MP10 challenge

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Ride
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Moxmar#2814
Re: MP10 challenge

Příspěvek od Ride » 15.06.2013, 23:25 hod.

Gargamel III spolkl Šmoulinku aka jsem za Magdou :-)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 15.06.2013, 23:31 hod.

Poznamka k hre - jak to berete s craftem? proste kdyz na to mam lvl, tak si to udelam nebo si hlidate suroviny, ktere treba na NM, normalu nemuzete mit a tak necraftite. ja se zatim drzim druhy moznosti, ale jsem tak nejak na vazkach.

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 16.06.2013, 06:47 hod.

Goldy na craft máš vždy, ty neřeším, suroviny poctivě sbírám, to samé gemy a knížky =)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 16.06.2013, 07:30 hod.

Jasny - je to pruzkum. Jinak mrknete na hulku co jsem vycraftil na 2 pokusy. Mazácká :-D

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 16.06.2013, 09:28 hod.

ja mam suroviny striktne oddelene od "normalniho HC"... ale soucasne vyuzivam moznost jejich upgradu u artisanu - byt pomer 1:10 toho moc nedovoluje (v praxi jsem zatim vyuzil jen u craftu sutru, kdy jsem vycraftil par tomes) - ale predpokladam, ze na az hitnu 60lvl, tak budu muset pofarmit hell a vycraftil inferno suroviny minimalne kvuli zbrani.

RIDE: magda na NM?

EDIT: Azmodan down! (staty vicemene stejne jako u Beliaha, mozna o trochu vic DPS)... jinak ty jeho ohnive koule mi braly i 25k HP, tak pozor :)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 16.06.2013, 11:14 hod.

Magda na normal :-), de to pomalu.

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 16.06.2013, 11:24 hod.

no po mych uvodnich zkusenostech na A4 NM to vidim tak, ze budu brzo zase na normalu A1 :D

Sirius
Fallen Shaman
BattleTag:Sirius#2877

Příspěvek od Sirius » 16.06.2013, 14:41 hod.

Najde se někdo kdo by semnou začal?:D Nakonec sem neodolal:D Tag: Sirius#2877

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 16.06.2013, 15:11 hod.

Prave ze ted je blby, ze jsme po skupinkach ruzne daleko a tak se spatne hledaj partaci. Aspon ja po 2xripu ma tu zkusenost. Chtelo by to, aby to tu nekdo malinko organiziroval. Např hrač xy - obtiznost - act.

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 16.06.2013, 15:20 hod.

hm, tak jsem v A4 narazil na Keywardena.... docela masakr, ale nakonec jsem ho sundal
nemaji byt nahodou klicnici az od inferna? v kazdem pripade pozor, prekvapko to bylo hodne nemile, zvl. kdyz byl hned vedle elite packu... uf

EDIT: diablo (NM) down! :)

grimlong
Wraith
BattleTag:DEJVOS#2122

Příspěvek od grimlong » 16.06.2013, 22:18 hod.

Tak dneska jsem se konecne dostal domu ( k dobremu netu ) , tak jsem toho hned vyuzil a s barbem sejmul aspon Skeleton kinga na normal :-) Doufam, ze brzo dozenu nejakou skupinku, ke ktere bych se mohl pridat.

Ride - super napad. Mozna by bylo idealni zalozit nove vlakno, kde by kazdy napsal svuj battletag , level, atd. a jenom upravoval posty. Asi by to bylo nejjednodussi. Ale zas by asi byl problem s pripadnym spamem. Co rikate?

Jo a jinak jsem vazne necekal, ze by se tehle challenge chytlo tolik lidi. Rikal jsem si, ze se sejdou max 4 blazni a ono se to takhle pekne rozjelo. Super :-)

soldier251
Wraith
BattleTag:Soldier251#1488

Příspěvek od soldier251 » 17.06.2013, 08:02 hod.

Toto je naprosté bláznovství, určitě vám to přeju a závidím ten optimysmum, ale ani na SC se to podle mě nedá udělat, s tím že bys žil jen z dropu na mp10. Tomu diablovi nedáš ani ránu a věřím tomu že se tam stejně nedostanete. Až umřete po 3+ tak tě to přestane bavit

Zaljan
Doom Knight

Příspěvek od Zaljan » 17.06.2013, 09:32 hod.

optimismus je opium lidstva :)

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 17.06.2013, 10:10 hod.

soldier, to je úhel pohledu ... někteří už při tomhle zařvali víc než 3x a stejně do toho jdou zase a znovu ;-)
jakékoli srovnání s sc je u toho epického šílenství naprosto mimo ... proč?? protože tenhle pocit tam nezažiješ ...

když mi to včera u kulleho na NM proclo (sekundu jsem nedával pozor!!!), měl jsem okamžitě sucho v ústech, adrenalin jsem v zápalu boje, uhýbání a modlení doslova potil ... smysly jsem měl v ten moment tak nastražené, že bych měl reflexy rychlejší jak kočka ... hlavou se mi honilo milion věcí a zároveň žádná ... panický strach úvodních vteřin okamžitě vystřídal čirý zabijácký instinkt a na těch 90 sekund se zastavil čas ... během těch 90 vteřin tam o život nebojoval můj WD, bojoval jsem tam já a ta směsice pocitu smrtelnosti, naštvání a strachu, kterou jsem měl, to bylo prostě něco ÚŽASNÉHO ...

tohle jsem za 8 měsíců na SC nezažil a proto HC tak miluju, proto mě tak oslovilo, právě pro tuhle přidanou hodnotu =)

samo sebou, ne každý na to má chuť/čas/žaludek a proto SC uznávám, to zase ne že ne, je na každém z nás, jakou cestu si vybere, to je celé =)

HAVE FUN =)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 17.06.2013, 10:13 hod.

+1

soldier251
Wraith

Příspěvek od soldier251 » 17.06.2013, 10:18 hod.

mi povídej, ja jsem jen chtěl říct, že na sc nemusíš mít strach když umřeš, ja jsem už taky 3x na hc ripl a pořád mě baví, jen bych takovýto challeng asi nedal na mp10 jen z dropu. Včera jsem na hc dropl tento meč http://loothunter.net/media/screenshots/5139/mec.jpg a můžu řict že ten zážitek je neskutečný, celou noc jsem kvůli tomu nespal, vím o čem mluvíš :). Jakou myslíte že má ten meč hodnotu? sorry, vím že to sem nepatří, tak mě pls neukamenujte. Dík

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 17.06.2013, 10:21 hod.

ten meč s tebo ještě proberu ve hře, asi ho od tebe koupím, včera jsem se k proštudování ah a otipování na d3jsp už nedostal, omluva=)
levný nebude, neboj :-D

soldier251
Wraith

Příspěvek od soldier251 » 17.06.2013, 10:30 hod.

OK, uvidíme, kam se až dostaneš s nabídkou :)

AntenorCZ
Quill Rat
BattleTag:AntenorCZ#2614

Příspěvek od AntenorCZ » 17.06.2013, 10:56 hod.

Tak už i já sem přišel na chuť HC. Včera sem si rozjel wizarda, ačkoli na SC hraju prakticky jen barbara. Je to sranda MP10 je z úvodu zívačka ale pak sem se u leorika dostal do situace, kdy už mi diamond skin nestačil, na lahvičku cd a já jen utíkal abych někde vyšťoural zapomenutou flašku a mezitím mě kostlivec vzal mečem po hlavě. Spát sem šel smutnej, ale rozhodlej že to hned dneska rozehraju znovu a jedině MP10. Nevim jestli dokážu uhrát celou výzvu, ale minimálně do NM bych rád jen s dropem a na MP10 prošel. Tak až někam dojdu napíšu.

Lovu zdar,
Antenor.

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 17.06.2013, 11:30 hod.

Pánové musím Vám říct, že toto téma je tak chytlavé a mě už nebaví ho jen číst, ale chci se taky zapojit. Trochu tomu pomohla víkendová smrt mého dokturka, kdy přemýšlím co dál a jdu to zkusit.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“