...a co že vám mohu nabídnout? Možností je hned několik:
1) chybí vám monk s mantrou?
Nevadí! Napište mi... pomůže vám blonďatá bárbínka z lesbické kolekce- Holly, která rozdává mantry na přání a věřte ji, když říká: "Fear not. I will finish this quickly." Její sexy křivky totiž skrývají víc než se na první pohled zdá...a že ten pohled stojí za to! Jejího análního fistingu už litoval nejeden ďábelský přisluhovač...
unbuff: 100K DPS, 125k HP, 800 AR, 5500 Armor
2) Chybí vám barbar s válečným pokřikem?
Nevadí! Napište mi... pomůže vám zrzavá divoženka- Kejta, která když zařve, tak to stojí za to. Někdy křičí víc než je třeba, ale buďte rádi, že nekřičí po vás. Pravdu díš, když uslyšíš: "crawl back to your mother." Není to žádná křehotinka. Říká se, že diablo nebyl vždy bezpohlavní- než ho vzala mezi svoje stehna. Povídačky... Taky se povídá, že snědla Otesánka, ale o tom se před ní raději nezmiňujte...
selfbuff: 375k+ DPS, 90k HP, 1000+AR, 8000 Armor
3) Potřebujete hrubou sílu?
Nevadí! Napište mi... Kejta je skutečně všestranná žena...jen co se trošku rozpálí, a neuleví si skrze křik- její vztek se promění v čistou destrukci...
selfbuff: 375k+(???) DPS, 90K HP, 850 AR, 8300 Armor
Další informace:
Nemějte za samozřejmé, že přihodím nějakou mašinku. Mám více méně stálou družinu ke které jsem vázán. Nestává se tedy, že bych měl mašinky navíc... Ale rád se přidám a pomůžu.
Pište mi v případě, že jdete MP5-10. Pokud se chystáte jít nižší MPčko, tak raději nechoďte. Nemá to smysl. Je to škoda mašinek. Nechejte si mašinky než zvednete protekce a troufnete si na víc.
a pamatuje, že s mýma holkama...
...MÁTE NA VÍC!!!