K tomu umírání : Mnooo,, to jo. Tam fakt skonší totál vše co se týhle planetky týče

Každopádně hodně podobných úspěchů kdekoliv a to i ( hlavně !! ) mimo hru

Ať se Ti daří:)
MP1 chodím solo harv A1 + A2... Zkoušel jsem ho i v A3 + 4 a jde to... Mám jen malinkaté obavy z bossů na konci, či bossů průběžných typu Ghom, aby mi na sólovku nezavařilisaaajt18 píše:tak pri 3 hracoch je mp1 alebo 2 lahsie ako solo mp0 si myslim...skus cele sam mp1...to je vyzva
Dnesni inferno je neporovnatelne s tim, ktere bylo pred dvema patchema a dal. Z hlediska obtiznosti v otazce sily mobu (dmg,life) i v tom jak bylo tezke ziskat equip tehdy a jake to je ted.Model píše:Jsem SC hráč. A nedalo mi to, že tu někteří podceňují SC hráče, že nemají skill apod... Tak jsem si založil WD a po 3 dnech jsem si dneska složil Dia na infernu. Vše solo na MP0. AH jsem používal (gear mě vyšel na necelé 4M). Odehraný čas-35h (z toho jsem tak 12h farmil goldy na ten gear).
Ke hraní HC není potřeba o nic větší skill, než na SC (jen trošičku víc opatrnosti a nědělat hovadiny). Když se vyjádřím přesněji, ke hraní Diabla obecně není potřeba žádný skill, vše záleží na gearu.
Tak směle do toho... HC inferno dnes může dohrát kdejaká lama (na MP0 pochopitelně)