HC progress without AH
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mrtvý DH neměl čas, tak jsme ve dvou s WD progresovali. OD leorika jsme se vydali na pavoučí královnu a když nám to tak pěkně šlo a nechcípli jsme na savage beastech :-) protáhli jsme do na butchera, který se poměrně dost snadno poroučel k zemi. Vyzkoušeli jsme i A2, obtížnost je proti a1 poznat, musíme na jeho poklidný projítí a zabítí beliaha ješte posílit, ale magdu jsme zmákli. Ted ji asi budem farmit pár hodin, chce to plánky na rukavice a bracery
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Re: HC progress without AH
lvl 60 - complete, akt 3 hell - complete... zítra dokončím s Krtkem Hell a vyrazíme se projít po inferně
- Zmener
- Fallen Shaman
- BattleTag:McZmener#2115
Tak jsem začal expit monka a musim rict, ze se na hrani bez aukce vylozene tesim. Prijemna zmena od softu. Jinak konecne jsem vcera zabil s barbarem diabla na inferno.
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Boo:
promin, nechci jitřit emoce...ale mužeš mi poradit, kde nafarmit na HELL ty PLÁNKY, co si použil na ramena a amulet ? ses si opravdu jistý, že hraješ s tím co tvoje Abrakadabra našla ? ......
promin, nechci jitřit emoce...ale mužeš mi poradit, kde nafarmit na HELL ty PLÁNKY, co si použil na ramena a amulet ? ses si opravdu jistý, že hraješ s tím co tvoje Abrakadabra našla ? ......
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Padá to skoro všude. Nejčastěji tedy ze všech bossíků mimo AKT bosse, ale i z elitek. Od nového patche 1.07 padaj plánky tak, že nevim co s nima
Tím netvrdím, že hraju bez AH, ale plánky opravdu není nutné po patchy kupovat padají hodně a všude.
Tím netvrdím, že hraju bez AH, ale plánky opravdu není nutné po patchy kupovat padají hodně a všude.
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
A nemohla ty planky najit treba jina postava kterou boo ma? To je neco nekalyho??? Jestli muzou padnout i na hellu nevim, ale nedivil bych se tomu, kazdopadne i kdyby padly jine postave tak to nic na hre bez AH nemeni
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
nekaly kalý,to se tak přece ani vůbec nedá řict, de o ten přístup jenom a v tom se evidetně neshodnem, já neříkam, že je neco špatně nebo správně, ale já hraji orpavdu jinak, protože nemam v truhle několik milionů , stovky esencí a stovky ToS,brimstonů a můj kovář neumí recepty na 90% itemů ve hře...je dost rozdíl, esi jeden pokus na obyč rukavice se 4 vlastnostma pro tebe znaméná pul hodiny farmení, nebo jen jeden klik :-) Jenom příklad.
Pokud je mi známo, tak plánky na 63lvl itemy fakt na hell nepadaj...třeba se pletu. Je mi jasný, že si je našel jinýma postavama, ale to pak muže na sebe nasadit vše co našel jinýma postavama, projít HC orpavdu s jednou postavou bez AH s usměvem na tváři a bez námahy, je to v mých očích stejné jako hrát s AH, což určite s těma x ostatníma postavama co má určitě navíc hrál. Ono já třeba hledal brimstone na amulet asi 12hodin hrání na inferno, s horším gearem než má boo ted na sobě na hellu..:-) Na amulet pak maš prostě jeden pokus, s více opravdu nepočítáš, radoval sem se jak málé dítě jen z toho crap lege dropu :-) Takže asi tak no.
Je videt, že velmi často se při kritice D3 skloňuje přitomnost AH, ale přitom tu téměř nikdo není schopný hrát doopravdy bez berliček, to jen tak na zamyšlenou ;-) hrači dneska jsou na mě fakt strašně soft :-) Kdo by dneska trávil čas jak na začátku 90.tých let jenom dva dny generovaním postavy a učením se angličtiny,aby měl vůbec šanci nějakou hru dohrát. Sem velmi menšinovej svýma nazorama, takže směle do mě :-)
ješte dodám, že na craft těch 63itemů je třeba demonic esence, a s tou sem si na 100% jist, že na hell nepadá
Pokud je mi známo, tak plánky na 63lvl itemy fakt na hell nepadaj...třeba se pletu. Je mi jasný, že si je našel jinýma postavama, ale to pak muže na sebe nasadit vše co našel jinýma postavama, projít HC orpavdu s jednou postavou bez AH s usměvem na tváři a bez námahy, je to v mých očích stejné jako hrát s AH, což určite s těma x ostatníma postavama co má určitě navíc hrál. Ono já třeba hledal brimstone na amulet asi 12hodin hrání na inferno, s horším gearem než má boo ted na sobě na hellu..:-) Na amulet pak maš prostě jeden pokus, s více opravdu nepočítáš, radoval sem se jak málé dítě jen z toho crap lege dropu :-) Takže asi tak no.
Je videt, že velmi často se při kritice D3 skloňuje přitomnost AH, ale přitom tu téměř nikdo není schopný hrát doopravdy bez berliček, to jen tak na zamyšlenou ;-) hrači dneska jsou na mě fakt strašně soft :-) Kdo by dneska trávil čas jak na začátku 90.tých let jenom dva dny generovaním postavy a učením se angličtiny,aby měl vůbec šanci nějakou hru dohrát. Sem velmi menšinovej svýma nazorama, takže směle do mě :-)
ješte dodám, že na craft těch 63itemů je třeba demonic esence, a s tou sem si na 100% jist, že na hell nepadá
-
- Burning Soul
Tak tohle je určitě pravda. Pokud používá někdo itemy, které našel jiným charem a ten jiný char používá AH tak je to to samé jako by sám AH používal.
To je i důvod proč já non AH v podstatě bohužel hrát nemůžu. Sice bych dokázal jednu část bedny vyhradit pro non AH char, ale craft by byl problém, protože už znám plánky a to velké množství. I když sem je nekupoval, ale všechny dropl nebo dostal tak je prostě znám díky charu co používá AH.
A novej klíč k dia se mi kvůli tomu kupovat taky nechce a když půjdu na ameriku nebo asii tak tam zas budu sám
To je i důvod proč já non AH v podstatě bohužel hrát nemůžu. Sice bych dokázal jednu část bedny vyhradit pro non AH char, ale craft by byl problém, protože už znám plánky a to velké množství. I když sem je nekupoval, ale všechny dropl nebo dostal tak je prostě znám díky charu co používá AH.
A novej klíč k dia se mi kvůli tomu kupovat taky nechce a když půjdu na ameriku nebo asii tak tam zas budu sám
Myslim, že plánky nejsou zas tokovej problém ,protože k tomu materialu neni snadna cesta. Jinak pokud si bude chctit nekdo zahrat tak jsem prave v 1. aktu na Hell a v hellu asi i nejaky čas zůstanu, tak klidně napište. Jinak naprostý souhlas s Antabusem :-)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak ono zalezi, jak si kazdej urci pravidla....
Soudit nekoho podle toho jak hraje a s cim....nevim nevim...
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Soudit nekoho podle toho jak hraje a s cim....nevim nevim...
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
Jako musíš uznat, že když si nafarmím a nacraftím s WD věci pro novej char a s tím pak budu hrát jako nonAH, že to asi nebudu mít moc složité
Vem si mého barbara. Sice není ještě komplet oblečenej, ale v podstatě se dá říct, že je to nonAH char
I když jasně jde o to jaká kdo pro sebe nastaví pravidla.
Vem si mého barbara. Sice není ještě komplet oblečenej, ale v podstatě se dá říct, že je to nonAH char
I když jasně jde o to jaká kdo pro sebe nastaví pravidla.
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
nikoho nesoudím prosím, nechci svým odlišným nazorem vyvolat nějakou rozbušku, prostě jsem jinak pochopil smysl zakladání topicu s tímto názvem a viděl jsem v tom něco jiného.. Kdybych já chtěl dohrát nový char bez aukce, a zakladal kvuli tomu topic, tak bych to pojal zkrátka jinak. Myslím že dohrát s charakterem, kterého vybavuje de facto několik stovek předchozího hrání s s chary jinými za topic nestojí, tot celé. JInak s námi v partě byl taky hráč (mrtvý DH) který HC už dohral a vybavení v truhle měl, a nebyl problém pro něj si jednu záložku vyčlenit pro novou postavu, takže je to opravdu o tom, jak se ti hrát chce a k tomu dodám hlavní a poslední větu : Každý ať si hraje tak, aby ho to hlavně bavilo, to je myslím nejduležitější.
- Kuki10
- Globální moderátor
Jako takhle jo no....:-)
Jenze stejne ve finale se i s uplne cistym acc dostanes na inferno a nacraftis si itemy....
Staci pofarmit act1 a ono ti to napada a za chvilu budes tam, kde ted...
Jenze stejne ve finale se i s uplne cistym acc dostanes na inferno a nacraftis si itemy....
Staci pofarmit act1 a ono ti to napada a za chvilu budes tam, kde ted...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
Na HC se hlavně každý dřív nebo později dostane do nonAH modu
Sehnat na AH nějakej item kterej by mne boostl u WD je skoro nemožný takže spoléhám na drop a craft
Sehnat na AH nějakej item kterej by mne boostl u WD je skoro nemožný takže spoléhám na drop a craft
- Kuki10
- Globální moderátor
@Antabus tou posledni vetou si me potesil, uz jsem myslel, ze chces akorad rejpat.
@Tapeworm co dodat.:-D
@Tapeworm co dodat.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
a další komentáře...Antabus píše:Boo:
No, prominu, ale pokud opravdu nechceš jitřit emoce, tak by jsi ze sebe možná nemusel hned v první větě dělat nevědoucího hlupáka, protože věřím, že nejsi
Ale k věci... tak abych se k ní dostal... Level 60 jsem dodělal těsně před azmodanem někdy po jedné hodině ranní. Z posledních sil jsem se k němu doklopýtal a abych mu dokázal, že se ve mě šeredně spletl. A taky že jo... a když už jsem se chystal na kutě... nasadil jsem si ramena i amulet, protože... chvilka napětí... protože prostě můžu A je to pěkné. Další den mě čekalo další dění, které nemělo dlouhého dění, protože je prostě takové... za třičtvtě hodinky bylo po všem a to, jestli jsem měl, nebo neměl na sobě věci z inferna.. to už se bohužel nedozvíme, protože profil http://eu.battle.net/d3/en/profile/boo-2247/ se neaktualizuje v reálném čase, a stejně tak se neaktualizuje ani inspekce postavy na profilu v menu hry. Takže jestli jsi se mnou nebyl přímo ve hře (čehož bych si nejspíš všiml) tak jsou to jen dohady a dohadovat se s nikým opravdu nebudu...
Kdybych jen tušil, že jsem pod něčím drobnohledem, tak bych si to potěšení z vyzkoušení nejspíš odepřel... ...ne to bych vážně kvůli nikomu neudělal... co si to namlouvám Ale nejspíš jsem to měl předpokládat, že ve stínu za rohem či popelnicí číhají tací, kteří čekají až někdo zakopne, nebo se vychýlí z jejich vlastní představy o tom, která cesta je tou správnou...aby pak uchlácholili své zakrnělé "já", a mohli si říct "jsem lepší" Ale k tomu tady nedošlo... že? Byla to jen náhoda... doufám.
Ano...založil jsem tohle téma, protože jsem chtěl hrát hardcore bez blešáku (AH). Chtěl jsem změnu, protože jsem se cítil frustrovaný. Chtěl jsem si odpočinout od všedního pořadu "farmář hledá legendárku". A doufal jsem, že když založím tohle téma, tak se mi ozvou lidé, kteří chtějí to stejné, a zpestříme si vzájemně hru. A taky že se ozvaly... Ale v žádném případě jsem se nechtěl vystavovat na obdiv, protože na tom, hrát bez AH, podle mě už dávno nic k obnivu není.
SC jsem hrál jen z povinnosti do desáté úrovně a hned poté jsem přešel na HC. Co si pamatuji tak zrovna běžel patch 1.02 - 1.03... Pamětníci jistě vzpomínají, že tenkrát byla hra často takřka nehratelnou a nehratelnost se s každou obtížností stupňovala. Naivně jsem se domníval, že mohu hrát Diablo III stejně tak, jako jsem hrál jeho předchůdce. Tedy nezávisle na všem a všech... začínal jsem sám a do blešáku jsem nevstoupil. Takhle jsem dosáhl 54 úrovně a prvního aktu na hell. Tankrát to něco znamenalo... když na to vzpomínám, tak mám pocit, že mě někdo plácá po ramenou, ale když se ohlédnu... niikdo tam není...ale pocit zůstává
No, zpátky do přítomnosti, abych to nějak ukončil. S mojí kouzelnicí Abrakadabrou jsem procházel hezky krůček po krůčku. Sbíral jsem poctivě každý magický předmět, střádal stránku po stránce, a zvedl ze země každičký kamínek, do kterého bych normálně kopl a šel dál. Něco jsem našel, něco jsem si ukoval... a to mi pomohlo stát se mocnou kouzelnicí. Ke které mám úplně jinou citovou vazbu, než k postavám, které jsem vyexpil za 4-5 hodin.
Je mocná, může používat všechny své mocné dovednosti, a může užívat i všechny mocné předměty. A protože mám z předešlého hraní mocného kováře, a mocného klenotníka, tak si je mohu nechat i vyrobit. Někomu to může připadat "MOC", ale víte kam se dostanete, když nevyužijete svých nabytých možností? K jejich nabývání... A JSME ZPÁTKY U FARMENÍ.... od kterého jsem si chtěl odpočinout. Já už jsem si dávno všechny ty recepty zasloužil, takže bez pardónů
Ještě dodám, že předměty , které jsem nalezl nebo koupil s jinými postavami neužívám... to už bych byl dávno lítal po venku s CM wizzardem oblečeném ve značkovém zboží alespoň za 150 miliónů. Co z toho, když vím, že mě to tak či onak čeká, ale před sebou mám ještě celé inferno, ve kterém mě čeká, jak věřím, ještě spousta zábavy a právě o zábavu tu přeci jde.
A mě to baví, a doufám že to baví i vás, ať už hrajete jak chcete. A jestli vás to nebaví, tak to prostě nehrajte...
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Hmm hledal jsem v tom dlouhým příspěvku něco, co tam prostě není , kromě toho že sis hned v první větě vybil vztek a nadal mi do hlupáka, nejspíš, že sem poukazal na jistou nedokonalost na tvé dokonalé iluzi. Proč si myslím, že stálo za to reagovat použiju pár vět, co si psal ty sám v tomto topicu a právě na jejich základě sem tvou cestu ztotožnoval s mou, ale jak se ukázalo, jsou opravdu jiné.
1. citát
"....Ale od patche 1,04 se hra patch od patche stává hratelnější a hratelnější, až se stane NEHRATELNOU Takový mám názor..."
proč si tak lehkou hru ještě více zlehčuješ používáním itemů a surovin, na které tvoje postava ještě nemohla dostahnout...? neokrádáš sám sebe o tu svou nehratelnost na kterou si stěžuješ?
2. citát
"..díky... ale zařekl jsem se, že nebudu craftit equip z inferna dříve než na infernu protože 60ku čekám někde ve třetím aktu na hell... a to bych byl moc mocný .."
k tomu není co dodat, je vidět, jakou platnost mají tvý slova, já si na lidech nejvíce vážím když něco slíbí a dodrží, co naplat,
přeju vše dobré jak ve hře tak i mimo ni
1. citát
"....Ale od patche 1,04 se hra patch od patche stává hratelnější a hratelnější, až se stane NEHRATELNOU Takový mám názor..."
proč si tak lehkou hru ještě více zlehčuješ používáním itemů a surovin, na které tvoje postava ještě nemohla dostahnout...? neokrádáš sám sebe o tu svou nehratelnost na kterou si stěžuješ?
2. citát
"..díky... ale zařekl jsem se, že nebudu craftit equip z inferna dříve než na infernu protože 60ku čekám někde ve třetím aktu na hell... a to bych byl moc mocný .."
k tomu není co dodat, je vidět, jakou platnost mají tvý slova, já si na lidech nejvíce vážím když něco slíbí a dodrží, co naplat,
přeju vše dobré jak ve hře tak i mimo ni
...no, je zřejmé, že příspěvek byl na tebe opravdu příliš dlouhý, a ztratil jsi se již v první větě...
...za vším, co jsem kdy napsal, si stojím, a ničím co jsem dále napsal, jsem to nepopřel... takže si moje slova laskavě neber do... citátů
...za vším, co jsem kdy napsal, si stojím, a ničím co jsem dále napsal, jsem to nepopřel... takže si moje slova laskavě neber do... citátů
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
další urážky a žadné odpovědi, a v předešlém příspěvku nic neříkající bezvýznamný patos...kdo se takto chová? Hlavně ten, kdo nemá k danýmu tématu co říct...myslím že každej kdo si naši "diskuzi" přečte, si udělá obrázek sám. Ze zkušenosti vím, jak někdo začně mluvit tímto způsobem a popírat evidetní skutečnosti, nemá žadný smysl bavit dále, ale ani v budoucnu.
HOWG
HOWG