Lucim sa
Re: Lucim sa
ja sem tu snad jeste nevidel nikoho umrit na to,ze proste "dostal outplay",vzdycky za to muze DC/lag
Je to smutny, jak tuhle hru zmršili, SC se hrát nedá - po hodině nuda a na HC hráči padaj kvůli DC/LAG!
nic netrva vecne o to su tie chvilky na hc cennejsie
kto dostal outplay nema vacsinou potrebu sa "tym chvalit"Alfajk píše:ja sem tu snad jeste nevidel nikoho umrit na to,ze proste "dostal outplay",vzdycky za to muze DC/lag
Duri: RIP, je to skoda
R.I.P.
moje HC postavy umřely všechny až na jednu výjimku mým vlastním outplayem nejčastěji jsem podcenil sílu protivníka (hulkové), nebo se nechal zawallovat v rohu a upéct desecratem či jinou srajdou
moje HC postavy umřely všechny až na jednu výjimku mým vlastním outplayem nejčastěji jsem podcenil sílu protivníka (hulkové), nebo se nechal zawallovat v rohu a upéct desecratem či jinou srajdou
tahle hra už je tak lehká, že i průměrný hráč ( hc lamky nehrajou ) nemuze na outplay ripnout.
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ChoseCZE#2100
R.I.P., muzu ti rict, stat se to me, tak uz nemam PC, ze supliku mam malej hrbitov na mysi...Ale co je to hra, a o tom HC je...jen tri moje postavy taky pochcipaly diky lagu...
me zatim umreli 2,jedna nastesti nebyla ani doexpena,treti zatim zije,ale bojim se ji kvuli DC lognout...
- Ara
- Fallen Shaman
- BattleTag:Ara#2632
uprimnou soustrast
outplay umrela jedna cerstve 60 :-), vice paragon jeste ne, vetsinu lagu jsem ustal jen se srdickem v krku :-)
outplay umrela jedna cerstve 60 :-), vice paragon jeste ne, vetsinu lagu jsem ustal jen se srdickem v krku :-)
ale neplacme tu to si moj hrdina nezasluzi vsetko je ako ma byt a uz nejaku dobu si aj tak hovorim ze to nema zmysel stale dokola farmit act3 a pod. a novy patch to farmenie len podporil nepriniesol do hry nic nove...z 50 craftov som mal bomby na sebe ktore som na ah ani nikdy nevidel...nepredpokladam ze s novymi patchmi pride nieco extra nove cize akurat tak sem tam zahram a pockam na datadisk...ked uz mam cosi hrat tak asi to poe...vyzera to velmi zaujimavo...
dalajlama raz povedal..."hnev a nenavist su ako rybarsky hacik...je velmi dolezite sa ujist ze sme sa nan nechytili"...preto ja blizzu dakujem za kopec zabavy
dalajlama raz povedal..."hnev a nenavist su ako rybarsky hacik...je velmi dolezite sa ujist ze sme sa nan nechytili"...preto ja blizzu dakujem za kopec zabavy
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Duri je na case vlitnout na novou postavu, pokud budes chtit nejakou pomoc dej vedet Ty skoncit nemuzes, ses silenej zavislak a tvoje hlasky me bavi
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Asi tak.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
novu postavu asi nie...nejak neverim zeby ma to bavilo s tymi vasimi pomalymi barbarmi a este pomalejsimi monkami dh hrat nechcem pretoze mi ho pokazil mc/b/p a wizard neviem...nad tym jedinym rozmyslam ale zase robit kukimu konkurenciu nema zmysel cize hram stale wd a uz som paragon 3 jooooo
skoncit sa len tak asi neda a zatial ma to aj tak celkom bavi kedze mam novu motivaciu zohnat aspon taky gear ako som mal...ale uvidim...hlasky mam sice super ale uz ma tu par ludi posielalo na liecenie tak neviem
kazdopadne par ludom som slubil ze im dropnem mempo s crtimi tak este to musim splnit a mozem umriet to je tak na par dni tak piste zatial kto ma zaujem
skoncit sa len tak asi neda a zatial ma to aj tak celkom bavi kedze mam novu motivaciu zohnat aspon taky gear ako som mal...ale uvidim...hlasky mam sice super ale uz ma tu par ludi posielalo na liecenie tak neviem
kazdopadne par ludom som slubil ze im dropnem mempo s crtimi tak este to musim splnit a mozem umriet to je tak na par dni tak piste zatial kto ma zaujem
a aby som nezabudol dakujem tapovi za zuni boty a kukimu za goldy zbytok osadenstva mi moze na moje dnesne narodeniny kupit zuni chestu dakujem a ostavam s pozdravom
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Počítám pár dní a už mi buce tvoje WD zase dejchat na záda.
Jakmile dropnu SKORNA s Int a LS tak je tvůj
Jakmile dropnu SKORNA s Int a LS tak je tvůj
no tych 70 paragonov tazko dozenem a skorna s int a ls mam celkom slusneho ale aj tak som kupil novy za 50micov s int a vitou a vacsim dps
Takze doktora uz ohlodavaji zombici na hrbitove, hm... to je mi lito Ale stejne nemas nic lepsiho na praci, tak leveluj, leveluj Az te uvidim online, tak ti prevedu ty goldy.. neni toho moc, ale aspon neco. Zena valentynku nechce
a to som sa tak snazil iki musim byt asi napaditejsi