HC Barb - Cap Defensivních Statů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
zenit
Fallen Shaman
HC Barb - Cap Defensivních Statů

Příspěvek od zenit » 09.11.2012, 10:35 hod.

Čau lidi,

se svým prvním SC barbem jsem Inferno pokořil ještě v 1.0.3 a pak se mi zachtělo zakusit thrill z HC.

Na HC se mi podařilo dosáhnout podobného gearu jako na mém SC barbovi, ale v tuto chvíli jsem zaseklý v aktu 2, který ovšem zvládám s přehledem - vyměnil jsem gem v helmě z +% life na +% expy a nemám problém. Ovšem zkoušel jsem postup do aktu 3 či MP1 akt 1, ale ani jedna z možností mi v tuto chvíli nepřijde dostatečně bezpečná.

Jedu one hand + shield - Frenzy se Sidearm, místo Revenge jsem ovšem nahodil Rend s Bloodlust.

Battle.net profile - http://eu.battle.net/d3/en/profile/Semi ... o/10895661

Proto by mě zajímal váš názor na "cap" defensivních statů. V tuto chvíli můj barb stojí na 57,7k HP, 10,5k armor, 930 LoH, (průměrně) 720 resist all, ovšem jen 13,2k dmg - vše buffed. Vím, že stackovat Armor nad 11k se už tak moc nevyplatí vzhledem k diminishing returns. U Resist all bych to viděl na minimálně 1000 (buffed).

Vidíte toto jako soft cap defensivních statů a poté stackovat vše do Strenght?

Byl bych velice rád, kdyby mi někdo z vás barbů, kteří už mají inferno za sebou mohl pomoct s nápady na úpravu gearu / buildu pro bezpečný postup do Aktu 3.

Děkuju moc a HC zdar! ;)

TL:DR - 57,7k HP, 10,5k armor, 930 LoH, (průměrně) 720 resist all, ovšem jen 13,2k dmg - buffed, jak postoupit dál do aktu 3.

AlterEgo
Burning Soul

Re: HC Barb - Cap Defensivních Statů

Příspěvek od AlterEgo » 09.11.2012, 11:46 hod.

S tou postavou, kterou tam mas to bez mp projdes uplne v pohode kompet na inferno.

zenit
Fallen Shaman

Příspěvek od zenit » 09.11.2012, 11:54 hod.

AlterEgo píše:S tou postavou, kterou tam mas to bez mp projdes uplne v pohode kompet na inferno.
Jak říkám, můj SC barb měl hodně podobný equip a Inferno jsem dal. Ovšem s problémy, smrtmi a vybíráním packů, do kterých jsem se vůbec pouštěl. Vím, že teď je všechno nerfed, což už šlo poznat po prvním logu. V 1.0.3 jsem se na HC nechytal ani akt 1 inferno, patch 1.0.4 jsem vůbec nehrál a v 1.0.5 s tím crap equipem, který jsem tehdy měl jsem se úplně v pohodě dostal do druhého aktu.

Takže teoreticky vím, že bych měl minimálně akt 3 dávat. Ovšem pokaždé když se tam podívám tak mě mobi stáhnou tak rychle dolů, že se zase hned pokorně vracím do aktu 2. :)

Možná hraju moc safe, ale jak staré přísloví říka: better safe than sorry ;)

Tapeworm
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 09.11.2012, 12:55 hod.

Zaměřil bych se na resisty 720all s pokřikem je malo. Kazdych +50 nahoru bude znat uvidis.

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 09.11.2012, 13:19 hod.

Zrus pasivku Superstition a dej si tam Inspiring Presence. Kdyz vyzenes life jeste trosku vyse, tak to hodi slusny regen, protoze to scaluje krasne s max life.
Vymen si i u leapu runu na ten armor za trefene targety, protoze se to porad vyplati. Hlavne kdyz je vic cilu a pak muzes klidne vyhodit ignore pain a dat si revenge, ktery krom slusneho healu dava i krasne AoE damage.
Upgradni si ten fialovy sutr v helme.
Co se tyce tech rezistu, tak 900 s buffem bude vic nez dost. Melo by stacit 850, ale zalezi na jake mp chces hrat.

zenit
Fallen Shaman

Příspěvek od zenit » 09.11.2012, 14:53 hod.

Dik za rady kluci. Zrovna jsem koupil bracery s resist all a buffed už 800.

Btw runu u leapu mam klasicky Iron Impact. Call of Areat tam mam jen teď, když farmim Act 2. Ovšem rušit Ignore Pain mi přijde dost riskantni. Leap je totiž Oh s*it abilita, s kterou se snažím utéct - skáču daleko od mobů, ne do nich, takže jich hitnu jen pár. A Revenge je velice sporadický skill i s Provocation. Je tam šance, že prostě ne a ne neprocnout ve chvíli kdy to potřebuješ, o čemž jsem se několikrát přesvědčil na softcore.

Fialový šutr už je Star Amethyst.

Každopádně otestuju v Act 2 a uvidíme.

Zatím thx

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 09.11.2012, 15:15 hod.

Kdyz mas velky life regen a nejaky life on hit, tak ten leap nemusis nutne pouzivat jen pro utek. Ono totiz kdyz tam mas tunu mobu na kterych si tim leapem buffnes armor, ze to vyskoci treba na 50k, tak mas tu redukci dmg tak velkou, ze toho hodne zregenis a neco nasosas tim life on hitem.

Jina alternativa je, ze si muzes dat jeste charge s runou na heal. Mas to jak unikovou abilitu, tak i healovaci a v zaloze bys pak mel jeste ten leap.

Ignore pain je precenovany.

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 09.11.2012, 15:49 hod.

zenit píše: Btw runu u leapu mam klasicky Iron Impact. Call of Areat tam mam jen teď, když farmim Act 2. Ovšem rušit Ignore Pain mi přijde dost riskantni. Leap je totiž Oh s*it abilita, s kterou se snažím utéct - skáču daleko od mobů, ne do nich, takže jich hitnu jen pár. A Revenge je velice sporadický skill i s Provocation. Je tam šance, že prostě ne a ne neprocnout ve chvíli kdy to potřebuješ, o čemž jsem se několikrát přesvědčil na softcore.
Koukal jsem, jaké jedeš skilly a máš to dost podobné jako já. Určitě si jako pasivku dej inspiring presence, jak tu píše kolega nade mnou. Já osobně bych ho ale vyměnil za though as nails. Rezisty mám +- 800-1000 s buffem, armor kolem 8k (teď přesně nevím), life pool 80k a dmg 22k a nastackovaným frenzy. A co se týče revenge - tak ten mi nepřijde vůbec jako sporadický skill. Nejen, že má slušnou dmg a dobrou AOE, ale s runou provocation se spouští hodně často a ve vypjatých situacích dokáže spasit kůži. Jinak s těmito staty jsem schopen dávat A1-A3 na mp1, A4 na mp0. Asi by to šlo i vejš, ale mám strach, abych si svého barbara nepohřbil kvůli přehnanému sebevědomí :)
Obrázek

zenit
Fallen Shaman

Příspěvek od zenit » 10.11.2012, 00:49 hod.

Tak jo... řekl jsem si: "Man up chlape!" a Azmodan down! ;)

Ovšem hned potom jsem zkusil MP1 akt1 a malem jsem se rozpad u těch elite chargovacich zmetků v Souther Highlands :-D

pajon
Quill Rat
BattleTag:pajon#2194
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajon » 10.11.2012, 09:41 hod.

Ten tvoj gear nič moc. Síce máš veľa defenzívy, no DMG žiadnu a raz na to doplatíš :) 13850 DMG ? musíš mať aspoň 30k a viacej keď hráš sólo. V parte ak si viacej ako tank tak aspoň 20k ak máš dobrého DMGera.

saaajt18
Fallen Shaman

Příspěvek od saaajt18 » 10.11.2012, 09:50 hod.

ak ti ja mozem poradit z mojich skusenosti tak str a vita mas dost...ale co vobec nemas je crit chance a crit dmg...bez toho je hrat vysie mp obtiazne a skoro nemozne...gear mas celkom okej ale musis zapracovat na dmg...napr rukavice 7% crit + 30% crit dmg + vita alebo str...nie je to drahe ak pouzivas AH...dalej ringy s critmi a vita alebo str...amulet crit ch a crit dmg popripade crity + loh aby si mohol zohnat zbran najlepsie sekeru cca 900 dps + socket + crit dmg...do socketu das co mozno najvacsi zeleny gem...namiesto tough as nail daj weapon master co ti da ked mas sekeru +10% crit ch....snaz sa mat aspon 30% a crit dmg 300%...dalej ti radim vyskusat ako folowera scoundrela ktory ti dava 3% crit ch a ked mu das do ruky bow s cold dmg bude spomalovat mobov /musis mu dat ale abilitu s tymi 3ma sipmi/...aby som zhrnul...hlavne crit ch a crit dmg...5 mas v zaklade...pasivka s weapon master ti da 10 ak mas sekeru...5 - 8 naberes na amulete...na rukach to iste...cize ak pouzijes scoundrela mas uz bez ringov 30%+ a sustred sa na crit dmg. to vyzenes hore zbranou a kludne si daj prec aj superstition pokial mas dost rezov co mas a daj pasivku ruthles co ti ta +5% crit ch a 50% crit dmg /ak mas dost crit ch tak daj toto namiesto weapon master/...na zbrani aspon 130 aj so socketom crit dmg /loh nazenes na amulete ringoch alebo ak sa podari aj na zbrani cosi bude/ a mal by si tych 300% mat relativne v pohode :) ...tak ak mas nejake otazky kludne napis rad ti ich zodpoviem popripade poradim aj v niecom inom ak mi sily nato budu stacit :)

edit. skus pouvazovat o zakupeni skorna...ma to velku dmg a hlavne crit dmg to ma skoro vzdy nad 250% so socketom...kupis aj za 2mega s 300 str...+ mozno sa ti niekedy podari zohnat aj s loh peknym...ked nie dozenes to na inych veciach...+ cleave a zabijas vsetko :) len trosku defens pokulhava ale plan je zabit vsetko skor ako tozabije teba ;)

zenit
Fallen Shaman

Příspěvek od zenit » 10.11.2012, 18:14 hod.

Je mi jasné, že je třeba zvýšit damage, ale v tuto chvíli to je nemyslitelné, protože by to bylo na úkor defensivních statů, kterých je nedostatek. Act tři jsem sice projel a farmit se asi dá, ovšem zbavit se nějaké defensívy, tak jsem down hned.

saaajt18
Fallen Shaman

Příspěvek od saaajt18 » 10.11.2012, 22:11 hod.

kolko mas asi tak goldov ktore by si mohol investovat do noveho gearu ? pozrem sa ti na ah co sa tym da spravit...hodim to do mudrych tabuliek a uvidime co z toho vylezie :) naspor 5 mega a si kludne farmis cele inferno to ti viem slubit ;)

zenit
Fallen Shaman

Příspěvek od zenit » 10.11.2012, 22:26 hod.

Teď jsem skoro na mizině ... utratil jsem hodně peněz za šutry... ale už asi týden mam slušný DH neck, který ne a ne se prodat...

saaajt18
Fallen Shaman

Příspěvek od saaajt18 » 10.11.2012, 23:14 hod.

ak chces mozme niekedy spolu zahrat...mam aj ja barba a dh napr s ktorym s tebou mozem ist...saajt#2210...mozme spolu nafarmit par mega alebo umret :D

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“