ACT 1 a 2 - lokace dle expu
Jen tak pro info a srandu jak jsou nově lokace v ACT 1 ohledně expů. Zapoměl jsem na katedrálu doplním při dalším runu
Čísla jsou psaná na solo run s MP3, full valorem a HF ringem na followerovi. Nic víc, nic mín. (občas svatyně, ale byli asi jen 3 za celý run). Mapy byly vyčištěny do posledního růžku
Crypty, The Cemetery:
1 - 2,8M
2 - 1,5M
3 - 1 M
První crypta byla bez valoru a s eventem s vázou
Field of Misery:
8,5M
Lost mine:
4,5M
Zde asi největší překvapení... celou cestu byli jen samé hnízda netopýrů a pár unburied...
Weeping hollow:
3,3M
Celkem zklamání. Když jsem tam dělal kolečko s wizardem všiml jsem se že, občas vyskočil masakr za x monster in one hit a nebyly za to XP. Nevím co to bylo zrovna za moby, ale z někoho tam nejsou expy
Den of fallen:
3,4M
Leoric manor:
0,8M
no žádné překvapení
Leoric hunting grounds:
2,1M
Northern Highlands:
1,1M
Southern Highlands:
2,3M
Watchtower:
2,5M
Cave of khazra:
1,9M
Festering wood + 2 krypty:
3,3M
Halls of agony:
3,8M
Cursed hold:
4M
Catedrala 2:
2,46
Catedrala 4:
3,3M
Čísla jsou psaná na solo run s MP3, full valorem a HF ringem na followerovi. Nic víc, nic mín. (občas svatyně, ale byli asi jen 3 za celý run). Mapy byly vyčištěny do posledního růžku
Crypty, The Cemetery:
1 - 2,8M
2 - 1,5M
3 - 1 M
První crypta byla bez valoru a s eventem s vázou
Field of Misery:
8,5M
Lost mine:
4,5M
Zde asi největší překvapení... celou cestu byli jen samé hnízda netopýrů a pár unburied...
Weeping hollow:
3,3M
Celkem zklamání. Když jsem tam dělal kolečko s wizardem všiml jsem se že, občas vyskočil masakr za x monster in one hit a nebyly za to XP. Nevím co to bylo zrovna za moby, ale z někoho tam nejsou expy
Den of fallen:
3,4M
Leoric manor:
0,8M
no žádné překvapení
Leoric hunting grounds:
2,1M
Northern Highlands:
1,1M
Southern Highlands:
2,3M
Watchtower:
2,5M
Cave of khazra:
1,9M
Festering wood + 2 krypty:
3,3M
Halls of agony:
3,8M
Cursed hold:
4M
Catedrala 2:
2,46
Catedrala 4:
3,3M
Naposledy upravil(a) Fizz dne 10.05.2013, 10:13 hod., celkem upraveno 3 x.
Re: ACT 1 - lokace dle expu
pěkná práce, díky můžeš dále doplňovat
- dohny777
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:dohny#2988
ještě by to chtělo čas za kterej to bylo , at mužeš vybrat jen ty nej lokace na expeni
..cas a pocet zabitych priser. Jinak dobra prace
no k čemu je čas? Ten je hodně relativní... Toto je +- popis když vymlátíš celou mapu. Prostě socka udělá tolik když vymlatí celou mapu. Steroid barba udělá stejně když vymlatí celou mapu apodobně To si každý musí odvodit sám jak dokáže být rychlý.
Jinak začal jsem druhý akt odzadu Zatím není vše musím do města. Stejné podmínky jako předtím mp3, full valor, HF na folloverovi a solo.
Unknown depths:
2,5M
Storm halls:
3,7M
Realm of shadow:
2M
Desolate sand:
5,8M
Unknown depths:
0,3M
Assasin vault:
2,9M
Oaza:
7,5M
Tady je to masakr, hlavně ty hadí houfy
Sardar tomb:
0,9M
Forgotten ruins:
4,3M
Act 2 nezačal tak dobře jako 1. Uvidíme až dojedu celý.
Jinak začal jsem druhý akt odzadu Zatím není vše musím do města. Stejné podmínky jako předtím mp3, full valor, HF na folloverovi a solo.
Unknown depths:
2,5M
Storm halls:
3,7M
Realm of shadow:
2M
Desolate sand:
5,8M
Unknown depths:
0,3M
Assasin vault:
2,9M
Oaza:
7,5M
Tady je to masakr, hlavně ty hadí houfy
Sardar tomb:
0,9M
Forgotten ruins:
4,3M
Act 2 nezačal tak dobře jako 1. Uvidíme až dojedu celý.
Naposledy upravil(a) Fizz dne 10.05.2013, 14:22 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: ACT 1 a 2 - lokace dle expu
no cas je praveze jeden z najdolezitejsich faktorov... pokial lokaciu s 5m expami das za 5 minut, a lokaciu s 10m expami za 12, tak je jasne, ze ta prva sa oplati podstatne viac... takto su to "len" cisla s expami
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
To máš pravdu, ale fizz má pravdu v tom, že si to každý musí zkusit sám. Expy za jednotlivé lokace jsou +- pořád stejné, ale jeden člověk může tu lokaci jít 2 minutya druhý 30 minut. Pokud by sem napsal časy platilo by to jen pro něho a jeho způsob hry. Kdokoli jiný by ty časy mohl mít jiné.
Souhlas s Punky..
Nikdo tu prece nechce aby zmeril cas pro ruzne postavy ruzne oblecene..
Je jedno jestli je silny, slaby..to si kazdy na svou postavu prevede sam
..takovy priklad je treba ze do prahy to ma po dalnici za 130km a pres prdelky 70km, tak by me cas velmi zajimal a jelikoz on ma favorit a ja porsche (barba za 20 miliard) tak si od obou moznosti muzu odecist 20% casu a hned vim ktera cesta je pro me vyhodnejsi :-)
Nikdo tu prece nechce aby zmeril cas pro ruzne postavy ruzne oblecene..
Je jedno jestli je silny, slaby..to si kazdy na svou postavu prevede sam
..takovy priklad je treba ze do prahy to ma po dalnici za 130km a pres prdelky 70km, tak by me cas velmi zajimal a jelikoz on ma favorit a ja porsche (barba za 20 miliard) tak si od obou moznosti muzu odecist 20% casu a hned vim ktera cesta je pro me vyhodnejsi :-)
tak nejak no... proste na zaklade expov a casu si spravis "rovnicu" a vies ktora lokacia sa asi oplati viac a ktora menej... to ze to bude kazdemu trvat rozne dlho je jasne, ale ten casovy a nasledne aj vyhodnostny pomer bude proste cca rovnaky, ci uz behas s DH v equipe za 5m, alebo s WD za 500m
- Shadou
- Minion of Destruction
- BattleTag:Shadou#2399
No nevím, jestli po něm nechcete nějak moc, že? Spíš si to projdi sám a uvidíš ne? Mě třeba stačí, že vím, že když si vykosím tuhle lokaci, tak mi to hodí tolik a tolik, sám si změřím jestli to jdu půl hodiny, nebo pět minut...by se spíš mělo poděkovat, že to někdo sečetl podělil a vypsal a tak máš prvotní nástřel...vy chcete hned All inclusive, nebo co Sry jestli prudím, ale znáte to...
- dohny777
- Wraith
- BattleTag:dohny#2988
neser a běž to nastopovat ! :-))
Jak jsem psal, je to pouze pro info. Takové zajímavé porovnání. Jestli někdo potřebuje vědět časy tak ať si vezme svoji postavu a projde si to.
Nevím jestli by chtěl někdo moje časy, kde sbírám všechny gemy, tomes a všechny žluté věci.
Každopádně take it or leave it
Nevím jestli by chtěl někdo moje časy, kde sbírám všechny gemy, tomes a všechny žluté věci.
Každopádně take it or leave it
zatím jsem testoval jen WH a FoM. Test je bez nephalemu, bez sbirani jakychkoliv shrine bonusu a kuli vyssi presnosti v porovnani lokaci i bez zabijeni packu. Cas jsme nechal pustenej i po leave/resume game a kazdou lokaci vycistil 4x.
Z tabulky je pekne videt, ze v xp je dost citelny rozdil (v killech az tak ne)
obrazek (nejde vlozit primo kuli sirce) http://i.imgur.com/VUo0jtz.jpg
Z tabulky je pekne videt, ze v xp je dost citelny rozdil (v killech az tak ne)
obrazek (nejde vlozit primo kuli sirce) http://i.imgur.com/VUo0jtz.jpg
Naposledy upravil(a) Asocial dne 10.05.2013, 17:30 hod., celkem upraveno 1 x.
DELETE postu, nejak som si nevsimol ze som v HC sekcii heh
Tak jsem si udělal menší průzkum a rád bych se s Vámi podělil...
WD (hckolem) Plvl 79
DPS 144 500 Unbuffed (267 500 Buffed + totem 30%)
AR - cca 750
Move Speed - 24%
Bonus Exp s 5NV - 286% (s follower)
MF s 5NV - 373% (s follower)
A1 MP2 Solo
Festering Woods - zde jsem nabral 4-5 NV
EXP 3,8M Time: 4min
Weeping Hollow
EXP 5M Time: 7:45min
Field of Misery
EXP 10,2M Time: 7:20min
Agony 2
EXP 5,3M Time: 3:20min
Agony 3
EXP 3,5M Time: 3:20min
CELKEM EXP 27,8M za 26Min
Pokud nebudete nic zbírat dá se to jít za 20min a pro úplnou efektivitu bych vynechal Weeping Hollow. Jen zabere dost času za málo muziky...
Lokace nejsou vyčištěny úplně do posledního moba...spíš jsem jen běžel a posílal medvědy
WD (hckolem) Plvl 79
DPS 144 500 Unbuffed (267 500 Buffed + totem 30%)
AR - cca 750
Move Speed - 24%
Bonus Exp s 5NV - 286% (s follower)
MF s 5NV - 373% (s follower)
A1 MP2 Solo
Festering Woods - zde jsem nabral 4-5 NV
EXP 3,8M Time: 4min
Weeping Hollow
EXP 5M Time: 7:45min
Field of Misery
EXP 10,2M Time: 7:20min
Agony 2
EXP 5,3M Time: 3:20min
Agony 3
EXP 3,5M Time: 3:20min
CELKEM EXP 27,8M za 26Min
Pokud nebudete nic zbírat dá se to jít za 20min a pro úplnou efektivitu bych vynechal Weeping Hollow. Jen zabere dost času za málo muziky...
Lokace nejsou vyčištěny úplně do posledního moba...spíš jsem jen běžel a posílal medvědy
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
pěkné, díky za tvý výsledky. Dovolil sem si to seřadit podle výtežnosti na čas
agony 2 1,59M/minuta
fields 1,39M / minuta
agony 3 1,05M/ minuta
Festering 0,95M/ minuta
Weeping 0,645M/ minuta
Prováděl sem a provádím něco podobnýho. Ty starý výsledky jsou tady.
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 118&t=8949
Začal sem v a2 a a3, pak sem ale získal HF ring, par nových věcí a navíc byl týden ten expecí bonus, odložil sem to, a ted - ikdyž už mám data z A1, tak nejsou bohužel už srovnatelný s těma starýma. Udělám to znova, až to bude hotový tak to sem píchnu.
Co mě na tvých výsledích překvapilo je ten tvůj čas na fields- to máš super rychle, já se tam plácám vždy jistotně přes deset minut, 11-12 zruba, takže tam zrovna ti těžce nstačím v tý rychlosti, celkový množství expů máme prakticky stejný.
Agony 2 mě taky vyšly z agonies nejlépe.
Nejlepší lokace vůbec ve hře je pro mě na M/min jednoznačně Decaying crypt - bývá na fields of misery, bohužel né vždy (2.patro vedlejší Q) Tam se to měřil už vícekrát a ověřeno, to první patro je pro mě prakticky permanetní WW.
agony 2 1,59M/minuta
fields 1,39M / minuta
agony 3 1,05M/ minuta
Festering 0,95M/ minuta
Weeping 0,645M/ minuta
Prováděl sem a provádím něco podobnýho. Ty starý výsledky jsou tady.
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 118&t=8949
Začal sem v a2 a a3, pak sem ale získal HF ring, par nových věcí a navíc byl týden ten expecí bonus, odložil sem to, a ted - ikdyž už mám data z A1, tak nejsou bohužel už srovnatelný s těma starýma. Udělám to znova, až to bude hotový tak to sem píchnu.
Co mě na tvých výsledích překvapilo je ten tvůj čas na fields- to máš super rychle, já se tam plácám vždy jistotně přes deset minut, 11-12 zruba, takže tam zrovna ti těžce nstačím v tý rychlosti, celkový množství expů máme prakticky stejný.
Agony 2 mě taky vyšly z agonies nejlépe.
Nejlepší lokace vůbec ve hře je pro mě na M/min jednoznačně Decaying crypt - bývá na fields of misery, bohužel né vždy (2.patro vedlejší Q) Tam se to měřil už vícekrát a ověřeno, to první patro je pro mě prakticky permanetní WW.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
No tak zrovna ten fields je hodně danej složením shrine a hl ho skoro celej můžu běžet v spirit walku díky pasivce na snížení CD (SW 15s) za zabití to to hodně urychlí, třeba když jsem nic nesebral tak jsem dal 11,1M exp/6:20min...asi nej by bylo projít jenom festering kvůli stackům, Agony2 a fields a pořát dokola...
Ještě bych to chtěl zkusit změřit v full partě jakej by v tom byl rozdíl, to by mě hodně zajímalo...
Ještě bych to chtěl zkusit změřit v full partě jakej by v tom byl rozdíl, to by mě hodně zajímalo...
projel jsem lehce 2. act. Zatim nebyl moc cas na delsi runy, takze trebas western a eastern channel muzou vychazet o dost lip. V tech 2 lokacich se spawnujou nahodny monstra a pokud to nejsou kostry, stoji to dost za prd no. To posledni je klasickej a1 run na vyssi mp. 1. act ma o dost snazsi monstra a tak se da farmit na vyssi mp bez "rizik".
ps u western channelu sme si blbe napsal start lifetime killy, tak je kills/h jen priblizny /xp sedej/
ps u western channelu sme si blbe napsal start lifetime killy, tak je kills/h jen priblizny /xp sedej/
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
hodně pěkný! díky že ses podělil
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Přidávám svoje nasbíraný výsledky z aktu 1, MP1. Barbar, ww build, 12%MS, 94K dps, bersekera zapínám jen na elity. Při těchto runech sem nebral žadný shrines, co by ovlivnily rychlost farmení (bral sem jenom na obranu a mf), Nosím HF ring a hf ring má i merc, všechny lokace byly měřený třikrát, sem daný výsledky jsou průměr hodnot. Vždy s 5 NV, exp bonus 192%.
forum mi tu nechce povolit obrázek normální velikosti, takže zde odkaz na čtivou tabulku:
http://imageshack.us/a/img543/8417/farmaakt1.jpg
* Tyhle lokace měly největší rozdíly mezi jednotlivými runy, daný je to tím, že tam snadno dojdete do slepé, pokud jsem narazil na východ, tak sem se nevracel a lokaci ukončil.
** Přijemný překvapení, toto jsem proběhl pouze dvakrát, všechny tři krypty. Výsledky jsou sumárně za všechny tři dohromady. Dvě jsou vždy velmi dobrý, nejlepší je ta, když je tam Q jar of souls.(měl sem ho v obou případech) Jedna krypta z tý trojice bývá podpruměrná.
*** K lokaci Dacaying crypt : záměrně sem rozdělil 1. a 2. patro, protože to první je prostě zombiková lázeň, to druhé je téměř prázdný, je tam truhla a tři questový duchové, taky sem mi nepodařilo skončit přímo u schodů do 2.lvlu, takže z pohledu exp je 2.patro velká ztráta, ale stále velmi dobrý výsledek s itemy navrch.
forum mi tu nechce povolit obrázek normální velikosti, takže zde odkaz na čtivou tabulku:
http://imageshack.us/a/img543/8417/farmaakt1.jpg
* Tyhle lokace měly největší rozdíly mezi jednotlivými runy, daný je to tím, že tam snadno dojdete do slepé, pokud jsem narazil na východ, tak sem se nevracel a lokaci ukončil.
** Přijemný překvapení, toto jsem proběhl pouze dvakrát, všechny tři krypty. Výsledky jsou sumárně za všechny tři dohromady. Dvě jsou vždy velmi dobrý, nejlepší je ta, když je tam Q jar of souls.(měl sem ho v obou případech) Jedna krypta z tý trojice bývá podpruměrná.
*** K lokaci Dacaying crypt : záměrně sem rozdělil 1. a 2. patro, protože to první je prostě zombiková lázeň, to druhé je téměř prázdný, je tam truhla a tři questový duchové, taky sem mi nepodařilo skončit přímo u schodů do 2.lvlu, takže z pohledu exp je 2.patro velká ztráta, ale stále velmi dobrý výsledek s itemy navrch.