Patch 1.08! :)))
Honem vstavat, patch je tady
Re: Patch 1.08! :)))
Tak to je bomba. Uz se tesim, az prijedu kolem pulnoci z rachoty z Prahy :-D A dobry ? Co hustota monster hlavne?
weeping hollow 24/7 momomomom
Chlapi , vymyslete do vecera nejaky system farmy v 1. actu. , at se s tim vecer nemusim otravovat :-D Prosim, prosim ,smutne koukam.
A jak to je s tou zvysenou hustotou? Od MP1?
A jak to je s tou zvysenou hustotou? Od MP1?
Co me budis :-D to uz jde snad i hrat?
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
Jo no, budi nas a pritom to furt blizz updatuje a nejde se lognout, bych ho prastil... jdu zase spat
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Tož gggdo to má už ogomnoty, taky bych uvítal nějaký řady co chodit. Ve 12.00 na to vlitnu a prej se 3a neplatí a v 2a s tím taky nějak montovali či co.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:jardach85#2631
- Kontaktovat uživatele:
tak asi opravuji ten bug z auction house, co se stal na US serverech...a to hodne brutalni bug,ze...
-
- Minion of Destruction
Mam takovy dotaz:
U DH broodingu je opravdu znat to jedno procento navic. Ted mam skoro 2800 live/sec. Na DH supr. Problem mam u barbara, kde po zařvání jsem mel skoro 2000 live/sec s ted mam pouze 800. Nefunguje to nejak spatne?
U DH broodingu je opravdu znat to jedno procento navic. Ted mam skoro 2800 live/sec. Na DH supr. Problem mam u barbara, kde po zařvání jsem mel skoro 2000 live/sec s ted mam pouze 800. Nefunguje to nejak spatne?
no po 2 tyzdnoch som zapol d3 ze to skusim, mozno ze to bude prijemna zmena... a teda na jednu stranu musim povedat, ez ta hustota mobiek je tam luxusna, nonstop drtka, ale... spravil som 5 runov na test a z pohladu EXP mi to vychadza podstatne horsie, ako keep 2... takze neviem no, dufal som ze ten patch prinesie "konkurenicu" pre keep a clovek si tak bude moct vybrat par rovnocennych lokacii... ale zrejme nieAsocial píše:weeping hollow 24/7 momomomom
hmm jsme na tom stejne, vypada to ze ta passivka nefunguje... Nevim jestli funguje aspon na ostatni, vyzkousimRide píše:Mam takovy dotaz:
me se tam libi :] na hc idelani zona ... prakticky zadny nebezpecny monstra
Docela zajimave. Nefunguje mi u barba pasivka na life regen. Co se to proboha dejeeeeee?
-
- Minion of Destruction
Jak jsem byl včera poučen, tak funguje. Jen se to špatně zobrazuje.
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Tak kamarád včera přišel o wizze pl12 koukal co mu to píše v chatu (informace o tom, že někdo zaútočil na elity) a jakmile se podíval zpět na postavu zjistil, že už mu jaksi srdce nebije...
to mu to docela trvalo, než se dočetl, že útočej na něho
Jak je to s tema goladama?
Blizz uvadel, ze zmeni s novym patchem predesly stav na novy a koukam, ze na nasich EU serverech je stale 0,25=1milion...
Nechapu.
Blizz uvadel, ze zmeni s novym patchem predesly stav na novy a koukam, ze na nasich EU serverech je stale 0,25=1milion...
Nechapu.
nenerfovali demonic esence nahodou ? lebo vcera som presiel komplet 3ku a 1tku a padlo mi ich asi 5 predtym som to mal za polku trojky...
Nikde o nezfu essencí nepsali a já včera nezaznamenal nějakej rozdíl, takže spíš jen spatnej den