 sekund i s vyplýtváním healu v místnosti... za DH neumím a budu se konejšit že to bylo tím
rozbíjení užitečných věcí / jejich předávání...mno chápu lidi co mazlili postavu a pak ripli,inferno je fakt masakr, ale takovej ústupek je opravdu dost zásadní, myslím si, že by se to mělo nějak podrobněji rozepsat kdy a jak
jinak dneska jsme pokračovali v progresu a v průběhu cesty jsme spojili síly s violatorem, společně dokračeli na nm ke Kingovi, zítra budem pokračovat od dvou hodin, jedno místo stále volné.
Antabus #2689 Monk MuadDib 37lvl
Poklop789 #2230 Barbar Vesničan 37lvl
violatorcz #2356 Monk 39lvl
rozbíjení užitečných věcí / jejich předávání...mno chápu lidi co mazlili postavu a pak ripli,inferno je fakt masakr, ale takovej ústupek je opravdu dost zásadní, myslím si, že by se to mělo nějak podrobněji rozepsat kdy a jak
jinak dneska jsme pokračovali v progresu a v průběhu cesty jsme spojili síly s violatorem, společně dokračeli na nm ke Kingovi, zítra budem pokračovat od dvou hodin, jedno místo stále volné.
Antabus #2689 Monk MuadDib 37lvl
Poklop789 #2230 Barbar Vesničan 37lvl
violatorcz #2356 Monk 39lvl
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
no co si budeme povidat, ono i predavani dle stavajicich pravidel ma mouchy.... jdete coop, spolubojovnik dropne item a svuj stavajici nabidne ostatnim... a fakticky jde o neco, co nedropnul v aktualnim coopu
ale tam anketa nesmeruje; navrh je jasny - kdo dojde za stavajicich pravidel na inferno, tak (a pouze a tehdy) muze vyuzit:
a) drop od spoluhrace v modu MP10noAH, byt nepadnul v aktualnim coop
b) vlastni drop z MP10noAH z predchozich postav (tj. pokud si uchova v bedne "OP" item....)
do doby dosazeni inferna je tato moznost zakazana
a ustupek... pokud chceme mit na infernu i jine chary nez WD (a mozna wiznu a monka) na neco jineho nez na cistej support, tak moc dalsich moznosti neni - aneb kdo nebyl, neuveri...
EDIT: jdu se venovat krasne slovence ;-)
ale tam anketa nesmeruje; navrh je jasny - kdo dojde za stavajicich pravidel na inferno, tak (a pouze a tehdy) muze vyuzit:
a) drop od spoluhrace v modu MP10noAH, byt nepadnul v aktualnim coop
b) vlastni drop z MP10noAH z predchozich postav (tj. pokud si uchova v bedne "OP" item....)
do doby dosazeni inferna je tato moznost zakazana
a ustupek... pokud chceme mit na infernu i jine chary nez WD (a mozna wiznu a monka) na neco jineho nez na cistej support, tak moc dalsich moznosti neni - aneb kdo nebyl, neuveri...
EDIT: jdu se venovat krasne slovence ;-)
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
pokud to bude mit tuto podobu, že ti štastlivci, postavy, co dohrají mp10noah hell, vytvoří jakousi skupinku, co se bude moct vzajemně materiálně podporovat,, tak souhlas, pač jinak se těch elit moc fakt nezabije:)
-
- Minion of Destruction
Gargamel V - lvl8 pred kingem. Hra to byla vcera kratka, ale vyborna. 3x wiz + 1x DH, to byla sranda. Disco hadr. Ja jsem se vsak odpojil driv, protoze me to i tak desne, teda DĚSNĚ MOC nebavi a radeji jsem sel s Blackem moštovat cokoli na inferno. TZN - pokud uvidite ze jeste nahodou hraju MP10 výzvu a chcete si zahrat cokoli jinyho, tak napište, budu to hrat uz jen, kdyz nebudou lidi - coz se snad nestane - a budu linej vlizt na public. Ja na to prdím, protoze me normal + nm nebavi. I Belial NM mi prijde lehčí než na normalu. (2x jsem to presel na hell, takze asi tak)
Žblept, toť vše.
Žblept, toť vše.
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Hmm, mne na tom prave bavi to, ze kazdou chvili najdes nebo koupis upgrade nebo muzes neco craftnout ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Najtmér magda down.
Antabus #2689 Monk MuadDib 42lvl
Poklop789 #2230 Barbar Vesničan 42lvl
violatorcz #2356 Monk AryaDropMpIO 42lvl
Antabus #2689 Monk MuadDib 42lvl
Poklop789 #2230 Barbar Vesničan 42lvl
violatorcz #2356 Monk AryaDropMpIO 42lvl
- Serethiel
- Quill Rat
- BattleTag:Serethiel#2441
diablo na normal down (troska ma potrapila jastericka jedna cervena ) 34 lvl
Pro pozdější předávání věcí na infernu jsem pro - tedy ANO. Myslim, že je to dost rozumný a neubírá to na výzvě.
Edit: Barb, 22 lvl, Normal, Akt 2 (u Magdy)
Baladar#2373
Edit: Barb, 22 lvl, Normal, Akt 2 (u Magdy)
Baladar#2373