Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od Kuki10 » 21.07.2013, 20:06 hod.

Tvrdit co je nejdulezitejsi u zbrane, je trosku mimo, dost casto zalezi na buildu a playstylu.
Pak hodnotit neci rip taky nevim, esi je uplne ideal.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

boo
Fallen Shaman
BattleTag:boo#2247

Příspěvek od boo » 21.07.2013, 20:14 hod.

někdo má prostě potřebu mluvit a nevědět o čem... a já musím- nemohu si pomoci, souhlasit se všemi, kteří tvrdí, že jsem nejlepší :D

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 22.07.2013, 00:00 hod.

Kuki: mas pravdu, ze takhle vytrzeno z kontextu je to o nicem ...

Tak para100 se povedl a v klidu pristi tyden neco pripravim ...

video s monkem tady:
http://www.twitch.tv/rfcdejong/c/2601739 - skoro na zacatku - byl blokovany zdi, proto mu byl LS k nicemu

video CM wizard a poison
http://www.twitch.tv/rfcdejong/c/2585540
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Asocial
Wraith

Příspěvek od Asocial » 22.07.2013, 06:09 hod.

to s monkem moc nechapu. Naopak mu ls dost mozna zachranil postavu. Ze Jste to tam zahrali naprd pozicne nema preci s LS na zbrani nic spolecnyho. Nebo mi unika naka souvislost mezi waller affixem a healovanim pres ls? ....

a wizz taky neumrel na CM spec, ale na vlastni blbost. Lehnul by tam s jakoukoliv speckou (jinak peknej rip - dalsi kandidat na darwina pokud neslo o lag :] )
Kdo jsi bez miny, hoď kamenem
D3 Armory - WoW Armory

msstar
Quill Rat
BattleTag:msstar#2928

Příspěvek od msstar » 22.07.2013, 07:24 hod.

No otázky se hromadějí a odpovědi žádné. Koukal jsem na ta videa a Wizzardka podle mě umřela na lag, protože tam jen tak nečinně stojí.

Souhlasím s Kukim, že hodnotit něčí smrt není uplně ideální. Vlastní zkušenost. Já jsem kdysi udělal něco podobného a v dobré víře jsem napsal pár rad, ale i tak se to nějak vymklo původnímu záměru a od té doby se mnou jeden nejmenovaný Barbar nemluví. :D Kuki ví.

Jinak velká gratulace k Paragonu 100 myslím, že jsi jeden z prvních v české a slovenské republice kdo to za Wizardku dal. Nebo určitě v první desítce.
Obrázek

bolehlav
Wraith
BattleTag:hnu5ak#2242

Příspěvek od bolehlav » 22.07.2013, 09:26 hod.

wizz šel díky serii lagů, ale brutálních.... psal to tam i ten Němec

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 22.07.2013, 11:55 hod.

msstar: diky

Asocial: monk - pointa je ze LS v nekterych situacich je k nicemu a proto se na nej nikdo nemuze spolehat a musi mit pro kazdou situaci jine reseni - minimalne hrat pozicne jak rikas - ale i na to 90% lidi kasle

Udelal jsem takovou malou pomucku - vzajemny vliv damage reduction z armor a all res na celkovou DR a kdyz uz jsem byl u toho pridal jsem life a EHP (bez dodge a blocku), abych si mohl potvrdit ze pomer 1/10 je o pravdu nejlepsi.

Damage Reduction and EHP simulator

Editovano: upravil jsem simulator, at se da pouzit pro low level postavy a menit monster level + da se zapamatovat hodnoty pro porovnani.
Casem pridam ostatni dmg reduction.
Naposledy upravil(a) Darkness dne 27.08.2013, 10:29 hod., celkem upraveno 1 x.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 23.07.2013, 19:09 hod.

Upravil jsem simulator, ze umi pocitat s 30% dmg reduction pro barba/monka.
A pridal buffy - prismatic armor, archon, warcry immunity.

Obrázek

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 23.07.2013, 19:42 hod.

Ja uz napjate cekam na rozuzleni tech otazek z prvniho prispevku - ale odpoved typu LS pro monka je zbytecnost neberu jako relevantni :)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 24.07.2013, 03:00 hod.

I Darkness mela na male...

Obrázek

Bigihawk
Quill Rat
BattleTag:Bighawk#2643

Příspěvek od Bigihawk » 24.07.2013, 07:52 hod.

Při koukání na tvé video jsem tu tvoji wizardici tlačil očima na ten port :-DDDDD tam šlo o vteřiny

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 25.07.2013, 10:26 hod.

Vcera mi Kurovec zapujcil paradni StormShield a byl jsem ho testnout solo na MP10. Elitky jsem i proto radeji neriskoval.

Se stitem 2.55 mil EHP a 93.5k DPS, 112k life (7599 armor, 790 AR)

Templar to chudak moc nedava, musim mu sehnat lepsi vybavu :-)

Zkusil bych vecer delsi run se stitem i s triumviratem, kdo se prida?

Btw, youtube me prijemne prekvapilo, ze mi sami od sebe aktivovali rozsirene moznosti editace videa, pridani hudby, atd. Jeste jsem to ani nestacil cele projit.

Obrázek

Mrna
Fallen Shaman
BattleTag:Mrna1

Příspěvek od Mrna » 25.07.2013, 11:27 hod.

Promin, ale nechapu jak muzes rict, ze CM wiz napacha vic skody nez uzitku. Rad bych se uz dozvedel ten duvod.
Jinak kdybys byl CM tak bys v tom videu nemel sebemensi problem vzdyt to bylo MP5 to musis hrat bez problemu.

msstar: Paragon 100 je urcite velky uspech a taky moc gratuluju, ale v prvni 10 urcite nebude mozna v 50.

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 25.07.2013, 12:12 hod.

Mrna: Duvody vysvetlim a ano je jich vic. Jeden jsem uz zminil (navozuji falesny pocit bezpeci pro sebe i team). MP5 hraju bez problemu, ale jak je videt elitky dokazou byt nebezpecne. (Btw. jeste jsem na HC nepotkal opravdoveho CM perma freeze wize a pseudo CM umiraji jeden za druhym...)

nebo:
RIP Top CM Wizard
We were doing mp10 crypt runs and he got caught by frozen. It was one of the fastest deaths I've ever seen.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9499941423
Jde o HC, a na diabloprogress je Darkness 64. para 100 wizard na EU serverech, samozrejme ne vsichni jsou na DP, ale myslim si ze vetsina top hracu ano.

Obrázek

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 25.07.2013, 13:06 hod.

- tak tos asi jeste nehral s hunterem. Ten by ti ukazal, jak se to hraje. Bossaci MP10, jakakoli elita - NO PROBLEMO :-D Nic nekladlo odpor. Jedina elita co nam s nim kladla trochu odpor mela myslim odhazovani + jeste neco, ale to uz nevim. Jinak vsechno zatuhlo a jen se cekalo az to povrazdime.

- pomocnik: jak jsem byl instruovan a vyzkousel, tak Scoundrel je supr :-)

- hra: pokud budu online a budes mit chut na MP10, tak temer kdykoli. Na to ja slysim a pudu.

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 25.07.2013, 13:17 hod.

Já bych šel dnes MP10 vyzkoušet taky, předpokládám, že jdeš s barbrem Moxi.
Obrázek

herba
Wraith
BattleTag:Biizzardgame-2659

Příspěvek od herba » 25.07.2013, 13:29 hod.

Nechápu co má dokazovat rip top CM wize? Frozen v uzavřených prostorách pokud se k tomu připojí další nepříjemné affixy (fast, vortex, arcane nebo plagued, desecrator a pro WD a monka waller) je nepříjemná asi pro všechny chary. Ještě k tomu když pán už asi trpěl božským komplexem když farmil mp10 se Storm Armor :)
Je rozdíl farmit mp10 a zdrhnout před první elitou.
A hláška "navozuji falesny pocit bezpeci pro sebe i team" je z mého pohledu velkej blábol.
Nic ve zlym, čus.

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 25.07.2013, 14:08 hod.

Tak myslim, ze Leonardovi se povedla jedna vec a to upoutat pozornost spousty hracu a to celkem uspesne. Jsem vsak zvedav na naplneni ocekavani, protoze osobne ocekavam lepsi argumentaci nez, ze LS je nebezpecny, protoze ho kdyz u sebe nemas moby nemuzes pouzit, CM wiz je uplne zbytecna vec, protoze jeden Top CM wiz umrel atd. Osobne by me zajimaly spise fakta ze hry nez pocity o tom, ze byco se stane kdyby (napr kdyz mas LS, ale nemas moby tak jsi v haji - to je fakt, ktery vi tak 99% lidi co tuto hru hraje, stejne tak se to tyka LoH a celkove dmg, protoze kde neni co zabit, tam je jedno jestli ma clovek 1M DPS a nebo 10k). Co se tyce CMka, je fakt, ze spousta lidi si na vyssi MP troufne jen diky tomu, ze citi jistotu, ze vlastne nebudou muset celit dmg, protoze budou monstra permanentne zmrazena - ale to neznamena, ze je CM wiz spatny do party, jen proste vzdy at uz s CM nebo bez musi byt lidi schopni odhadnout na co maji a na co ne.. to same se tyka barbarich pokriku, manter od monku atd.

Jinak porad se jeste tesim na zajimavy stream, jen podle prozatimnich odpovedi zacinam ziskavat skepsi, jestli bude sledovani stat za cas, ktery tomu venuji :)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 25.07.2013, 14:27 hod.

Ok v rychlosti duvody proc CM muze zpusobit vic skody nez uzitku:

1. CM wizard muze zpusobit lagy (videl jsem video kdy kvuli toho lehli vsichni, akorat ho nemuzu najit) - presne duvody vysvetlim pozdeji
2. CM wizard zneprehlednuje hru - neni videt kam stoupnout pres vsechny tornada, atd
3. nekteri si s nim troufnou jit na MP na ktere nemaji, kdyz se mu nepodari vsechno zmrazit, zvladnou to vsichni prezit?

herba: je rozdil myslet si ze muzu hrat mp10 kdyz je vsechno zmrazene nebo mit na mp10 a byt opatrny se zapujcenym gearem

spiderer: shrnul jsi to dobre, driv nez jsem stihnul odeslat odpoved a zaklad je jak rikas:
jen proste vzdy at uz s CM nebo bez musi byt lidi schopni odhadnout na co maji a na co ne.
na stream se musim poradne pripravit, protoze pro sebe jsem nic nepocital a spis testoval ruzne veci a poslouchal co mi rekli zkusenejsi, i kdyz jsem nejdrive se spoustou veci nesouhlasil, proto jsem i vytvoril simulator damage reduction, abych mohl dokazat napriklad proc uprednostnuju armor pred all res matematicky (a funguje to)

Obrázek

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 25.07.2013, 14:37 hod.

Darkness - ono to je celkem brusleni na tenkem lede:

1. Hral jsem s CM wizardy uz dostkrat a nikdy se mi nic podobneho nestalo, mohlo to byt zpusobeno jinymi problemy nez tim, ze CM sazel tornada. Ja jsem zazil lag v parte s Petrosem kdy doslo k DC obema naraz a s netem nikdo nemel problem, tohle muze byt nejaka chyba na strane blizzardich serveru a na CMko bych to nehazel..
2. Vetsina abilit postav zneprehlednuje hru - Sweeping Wind s Cyclonem u monka je uplne to same a presto se kvuli tomu neprestal pouzivat, a podobnych prikladu je spousta napr ruzne orby, blizzardy atd, WD a DH maji taky spoustu abilit zneprehlednujicich hru - to je soucasti hry, nikoliv specifikum konkretniho CM buildu
3. Ano, to je chyba konkretnich lidi - nikoliv buildu CM wizarda = zase to nejde shodit na CMko

Ja treba manii, ktera se uz nejakou dobu siri HC, pujdu klidne vyssi MP ale potrebuju CMko, muzem dat ubery MP9, ale sezente nekdo CMko jinak nejdu, nechapu a pochopit nechci, je to pouze o tom, ze lidi si dobrovolne chteji uzit pocit nesmrtelnosti, ktery je velmi krehky - stejne jako to CMko :D Ale tohle neni opet chyba CM, ale lidi okolo a proto se to neda vsechno nahazet do jednoho pytle :) Sam mam ve FL par lidi, kteri klidne s CMkem jdou, ale neni to pro ne ani nutnost ani vyhoda, proste kdyz chce CMko jit, proc ne, kdyz nechce, nevadi nic se nemeni a jde se hrat ;)

PS: ROzhodne te nechci nijak otravit, ba naopak, chci se konecne dozvedet i neco zajimaveho, co jsem treba nevedel, nebo myslel ze funguje jinak, ale bulvarni zpravy zakladajici na tom, ze nekdo neumi hrat me moc nezajimaji :) Kazdopadne se tesim a urcite se budu divat bud v primem prenosu nebo ze zaznamu, podle toho jak na tom budu casove :) GL

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“