Nezbývá mi než gratulovat dalšímu novicovi na HC k epickýmu dropu, jakéj já za stovky hodin ani na HC či SC neviděl nějak mám pocit, že mě diablo docela hodně ošidilo a že odměna za věrnost se zvlášt vyplácí
tak si taky trochu přisadím ,u tý inny si i nechám poradit s cenou ,protože se v monkovi moc nevyznám a nic takovýho s těmihle staty v AH není , no a ten witching se docela povedl myslím
Zdar všem, včera jsme hráli s kamarádem HC mod inferno 1. akt MP1 a po zabytí nějakého moba mi dropl rare sword. Tak jsem se kamarádovi pochlubil, jak rád takovou zbraň na zemi vidim, ale to co se z něho rollnulo, to jsem opravdu nečekal. kamarád mi asi po 2 min. říkal, že má lagy a portoval se do města, tak jsem šel ke knize odkouzlení a věci naroloval. Zde je výsledek toho meče. http://loothunter.net/media/screenshots/5139/mec.jpg . Chci se zeptat jakou to může mít hodnotu na HC. Kdo by nevěřil, mám ho v ruce na svém barbarovi :-)
Na AH co jsem koukal taková zbraň není, aby to mělo min. 100 vit, 100 str + socket, tak tam byl dps max 1040, takže to bude asi hoodně vysoká cena, navíc takovéto zbraně používají jen ty největší "hovada" z diabloprogresu co jsem koukal a na diabloprogresu ta moje zbraň má na HC největší hodnocení z tohoto názvu zbraně i nej DPS :-)
Podobnej byl na ah za 1,5 miliardy a vydzel tam hodinu tusim.
Zkusim bych prvne nejaky obchodni forum, ono ne kazdej se bude divat ze to ma o par str nebo vit navic.
Treba nekdo nabidne i nekolik miliard a mas do duchodu vystarano.
1. lege s mončičákem až na PL7, ale zase z trochu lepšího soudku
Roll je supr co se týče vlastností, ale staty jsou nízké a tak vůbec nevim a proto chci požádat Kukiho jako zkušeného mága, aby mi trochu pomohl s cenou a jestli AH nebo spíš Forko.