Příspěvek
od Brawler » 21.08.2013, 06:38 hod.
LS se počítá za každfý HIT, který bubákovi dáte ... pokud jste obklopeni bubákama, tak hodnota HP kterou si "šlohnete" pro sebe je o to vyšší ... teda pokud váš útočný skill zvládá "multitasking" :-D a hitujete víc věcí najednou ...
Vlastní zkušenost:
Když jdeme MP10 a potkáme elity s reflectem a je všude kolem spousta mobů, jsem prakticky úplně v klidu, protože sice od elit dostávám naloženo z reflectu + nejaký ten jejich hit a hit mobů, ale zároveň brutálně healuju a skáčou mi tu čísla třeba 60K+- a jsem v klidu, jakmile se o mě moby rozemelou, musím dávát pozor do čeho drbu a nebo zapnout skill na 100% armoru Horrify a jsem v klidu na jakémkoli reflectu.
REFLECT určitě jde přes armor a přes resisty a podle mě jde přes PHYS res, co jsem se dočetl.
Vlastní zkušenost:
Jdeme UBERY a jsme u Siege, pokud nezapnu Horrify, nakládám s critama do 2M sám sobě hezky pěkně ... 3600armor, 1200AR ... jakmile Horrify zapnu, je po problému 7200armor, 1200AR ... těch pár sekund do znovupoužití Horrify vykrývam HEXem s runou na HEAL pro partu (nejsem na FULL HP, ale je to znát) a v případně, že jsem HEX zapnul dřív (můj kumpán v partě dostal ránu co se mi nelíbila) tak použiju spirit walk a jsem nezranitelný, takže lebeda.
EDIT:
Tyckin, jestli mě potkáš, určitě se ozvy, UBERY jsem s klukama zase nešel pěkně dlouho, tak bych něco podnikl a myslím že Blek a Mox taky nebudou proti, což znamená plnou partu zabijáků MP10 => o zábavu bude postaráno=))