boo#2247Kuki10 píše:Hod mi btag, na tapatalku nevidim profily.
The Expendables
Re: The Expendables - Tapeworm, Kuki, Petros a Spiderer
tak sem trochu hledal na netu jak na legendarky .. a asi 20s potom co sem s tim zacal stane se tohle http://imageshack.us/f/842/double.png/
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
A tomu veris, nejakymu navodu?:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
no neni to navod .. je to docela logicke .. a verim .. funguje.
- Kuki10
- Globální moderátor
Povidej.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
ok no takze pokud clovek nechodi vysoke mp .. nema cenu zabijet white moby .. takze huntim elite packy .. v 2 actu jsou u jednoho wp 2 packy ty sundam do minuty.. pak jdu do desolate sands tam potkam vetsinou tri nez najdu vault .. ve vaultu je 5-8 packu .. a jedu jen to .. pak kdyz se mi chce jdu jeste dalghur. hraju to jen na mp1 pack dam tak za 5-10s. that´s it a nezda se to ale expi mi to skoro jako kdyz chodim na expy mp2-3. mozna i rychleji.
mozna jsem jen noob a kazdy uz to vi ze to tak je ale ja to zjistil az dnes. na high mp ma cenu zabijet i barel protoze je tam urcita sance na drop itemu ktery klidne muze byt legendary .. ale na low mp padaji legendarky jen z zlatych truhel a elite packu. takze proste ted jen farmim elity na mp1 a je to parada
mozna jsem jen noob a kazdy uz to vi ze to tak je ale ja to zjistil az dnes. na high mp ma cenu zabijet i barel protoze je tam urcita sance na drop itemu ktery klidne muze byt legendary .. ale na low mp padaji legendarky jen z zlatych truhel a elite packu. takze proste ted jen farmim elity na mp1 a je to parada
-
- Quill Rat
- BattleTag:Dontlookatme#1232
Taky mám jeden návod : hrát, hrát a zase hrát a když to nepadá tak hrát ještě víc a je jedno jaký MP
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
apofys neříkam že tvá filosofie je špatná, je to dobrej způsob na farmu, jenom bych upřesnil, že mi hodně legendárek padlo na mp1 i mp0 z obyč mobů, takže že by nepadaly , to určitě není pravda, spíš ty šance jsou malý( ale vzhledem k množství co jich zabiješ né úplně zanedbatelně malý imho- navíc expy)
a k tvýmu runu, zkus si vzít checkpoint ve vault of assasin, at ho nemusis hledat, pokud do něj chceš jit až s valory, tak stejně tam vlez, vylez na desolaty- tim ho budeš mit na mapě . Jinak lege tam padají dobře i bez valoru a je to nejistější a nejrychlejší místo na jeho nabrání v A2. Dá se nabrat i přeš ten black canyon plus alcarnus, ale málokdy to je na 5, většinou 3-4, ale mockrát se mi stalo že sem na cayonu měl jenom jednu a parkrát sem tam elitu nenašel a to mě znechutilo
a k tvýmu runu, zkus si vzít checkpoint ve vault of assasin, at ho nemusis hledat, pokud do něj chceš jit až s valory, tak stejně tam vlez, vylez na desolaty- tim ho budeš mit na mapě . Jinak lege tam padají dobře i bez valoru a je to nejistější a nejrychlejší místo na jeho nabrání v A2. Dá se nabrat i přeš ten black canyon plus alcarnus, ale málokdy to je na 5, většinou 3-4, ale mockrát se mi stalo že sem na cayonu měl jenom jednu a parkrát sem tam elitu nenašel a to mě znechutilo
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Kuki10
- Globální moderátor
No nikdo nerika ze ses noob.
Ja bych to takhle nefarmil uz jen z duvodu, ze chci mit cisty zada.
Dostanes DC a mas mensi sanci prezit, kdyz ti tam zbyde mobek.
Ja k hc mam porad respekt, i kdyz me smrti ukazuji opak.
Ale jako na drop treba dobry, ale jak pro koho no.
Ja bych to takhle nefarmil uz jen z duvodu, ze chci mit cisty zada.
Dostanes DC a mas mensi sanci prezit, kdyz ti tam zbyde mobek.
Ja k hc mam porad respekt, i kdyz me smrti ukazuji opak.
Ale jako na drop treba dobry, ale jak pro koho no.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Tak jsem se dneska rozsoupnul a poridil krutoprinou fistu, ktera ty moby kraji sama Doufam, ze zitra, max do konce tydne budu mit zlatej avatar!
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
The Expendables - Tapeworm, Kuki, Petros a Spiderer
Apofys:myslim, ze to co pises je blbost...bily mobky se vyplati zabijet porad at na mp10 nebo Mp1...pises ze ti na nizsi mp padne jen ze zlete truhly a elite?s tou truhlou si tak moc nejsem jistej..na mp10 toho mam odehrano dost, ale ze zlate truhly me vzivote lege nepadla:)
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Lege může dropnout ze všeho, už jsem jí dostal několikrát z bedny, z pytle od goba, od obyčejnejch mobíků /naposled předevčírem - na hradbách po zmoštování grupy, zbyl jen ten skřet s holí co oživuje, měl život skoro dole a jak všichni známe, zdrhal. Mrsknul jsem po něm baňku s pavoukama a chystal se jít dál a najednou hvězda ma mapě :-). Nejkurioznější nález byl na farmě ve Fields os Misery. V levo dole tam leží na zemi kráva, tak na ní kliknu a cink :-D.
jo to ja vim, ze muze padnout ze vseho...jen rikam, ze tech zlatych truhel je tak malo, ze je dost mala sance, ze ti z toho ta lege padne...chtel sem tim proste rict, ze se bily moby zabijet vyplati..
jinak z sudu atd.. lege podle me nepadaji to uz zrusili nekdy v patchi snad 1.02 pac to pak farmili boti..jak to je z mrtvolama atd.. to si ted nejsem jistej...
jinak z sudu atd.. lege podle me nepadaji to uz zrusili nekdy v patchi snad 1.02 pac to pak farmili boti..jak to je z mrtvolama atd.. to si ted nejsem jistej...
- Kuki10
- Globální moderátor
Reve nezrusili jenom vliv magic findu na sudy, truhly atd?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
jo je to mozny...uz je to pradavno..takze si to pamatuju jen tak matne:), ze se stim neco delo, ale stejne je to to stejny co rikam..zruseni MF= ze na to nema MP vliv..
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
MF je super, ale ne farmu i na expy platí jednoduchá rovnice. Co nejvíc příšer v co nejkratším čase
jojo presne tak
- Kuki10
- Globální moderátor
Tvle Kuki, Sova, Kupon prezil vlastni smrt.
Pripojim se do hry, port na Tapa a totalni zasek, jen jsem videl ty arcany a mortary, jak to tam je, mackam secko mozny (pozdejj se dozvim, ze sem tam stal jak ocas, takze i kdyz jsem naslepo cokoliv delal, tak sem vlastne nic nedelal) a nic furt zasek, D3 prestalo pracovat.
Nez jsem se zpatky logl do hry, tak cekuju armory a tam v cajku.
Lognu do hry, hned me to hodi zpatky do mesta a moje krasna princezna, s libovym jmenem Kund**** je v poradku a cela.
Pak se dozvim, ze to bylo opravdu o fous, ze me chtela preriznout letlampa, ale Tape a Kopr to nejak tam posefovali a nekde nahaneli globy a nenechali me tam zdechnout, takze diky kluci.
Treba vam Kund**** i da, ale jeste se hoji potom latinskoamerickem hrebci jmenem Petros.:-D
Pripojim se do hry, port na Tapa a totalni zasek, jen jsem videl ty arcany a mortary, jak to tam je, mackam secko mozny (pozdejj se dozvim, ze sem tam stal jak ocas, takze i kdyz jsem naslepo cokoliv delal, tak sem vlastne nic nedelal) a nic furt zasek, D3 prestalo pracovat.
Nez jsem se zpatky logl do hry, tak cekuju armory a tam v cajku.
Lognu do hry, hned me to hodi zpatky do mesta a moje krasna princezna, s libovym jmenem Kund**** je v poradku a cela.
Pak se dozvim, ze to bylo opravdu o fous, ze me chtela preriznout letlampa, ale Tape a Kopr to nejak tam posefovali a nekde nahaneli globy a nenechali me tam zdechnout, takze diky kluci.
Treba vam Kund**** i da, ale jeste se hoji potom latinskoamerickem hrebci jmenem Petros.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
omg Doufám že všechny tyhle porty točíš, ať pak můžeš udělat kompilačku
R.I.P. 27.3.2014