Infernal Machine MP2-3

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
zenit
Fallen Shaman
Infernal Machine MP2-3

Příspěvek od zenit » 29.05.2013, 17:00 hod.

Čau Forum,

hledám parťáky, kteří by skočili Ubery na MP2 max 3.

Tak málo proto, protože jsem tam ještě nikdy nebyl a napoprvé si víc netroufnu.

Do party mám ještě kámoše Monka.

Můj Profil ZDE.

spiderer
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:spiderer#1213

Re: Infernal Machine MP2-3

Příspěvek od spiderer » 29.05.2013, 17:05 hod.

Jaky MP normalne chodis? Tech uberu bych se nebal, gear mas hezkej a MP2 bude podle me zbytecny vyhozeni masin ;) kazdopadne kdyz budete chtit monka a budu online tak s vama klidne zajdu, ale o tom MP bych byt tebou zauvazoval at pak nejsi zklamanej kdyz za 15s budou uberi na zemi a organy nikde ;)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 29.05.2013, 17:09 hod.

Esi je sam, tak ho vemem mezi sebe poradne protahnout.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 29.05.2013, 17:51 hod.

MP3? podle me v poho das MP5 :-) neboj se toho.

zenit
Fallen Shaman

Příspěvek od zenit » 29.05.2013, 19:24 hod.

spiderer píše:Jaky MP normalne chodis? Tech uberu bych se nebal, gear mas hezkej a MP2 bude podle me zbytecny vyhozeni masin ;) kazdopadne kdyz budete chtit monka a budu online tak s vama klidne zajdu, ale o tom MP bych byt tebou zauvazoval at pak nejsi zklamanej kdyz za 15s budou uberi na zemi a organy nikde ;)
Farmu chodím MP1 ;), ale MP4 zvládám docela v pohodě.

Víš co, na Uberech jsem ještě nebyl, proto jsem ochoten obětovat tři machiny jen proto, abych pro to dostal feel. Jakmile uvidim, že MP3 je nuda, klidně zvednu, ale nechci se dostat do situace kdy dostanu jednu dunu za 3/4 HP a nebudu to čekat :)

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 30.05.2013, 06:39 hod.

Podívej, záleží jaká bude parta a pamatuj si, že VŠECHNO JE VŽDYCKY jenom o domluvě. Když budu mít k ruce třeba Moxe, který mi to bude stunnovat tak jsme včera zjistili, že s novým BUILDEM je to řacha jako prase a pokud jezdíš MP4 na klíče dejme tomu, tak bych s tebou jel MP5 a bude to neskutečná rychlost a když ti řekneme co a jak (to není žádné tajemství) tak bude i MP5 bezpečná.
Když mě potkáš ve hře, klidně napiš, pokud se rozhodneš jinak, tak aspoň toto ...
Dvojice raka+prďoch ... všeobecně se prvně zabíjí macatý prďoch aby všude neotravoval se svýma poison cloudama ... pokud jsou dva barbové, tak to jedeme tak že si každý stoupne k jednomu a tím je drží oba u sebe, já vlezu mezi ně ... a začne fuj fuj něco nepěkného :-D padnou skoro současně ... prďoch pouští ten poison, to znáš, občas kousne, když hraješ pozorně žádná velká věda, raka občas dokáže pěkně nandat tím že sekne oběma mečema, ale horší je možná když pouští takové ty disky nebo co, stane se že tě jich trefí víc a to jsem se jednou dostal hodně pod půlku HP, ale pak je klid, takže lahvička a hned do něj bušit a dohealuješ ...
magda+leoric ... všechno vypustit okamžitě na leorica, jeho kostlivci jsou tam jen pro parádu, ale jeho CLAVE schopnost je slušná nakládačka, když si tě vyčíhne, takže na to bacha ... samo o sobě tě to asi nikdy nezabije, ale magda tam kolem vás poletuje a pouští mouchy a ty tě pak celkem snadno "dorazí" nebo dostanou do nepříjemné situace, to přinejmenším. když je po kingovi hurá na magdu, bachana arcany co háže po zemi, to je jasné no a když se zakuklí a vyšle kladiváře, tak jasné že bacha na jejich schopnost rány s velkým nápřahem ...
kule+siege ... ideální stav je barbar u siege, ťuká do něj a tím ho naváže na sebe (WD nebo DH je dobré když si na tu chvilku zruší pety, aby se do toho barbovi nesrali) a odvede ho někam úplně bokem, kde si chvilku hraje barb se siegem a chvilku siege s barbem=) ... zbytek party se vrhne na kulíka, pozor na jeho ohnivou kouli podobně jako u azmodana, taky vypouští zpomalovací bublinu, tak z té pryč a bojovat s ním mimo ni ... nepříjemný dokáže být pád stropu, když na tebe padne tak dává nějaké damage, ale to dohealuješ, horší když tě trefí koulí, tak většinou okamžitě padá i strop na stejné místo a to už může být problém, ale jde to utáhnout ... zabít pak siege už je jen nutné zlo, tam už je to v klidu, dělá to co normál ve hře ...
Tohle je napsáno z pohledu WD, je jasné že barbovi s rendem bude třeba clave u leorica úplně ukradený, mušky asi taky, kulleho koule naopak u DH může znamenat konec pokud se to sejde tak že dostane plnou ... to už prostě dostaneš rady až přímo ve hře=)

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 30.05.2013, 06:40 hod.

taky bych se pridal, ale zatim nemam klice :D...na jaky MP si myslite, ze s gearem co mam muzu chodit tak nejak bezpecne farmit klice? Survice by snad mel byt vpohode, ale to DPS je bidny.

Momentalne mam cca 9k armor buffed a 930 - 1040AR zalezi jak u ceho.Mel bych stim jit niz a vytahnout dps? Nebo tohle je takovy minimum a spis tahat dps nahoru s udrzenim techto statu?

Dik za rady prece jen na HC sem toho moc neodehral a nechci prijit brzy k uhone.:)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Reve ... o/28083353

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 30.05.2013, 07:00 hod.

Reve, když si troufneš tak dnes můžeme zkusit třeba akt 1 a zvyšovat MP, přizval bych ještě jednoho barba a uvidíš pocitově sám, co se ti ještě zdá ok ... ROZHODNĚ se nepouštěj ze začátku do žádných harakiri sám, je to zbytečné, když tu jsou takové možnosti ...

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 30.05.2013, 07:29 hod.

jj bud tak a nebo to vetsi MP zkusim sam..pac to lip poznam jak moc to davam...a kdyz uvidim, ze to je slabota tak utecu :)

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 30.05.2013, 08:01 hod.

No pokud si na zdrhnutí věříš, ok, ale opatrně prosím ;-)

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 30.05.2013, 09:11 hod.

Špatný kombi u elitek a utíká se špatně.

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 30.05.2013, 09:23 hod.

Má pravdu ten chalec ... ale nebudu reveho přesvědčovat a vyvíjet nátlak =)

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 30.05.2013, 09:34 hod.

Reve - podle me na hru do party dobry - barbar nebyva vetsinou hlavni bijec, ale stara se o bezpeci ostatnich a dava support = tam se potom hodi mit defenzivu a drzet moby u sebe. Kdyz pujdes solo, tak bych klidne bral vychozi staty 800 allres a 7-8k armor unbuff a zbytek bych dal do dps a regenu. S 50k DPS budes sam ty moby na vyssich mp kosit dlouho a nebude te to bavit ;)

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 30.05.2013, 09:49 hod.

jj to ja vim..ja chodim jen MP1...ja spis myslel, jen na klice atd...sem tam..ne ze bych na vyssi MP farmil pravidelne...regen me prujde dost nahouby..muselo by ho byt strasne moc aby to bylo na 75k hp videt ne ? Chce to aspon 100k dps a LS, ale to s udrzenim techto statu bude dost drahy :)

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 30.05.2013, 09:50 hod.

Reve tak to si snad na vetsi mp vem nekoho k sobe, protoze by jsi bohuzel utect nemuse.:-/
Nevim jaky mas staty, ale dve blby komba a mas celkem problem....
Pokud nemas barba jak peta, tam je pak jedno kolik packu potkas.:-D

Reve
Zhar the Mad

Příspěvek od Reve » 30.05.2013, 09:55 hod.

jj vyssim MP jsem mel namysli tak MP3 :D..jen pro info..aby jste si nemysli, ze tady mluvim o MP5 a vic, ale diky..nekdy je potreba trosku pribrzdit..radsi to zkusim tedy nejdriv v parte jeslti myslite, ze to je bezpecnejsi...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 30.05.2013, 09:56 hod.

Nevim jaky mas staty, ale kdyz si vemes nekoho z fora, tak se ti nema co stat.:)
Bude se te drzet na pul medvediho vybehu a bude to ok.:-D

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 30.05.2013, 10:10 hod.

Já už medvědy nejedu, jsem prropagátor nové vlny ... zase :-D
Včera si o mě na uberech začala parta zpívat něco jako ...

Kolo kolo mlýnský,
za čtyři rýnský,
kolo se nám polámalo,
mnoho škody nadělalo,
udělalo BÁC!!!

A tak jak ty jsi po novu kupónek, tak já jsem po novu "Mlynář Máchal" ... vlastně Mlynář Boiler :-D

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 30.05.2013, 11:10 hod.

Tak na mp3 si myslim, ze muzes jit bez problemu uz ted - Leap na unik uz mas a ve WotB to budes rezat slusne a nebo ho pouzijes kdyz zmrznes. Pripadne bych jeste uvazoval pro pocatecni testy o ignore pain, ktery ti taky muze zachranit krk ;)

zenit
Fallen Shaman

Příspěvek od zenit » 01.06.2013, 10:00 hod.

Tak jo... Včera jsme s klukama (Black, Braw a msstar) byli MP6 a v pohodě! :)

Dik kluci

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“