- Celkem jsem se pobavil u příspěvku na který jsem nedávno narazil a rozhodl jsem se pro tento krok.
Je mi jedno co pro vás HC znamená.
Je mi jedno jestli ty postavy pak hrát budete nebo ne.
Je mi jedno jak dlouho HC hrajete.
Je mi jedno jaký level zrovna máte, pojedu s kýmkoli.
A taky mi budou u "nejtmavšího místa" jakékoli příspěvky mimo to, že chcete opravdu nějakou postavu nalevelovat. (tyto příspěvky budou podle mě logicky offtopic ... polemizovat o éterickém bytí, reálném životě, zásluhách, egu, hodnotě toho a onoho ... takže budu žádat o jejich smazání)
Každý kdo má zájem, nechť se se mnou spojí ve hře ... Brawler#2485 ... nebo prostřednictvím fóra a domluvíme se, ale ve hře to bude rychlejší.
Každý hráč, kterého budu levelovat ode mě dostane ZDARMA Cain´s Fate set!!
Kdokoli potřebuje Cain´s Fate set vyrobit (levelování není podmínkou), může se se mnou spojit. Cena za kompletní set čtyř itemů je 20 000 goldů + suroviny (154 essencí http://us.battle.net/d3/en/item/subtle-essence a 50 zubů http://us.battle.net/d3/en/item/fallen-tooth).
Každý nováček dostane darem 100 000 HC goldů na postupný nákup nějakého toho vybavení v průběhu levelování.
Takže směle do toho přátelé!
Těším se že poznám nové lidi a kdo ví, třeba to na HC právě TY někam dotáhneš a natrhneš pr*el všem těm "El macho presidente" rozumbradům.
P.S.: Neblbněte, dyť je to jenom hra a jde v ní o kakanec proboha
=============================================================================================
- xpandelx - barbar
kalisovanoha - monk
- xpandelx - barbar
HC - Levelování postav - zdarma = PowerLeveling ZDARMA
Naposledy upravil(a) Brawler dne 09.03.2013, 08:33 hod., celkem upraveno 12 x.
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Re: HC - Levelování postav - zdarma
Naozaj krásná ponuka Brawler.
Jen pozor hroznej žrout času
Co se výroby cain setu týká tak tu cenu berte jen orientačně vždycky se dá domluvit. A co se surovin na výrobu týká tak do lvl 23, který je potřeba na nošení caina "i když je to starý vetchý dědek tak dřív než na lvl 23 by jste ho neunesli", v pohodě posbíráte potřebné suroviny na výrobu. Minimálně ty modré.
Jen pozor hroznej žrout času
Co se výroby cain setu týká tak tu cenu berte jen orientačně vždycky se dá domluvit. A co se surovin na výrobu týká tak do lvl 23, který je potřeba na nošení caina "i když je to starý vetchý dědek tak dřív než na lvl 23 by jste ho neunesli", v pohodě posbíráte potřebné suroviny na výrobu. Minimálně ty modré.
Worme je to můj čas, víš jak ...
Na SC jsem s tím nikdy problém neměl a rád jsem skočil z rutiny na leveling, je to oddych od farmy a jak sám víš, jsem momentálně v takové menší HC krizovce a babula mi stagnuje ... třeba mě z toho leveling vytrhne.
Navíc mám co vracet, takže neváhej a házej lidi na mě ... vlastně kdokoli kdo narazí na někoho kdo chce výpomoc ... ať se lidi nebojí napsat
Díky.
Na SC jsem s tím nikdy problém neměl a rád jsem skočil z rutiny na leveling, je to oddych od farmy a jak sám víš, jsem momentálně v takové menší HC krizovce a babula mi stagnuje ... třeba mě z toho leveling vytrhne.
Navíc mám co vracet, takže neváhej a házej lidi na mě ... vlastně kdokoli kdo narazí na někoho kdo chce výpomoc ... ať se lidi nebojí napsat
Díky.
Ahoj Brawler,
Máš čas tenhle pátek večer?
Máš čas tenhle pátek večer?
Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas, hraju Diablo 3.
Jako náctiletý-nicnedělající-všechnodoklínaspadlík vlastně jen čekám kdy bude kdo online
No a teď už zase vážně. Ruddy. Pátek půjde, jak jsem psal, půjde to prakticky kdykolik kdy mě lidi chytnou online, takže nemusíš čekat na pátek, přidej si mě do přátel a jak budeš mít čas a potkáš mě tam, jdeme do toho=)
No a teď už zase vážně. Ruddy. Pátek půjde, jak jsem psal, půjde to prakticky kdykolik kdy mě lidi chytnou online, takže nemusíš čekat na pátek, přidej si mě do přátel a jak budeš mít čas a potkáš mě tam, jdeme do toho=)
kde je moj prispevok by som rad vedel ? nepisal som nic co je proti pravidlam tohoto fora...
A co dneska vecer po 22:30 hodine?
wirgie ... budu online, takže můžeme, jak budeš ready, tak dej vědět ve hře =)
Edit: ...
Naposledy upravil(a) wirgie dne 28.02.2013, 18:32 hod., celkem upraveno 2 x.
JO? tak já si tě přidám do přátel a v pátek si zahrajem! píšu v pátek protože přes prac. týden nemám čas hrát
Chci změnit svůj život, ale nemám na to čas, hraju Diablo 3.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Brawlera na lvl doporucuji. Je hodne v poho a uz se tesim, az docvaknem ty 3 urovne co chybi memu DH.
Levlovani je trochu jiny nez na SC, musite byt opatrnejsi - nema cenu valit jak trubka a pak zbytecne RIPnout. Ideal je tak kazdych 5 ur obnovit gear at pak nejste na jednu pecku.
Levlovani je trochu jiny nez na SC, musite byt opatrnejsi - nema cenu valit jak trubka a pak zbytecne RIPnout. Ideal je tak kazdych 5 ur obnovit gear at pak nejste na jednu pecku.
Brawler a Ruddy upravte si ten podpis podle pravidel fóra, takhle velký to být nemůže.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
Mohl by si pomoci i mému wizzovi? Dokončuju normal a jsem 33. Je tu jeden menší problém, já ho hraju jen s tím, co najdu. Bude to vadit?
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Pokud opravdu hraješ jen s tím co najdeš tak rychlé expení nedoporučuji. Brawler tě sice na lvl60 dostane, ale pak pravděpodobně ripneš pokud nebudeš mít během rychlého expení štěstí na drop.
Lemurman ... klidně můžeme levelování provést, to není problém uživit tě jen dropem a dostat tě na 60lvl ... jenom si pak musíš uvědomit na co budeš mít výbavu a neskočil hned na INFERNO, ale brázdit HELL na různé MP co dáš, něco dropnout, prodat, koupit ... prostě to budeš mít běh na dlouhou trať, ale užiješ si to tak jako tak, takže klidně ve hře napiš a jak mě potkáš online, jdeme na to=)
Ahoj, trochu jsem bloudil po fóru a čtu že pomáháš s levelováním.
Docela by se mi hodilo trochu pomoct mému monkovi
Bohužel nemám Cainovo set :/
Doufám že ještě pomáháš, když né nevadí , časem ho na tu 60ku dostanu, bohužel trochu dýl mi to potrvá
Předem díky a měj se;)) Danny433
Docela by se mi hodilo trochu pomoct mému monkovi
Bohužel nemám Cainovo set :/
Doufám že ještě pomáháš, když né nevadí , časem ho na tu 60ku dostanu, bohužel trochu dýl mi to potrvá
Předem díky a měj se;)) Danny433
Přátelé ... sám jsem nečekal, že o levelování bude takový zájem. Těší mě to, né že né ... jen vás prosím o trpělivost a nebojte se na mě houknout. Levluju jak to jen jde a pomůžu každému kdo si řekne.
Dropnul mi plánek na Cainův set, jak píšu nahoře v prvním příspěvku, takže ten už nám vůbec nedělá starosti a uděláme si jich kolik bude třeba, nebojte se mě kontaktovat ...
Pokud se někomu zdá, že jeho levlování dlouho odkládám, napište mi, je vás opravdu dost a nechci nikoho "brzdit", takže bych zpracoval nějaký veřejný pořadník ... to by bylo dobré i v tom, že by bylo vidět kdo a s jakým levelem kdy jede a případně by se mohl přidat jakýkoli "náhodný kolemjdoucí" =)
Ať se vám daří lidičkové =)
Dropnul mi plánek na Cainův set, jak píšu nahoře v prvním příspěvku, takže ten už nám vůbec nedělá starosti a uděláme si jich kolik bude třeba, nebojte se mě kontaktovat ...
Pokud se někomu zdá, že jeho levlování dlouho odkládám, napište mi, je vás opravdu dost a nechci nikoho "brzdit", takže bych zpracoval nějaký veřejný pořadník ... to by bylo dobré i v tom, že by bylo vidět kdo a s jakým levelem kdy jede a případně by se mohl přidat jakýkoli "náhodný kolemjdoucí" =)
Ať se vám daří lidičkové =)
Tak, úvodní nápor je za náma (i s tím, že někteří pak na šedesátce na infernu přecenili své schopnosti a jsou pod drnem, tudíš se levlovalo znovu=)) ).
Většina lidí to brala suprově, nechali si poradit a dělali co se jim řeklo ... samo sebou bylo i pár dravců, co se všude hrnuli po hlavě ... no ale ustálo se všechno a máme na HC hezkou řádku nových "plejerů"!!
Ať vás hra baví, najdete super partu a hlavně ať vám to dropuje=)
Abych se dostal i k normální hře, bude potřeba tomu dát trošku řád, takže zájemci o levlování pište pište a přihoďte co nejvíc infa (kdy můžete a chcete hrát, jakou postavu, jaký už máte level, případně jakou máte výbavu co se EXP bonusů týče).
Jen malá poznámka. Opravdu mi nevadí že máte level 1=) ale je od vás pěkné, že jste jací jste a chcete mi co nejvíce pomoci a vyjít vstříc=) Děkuji.
Většina lidí to brala suprově, nechali si poradit a dělali co se jim řeklo ... samo sebou bylo i pár dravců, co se všude hrnuli po hlavě ... no ale ustálo se všechno a máme na HC hezkou řádku nových "plejerů"!!
Ať vás hra baví, najdete super partu a hlavně ať vám to dropuje=)
Abych se dostal i k normální hře, bude potřeba tomu dát trošku řád, takže zájemci o levlování pište pište a přihoďte co nejvíc infa (kdy můžete a chcete hrát, jakou postavu, jaký už máte level, případně jakou máte výbavu co se EXP bonusů týče).
Jen malá poznámka. Opravdu mi nevadí že máte level 1=) ale je od vás pěkné, že jste jací jste a chcete mi co nejvíce pomoci a vyjít vstříc=) Děkuji.
Re: HC - Levelování postav - zdarma = PowerLeveling ZDARMA
Mohu kdykoliv a jakkoliv staci rict kdy muzes ty :-)