Frozen - WT Barbarian

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Frozen
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Frozen#2576
Frozen - WT Barbarian

Příspěvek od Frozen » 23.05.2013, 08:35 hod.

Příběh vypráví o Barbarovi, který se snaží být, ne jako všichni ostatní a používá jiný styl boje.
Buildy:
MP 0 - 2
MP3+
Okaz na postavu: Frozen

V době neklidné, v zemi sužované krutým bojem o přežití, se zrodil za chladného severního větru a v žáru bitvy, barbar, syn mocné Bumbaly a Frozna Omračující pěsti, jenž vládl obouruční sekyrou zvanou Skorn, syna Frozna vládce mocného štítu.

Jak bylo již tradicí, byl jejich syn pojmenován po padlém otci a dědu a to Frozen. Byl, ale jiný než všichni ostatní. Již od mládí vládl ohromným švihem a přesností.

Jednoho rána, vůdce barbarů Bumbala, svolala Radu starších. Nikdo ve vesnici nevěděl o čem Rada starších jedná, až do doby, kdy si nechala Bumbala zavolat svého syna. Otočila se k němu a praví: "synu, již nadešel tvůj čas a je třeba, aby si se vydal na cestu poznání a zkoušku dospělosti. Kovář Hrogthar ti připravil zbroj kovanou z té nejušlechtilější ocele a zbraně, jenž dokáží svým ostřím roztít horu. Nuže vezmi si tyto věci a vydej se do světa, kde budeš temných šedesát dní bojovat za čest a slávu a sbírat cenné zkušenosti, které jsou třeba pro přežití a úspěch při bojích o naše ztracené země: Zerónie, Prvénie, Dvantua, Tretós, Kvartémie, Pentalos, Sestua, Sedmalon, Osmánie, Devilon a samotná Desetérie. Jdi a prohlašuj slávu svých padlých otců!".

Frozen si tedy vzal věci, jenž mu byly připraveny a vydal se na svoji cestu. Během své poutě potkával různé hrdiny, kteří vládli silnou rukou, hbitými šípy, ohněm, ledem, osvícené svatou silou a dokonce i ovládající samotnou smrt. Ale jeden hrdina byl naprosto jiný, vládl silou větru. Frozen byl naprosto uchvácen jeho rychlostí a schopností poručit větru a uvědomil si, že spojení tohoto živlu s jeho hbitými a ostrými zbraněmi, by mohlo být rozhodující v boji o záchranu ztracených zemí. Naučil se tedy používat sílu větru.
Již 25 dní před plánovaným návratem do kmene, se neslo jeho jméno celým územím a díky jeho stylu boje, mu nikdo neřekl jinak než Frozen Větrné ostří. Zůstávali za ním jen hordy padlých nepřátel.

Je ponurý den, den šedesátý a matka Bumbala, smáčená deštěm, vyhlíží svého syna, o kterém se nesou celou krajinou bájné písně. Krajinu provází zvláštní ticho, je pouze slyšet, jak kapky dopadají na vyprahlou zem. Již se začíná stmívat a syn nikde. Když v tom se v dálce začne nebe točit do spirály a pod ním zvedající prach, který doprovázejí blesky. Matka, zděšená co se za katastrofu hrne na její kmen, svolá do zbraně veškeré udatné bojovníky a čeká na nejhorší... na smrt. Ale to co se na kmen řítí, není žádná hrozba, ale její syn Frozen Větrné ostří. Jakmile jej matka spatří, rozzáří se jí oči radostí a svého syna důstojně přivítá. Celý kmen slaví dlouho do noci. A Bumbala s Froznem si toho mají tolik co říci...

(o 3 hodiny později)

Frozen již značně znaven si jde lehnout, ale ne jak ostatní do příbytku, ale přímo na skálu pod širé nebe, tam je mu totiž nejlépe, je totiž nejblíže nebi a ve větru, který má tak rád.

Za Bumbalou přijde s prosbou banda válečníku vyslaná správcem z Tretósu. Bumbala je žádána, aby se zúčastnila obřadního aktu. Souhlasí a vyráží s dvěma válečníky a jedním lovcem na obřadní akt.

Jakmile dorazily do prokleté síně, dveře, kterými vešli se zavřeli, bojovníci přeskočili ohromnou propast a lovec zmizel. Bumbala jen zahlédla v dálce odraz jeho dýky a tak se v domnění, že jej dožene pomocí pochodu ducha, pustila do osudné chyby. Byla to past, kterou Bumbala s dobrým srdcem a odhodláním pomoci neodhalila. Zemřela v proklaté místnosti, když chtěla pomoci druhým.

Jakmile se zvěst o její smrti dostala až k Froznovi Větrném ostří, začal jeho boj o získání zpět padlých zemí a pomstě matky, otce a otce jeho otce.

Den první
Frozen vkročil do Zerónie a v proklatých lesích mu žádná potvora neuštědřila ani škrábanec, ale nenašel ani žádný poklad, který by byl hoden zveřejnění.

Den druhý až den čtvrtý
Z proklatých lesů se dostal do pouště, kde potkal svého dávného přítele Dwallina, který měl vzkaz od matky Bumbaly o nutnosti dobít nejdříve tvrz v srdci Zerónie. Tudíž jej vzal ihned do žáru bitvy. Dwallin, nikdy předtím neviděl nikoho kdo by byl jako Frozen, navíc po dvou dnech se spolu dostali do srdce hory Arreat a společně zabily mocného Azmodana. Větrné ostří hnán svým hněvem a touze po pomstě vkročil i do svaté říše, aby jí osvobodil od nadvlády pekelných stvoření, a tak se taky stalo. V den čtvrtý byl rukou Frozna Větrného ostří, syna Bumbaly a Frozna Omračující pěsti a děda Frozna vládce mocného štítu skolen vládce pekel samotný diablo.
Během těchto dní vypadla překrásná helma nesmrtelného krále, přímo padnoucí na hlavu Frozna.

(screen dodám doma, nyní viz. profil battle.net)

Den pátý až den šestý
Hordy stvůr z pekel napadli tvrz na jihozápadě Zerónie a tak kroky Větrného ostří směřovali právě tam. Na své cestě potkal muže, jenž dokázal ovládat smrt, nesl jméno Coronius a nabídl Froznovi pomocnou ruku, pro záchranu tvrze. Do západu slunce byla tvrz osvobozena a nepřátele pobiti do jednoho. Frozen otočil hlavu ke Coroniusovi a tázavě pronesl: "Jak je možné, že hordy z pekel neutuchají ve svém snažení o nadvládu nad našimi zeměmi? I když byly již poraženi?", Coronius, zachmuřelým hlasem praví: "Hordy z pekel můžeš zastavit, pouze tak, že sestavíš pekelný stroj a porazíš pět z jejich otců a matku. Klíče máš již dva, ale potřebuješ ještě najít třetí, který vlastní strážce klíče nacházející se někde v písčitých pláních a plán na výrobu této zbraně, který lze najít pouze v osvícené zemi, ale dnes je již pozdě, pojď si lehnout a zítra do země osvícené vyrazíme společně". Tak se tedy stalo.
Šestý den z rána vyrazili Frozen a Coronius do osvícené země hledat plán na výrobu pekelného stroje, avšak marně. Jediné co našli byly dva kusy vzácného kamene, který nese jméno Brimstone.

Den sedmý až den jedenadvacátý
Během těchto dní se podařilo vymýtit nepřátele v Zerónii a Prvénii. Během těchto dní nenašlo Větrné ostří žádný z předmětů, který by mohl být užitečný.

Den dvaadvacátý až den devětadvacátý
K Frozenovi přistoupil Dwallin se zvláštním výrazem ve tváři a s pochmurným hlasem mu oznámil smrt jeho přítele Coronia ve Dvantuu. Frozen ani chvíli neváhal a následován monkem Dwallinem se vydal pomstít smrt přítele. Zavítali rovnou do země osvícené pro plánek na výrobu pekelného stroje. Ten padl asi na pátý pokus, společně s klíčem. Frozen ihned sestavil dva stroje a vzhledem k tomu, že nikdy předtím nezažil souboj s těmito obávanými nestvůrami, požádal o pomoc dva mocné válečníky Korgaala a MarthyBarHc. Tak se tedy stalo a tito udatní válečníci, doprovázeni Dwallinem a Frozenem, zavítali rovnou do Kvartémie, kde porazili všech pět otců a jednu matku pekla. Z těchto tří soubojů si Větrné ostří odneslo dvě ze tří částí pro výrobu vzácného prstene. Dwallin takové štěstí neměl, a tak jej popadla nerozvážná zběsilost a chtěl ukořistit plánek pro výrobu tohoto stroje též a při dalším pokusu o získání plánku nepočkal na Frozna, který byl momentálně ve městě pro doplnění zásob a vydal se na cestu sám, jakmile se Frozen vrátil, již viděl svého přítele jak dostává smrtelnou ránu a Frozen, tím přišel o dalšího přítele, Dwallin (monk PL23), zemřel.

Den třicátý
Během tohoto dne našel Frozen zvláštní boty s rytinou Natalya. K Větrnému Ostří se přihlásili dva synové Dwallina a to Karlosamigos a Celaborn s úmyslem pomstít svého otce. Frozen je tedy přijal pod svá křídla. Během dne si Frozen potřeboval zajistit nový materiál pro další dobývání Dvantua, a tak na chvíli ze svých výpadů upustil, ale jak tomu bývá, tak mládí bylo nerozvážné a zbrklé a vydalo se samo na cestu za plánkem na pekelný stroj do Prvénie a bohužel je překvapil strážce klíče, kterého hlídali Sucubí šampioni a Obří elitní nájezdníci. A tak Frozen přišel o další spoluputovníky a přísahal pomstu všech co padli do náručí smrti rukou ďábelských stvůr!

Obrázek

Den třicátý první
Frozen zklamán ztrátou svých přátel se pustil do boje, zprvu v Dvantuu. Po dvou taženích byl pozván na výpravu do Kvartémie, lovkyní démonů Hnus. Další kdo se účastnil tažení byly: mocná čarodějka poroučející žábám a hadům, vládnoucí jedem, samotná AraWD a barbar jehož zbraně jsou ostré, tak že dokážou roztít skálu jedním sekem HCxTwoHanded. Výprava probíhala v poklidu až do doby, kdy se dalším cílem staly bídné pláně. Před vstupem do této krajiny zmítané hordami nepřátel se výprava odebrala na trh, prodat předměty našlé v boji, a smrt si vybrala další svojí oběť a tou byla lovkyně démonů Hnus, která přecenila své síly a nepočkala, než ostatní prodají zboží, jenž tíží jejich bedra. O smrti této lovkyně donesl zprávu mladičky barbar Homo, její bratr, který nás následoval po zbytek cesty. Kromě pár brimských kamenů, nenašel nikdo nic zajímavého.

Den třicátý druhý
Za brzkého ranního dne Frozna probudil jeho přítel z dětství, který nechával za sebe vždy promlouvat svá ostří, Zaka, slovy: "Já zdlavit Tě, vítl a meš. Já teť na cesta plo získat stloj pekla. Potšeba klíše z tvlze a z poučtě. Jít ty se mnou?. Frozen chvíli přemýšlel co tím chtěl Zaka říct, ale po chvilce se zvedl ze země, chopil svojí sekeru a kývl na Zaku. Vydali se spolu nejprve do tvze, kde našli, během padesáti minut, pět strážců klíče. Měli obrovské štěstí a tři z těchto strážců neuložili klíče do skrýše, jak je jejich zvykem ihned po probuzení a tak si každý z nich odnesl 3 klíče pro sestrojení pekelného stroje. Jakmile zabili pátého, Zaka pravil: "Já mít chlad, my jít hodit žvanec do hldla a jít do poučtě najít další klíšník, souchlas, Flosen?. Frozen nabídku Zaky přijal a tak se vydali do pouště v Dvantuu najít dalšího strážce klíče. Našli jen jednoho a ten bohužel nezapomněl a dostál své povinnosti klíče uschovat. "Já mušed jíd, já mít pofinost. Já pšipojid ze jinty, k době", pronesl Zaka. Frozen chvílí nechápavě koukal, ale poté se rozloučil.

Den třicátý třetí
Celý den trávil Frozen v lesích Dvantua, s náhodnými potulnými. Frozen, značně znaven, již uvažoval o spánku, ale chtěl dokončit svojí povinnost a dokončit započatý boj. Smrákalo se a najednou se stala do té doby nevídaná věc. V proklatých pláních, z malého skřeta, nikoliv goblina, vypadl pásek, jenž svou září oslnil všechny přítomné, tak že i nestvůry z pekel, dokonce i chodící stromy přestali útočit a jen se kochali krásnou září, kterou pásek vyzařoval. Frozen pásek sebral a pečlivě uschoval pro případný prodej a znaven se uložil ke spánku.

Obrázek

Den třicátý čtvrtý
Od východu zářící paprsky slunce lechtaly Frozna na nose a ptáčci poletující v okolí šeptali, že je již ráno a on má vstát a pustit se znova do boje za záchranu říší a pomstu všech padlých. Pln energie nasazoval své brnění, opasek, rukavice, boty ukované v žáru soptící hory, když v tom si uvědomil, že by mohl zkusit prodat pásek, který den předtím našel. Zašel tedy na trh a zkusil tento cenný kousek nabídnout k prodeji. Kupce si našel a to za cenu obrovskou, na Větrné ostří nevídanou. Jeho měšce obsahovali vždy několik málo tisícků, žřídka kdy se jmění přehouplo přes mion a nejednou se jeho měšce zatížili sumou 425 mionu po tom co odvedl daň správci aukční síně Billu Zardovi a to neskutečných 75 mionu. Frozen obtěžkán mincemi prošel trhy a našel zbraň, jenž se nápadně podobala jeho, tedy Skorn, nabídl 80 mionu, začínající cena byla na 50 mionech. Jakmile byla aukce ukončena, byl Větrné ostří vyzván k vyzvednutí zbraně, jejíž cena se zastavila na 75 mionech. Rozdíl oproti předchozí zbrani, nebyl ve způsobeném zranění, ale v tom, že tato měla výjimečnou schopnost léčit svého nositele s každou zasazenou ranou. Dále si pořídil prstýnek neohrožených, a protože si odnesl trhlinu na spodním dílu své výbavy z poslední bitvy, tak si pořídil i kalhoty. Nakoupil obrovské množství knížek a pokusil se vytvořit si lepší loketní chrániče a amulet. Asi na stý pokus se mu podařil ukovat pěkný amulet, který mu po jeho nasazení zaručoval, společně se zbytkem výbavy, obrovské léčení při přechodu živé energie (health globu, + 30 308). Vyčerpán z tvorby se uložil ke spánku.

Den třicátý pátý
Během ranních hodin sestrojil tři pekelné stroje a pozval barbara, kterému se v žilách neustále hromadila sběsilost, HCxTwoHanded, krásnou barbarku Lucillu a kouzelnici v bílém Sharon. Společně zaútočili na otce a matku pekla v Pentalosu. Skolili všechny a Větrné ostří mělo obrovské štěstí a získalo všechny tři orgány pro tvorbu pekelného prstene. Jakmile byla bitva dokonána, Frozen, ačkoli znaven, vykoval s vypětím všech sil prsten ze samotného ohně pekla. Při výběru jeho zaměření si vybral element život, tak aby prsten posloužil i pro výchovu nových bojovníků, a tak se také stalo. Prstenem byl obdarován osvícený monk Rodrigo, jenž byl přítelem Dwallina. Bohužel jak to bývá každý rychlý začátek mívá i rychlý konec a tak Rodrigo bohužel nepřežil 60 dní bojů za čest a slávu a zemřel 54 den, bohužel mu osudným byla nevolnost a tak během boje přestal vnímat okolí.

Den třicátý šestý
Jakmile se k Froznovi dostala zpráva o úmrtí Rodriga, ihned se chopil meče a vyrazil do Trétosu, zabít stvůry pekelné. Než ovšem dorazil do Trétosu přistoupil k němu bratr krásné kouzelnice Sharon, lovec zakrytý kapucou a v temném obleku, Achjo. Oznámil mu zprávu o úmrtí jeho přítelkyně. O to byl Froznův hněv a touha po krvi ještě větší. Jakmile s náhodnými spolubojovníky pozabíjel stvůry ve Trétosu vydal se do Dvantua společně se Zakou, s tím co dřímá ve své ruce poslední dech a nese jméno Nezhebni, který když viděl Větrné ostří, tak nevěřil, že je barbar ( :twisted: ) schopný takovéhoto stylu boje a překrásnou osvícenou, jenž její zář byla nápaditě modrá, Monou. Během této výpravy padlo pouze pár kamenů Brimských.
Naposledy upravil(a) Frozen dne 10.07.2013, 08:06 hod., celkem upraveno 35 x.
Obrázek

Frozen
The Butcher

Re: Frozen - WT Barbarian

Příspěvek od Frozen » 23.05.2013, 08:45 hod.

rezervováno
Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 28.06.2013, 06:41 hod.

Přidán den třicátý první a bohužel další zbytečná smrt spoluhráče :cry:
Obrázek

grimlong
Wraith
BattleTag:DEJVOS#2122

Příspěvek od grimlong » 28.06.2013, 09:48 hod.

Chlape, ty bys mel streamovat. Byla by z toho uspesna reality show a mohlo by se to jmevat treba Chcipnete s Frozenem :-D .
Ale jinak se to dobre cte. Jenom skoda tolika smrti no :-(

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 28.06.2013, 10:09 hod.

Taky si říkám, jestli tu smrt nějak nepřitahuju :-D
Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 01.07.2013, 10:02 hod.

Doplněn den třicátý druhý a třetí, včetně dropu WH pásku.
Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 09.07.2013, 12:15 hod.

34,35,36 doplněno
Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 11.07.2013, 21:28 hod.

Tak bohužel i na mě došla smrt na lag dlouhý jak Lovosice. Zabil mě na PL 38 trkáček (nemyslím býka, ale takového toho malého parchanta se sekyrkou) ve Fields of Misery na MP2, ty umírali na IK :(. Takhle umřít jsem opravdu nechtěl.

Docela mě to vzalo chuť to vůbec hrát znova.

Odkaz na poslední výbavu co jsem měl na sobě....
http://d3up.com/b/709930
Obrázek

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 11.07.2013, 22:46 hod.

Frozen - RIP :( ale chut neztracej, to dozenes a vlitnes na ty moby jeste silnejsi ;)

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 12.07.2013, 06:22 hod.

Mno, jenže bohužel se mi už moc hrát nechce s vydinou toho, že v budoucnu mi umře opět postava na nějakou 20-30 sekundovou prodlevu a jediné co budu moci udělat je koukat se jak mi mizí život a já nemohu nic dělat.
Obrázek

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 12.07.2013, 06:34 hod.

Je to prostě na pytel, když se RIPne ... ale jak jsi k HC jednou čuchnul, tak je to asi na vždy ... zkus se jít uklidnit na SC, ale mě to vydrželo jen den, ani ne ... člověk prostě potřebuje mít ten pocit v zadu v hlavě, cítit pach smrti z každého moba kterého potkáš, protože nevíš jestli to není tvůj poslední, BÁT se ... pokud při hře o toto přijdeš, o ten respekt, tak je RIP vždy nejtěžší, ale oklepat se z něj prostě musíš, protože jak říkám, SC už pro tebe nebude asi ničím a pochybuju, že s Diablem sekneš =)

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 12.07.2013, 06:53 hod.

SC jsem ani hrát nezkoušel, protože jsem si udělal lvl 10, ještě na invitation a jakmile mi dorazil CD klíč SC jsem smazal a začal hrát HC. SC by mě ani nebavilo, protože to je jak pro cvičený opice a když umřeš, tak se nic nestane.

Kdybych umřel vlastní chybou, tak mě to zas tak nebolí a řeknu si, jseš hňup a hold bych jel dál, ale tohle mě opravdu naštvalo, hlavně i protože jsem si koupil i třeba botky za 50 mega (asi 3 hodiny před smrtí) a hodil bid 80 miliónů na prsten, kde jsem měl winning bid cca 56 mega 4 hodiny před koncem, doufám, že jsem to nevyhrál, protože už by mě zbylo jen cca 17 mega na účtě :(

Hrát asi budu, ale teď na to chuť fakt nemám, při představě, že než budu tam kde se byl budu čekat zase třeba měsíc, dva.
Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 12.07.2013, 08:16 hod.

Jaaaj :( tak to je hodně smutný, zrovna když jsme tu postavu včera probírali a já si říkal, že vidím zas po dlouhý době "jinýho" barbara než všichni. RIP

Nicméně málem jsem dopad stejně. Šli jsme dva na Magdu, zavřou se vrata, rozběhnu se .... Leap, stun a okamžitej "error" ... tak řikám: "To je výborný", tak buď tam zařvu a nebo mě parťák uchrání a až z něj padnou moje buffy, tak tam sám chcípne. Blizzard rulz :(

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“