Tak pokud se jedna o wd na HC, tak si myslim, že spirit vessel je celkem "must have" skill. To že vám zachrání zadek je jedna věc, navíc snižuje cd na spirit walk, což je take využitelne. Dále Jungle Fortitude je na hc další velmi důležitý sk, jde nám přece jen o to přežít. Poslední passive sk bych již nasadil, podle buildu a stylu hraní. Pokud jdete s petama, využil bych spíše Fierce Loyalty, než Zombie Handler. Fierce Loyalty dokáže z vašich petu udělat nezničitelný tanky, pokud mate slušný deff, vysoky rezy a regen life, pak je sunda opravdu malo co.
Abych mohl komentovat sveho WD a přidat poznatky, zde je muj
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zoso ... o/19340223 . Zakladni vlastnost je regen life, dale vita a rez, dmg se postupně zvyšuje, až když se daji sehnat lepší itemy, primarně jde o to přežít. Požadovane vlastnosti u předmětů jsou Vita, Inteligence, regenerace a all rez, další bonusy jsou vítány (critic chance/dmg, %life). Pokud jde act 1-2 využívám tento build, viz víše. Když jsem šel solo act 3 a 4, vyměnil jsem Fierce Loyalty za Blood Ritual a misto Voodoo přidal psi s posledni runou. pote moji pets ustali teměř vše, většinu bosspacku a jen malo co je sundalo a garga byl teměř nesmrtelnej. Blood Ritual se se vyplati ze dvou hledisek, snižení náročnosti na manu a především 1%life se regeneruje za sekundu, což znamená, máte-li 60k life, dostanete krásných 600life/sec. Takže máte-li ve výsledku 2500life/sec na inferno dostanete 1250life/sec a to vás již dostatečně dokáže držet při životě. Nakonec bych jen poznamenal něco k dmg a stylu boje. Jako spirit regenerator používám déšť žab, slušná dmg, slušný dosah a celkově se mi tenhle skill zalibil. Jako hlavní destrukce jsou zde zombie bears, ohromna dávka dps na velkou plochu před, ale i kolem a za váma. Musíte počítat s bližším kontaktem, ale za to dostanete devastující útok. Jelikož však mám dostatečná vita+rez a k tomu regenerace, nebojim se bližšího kontaktu. Takže nejdřív nabuffnu Soul Harvset, jenž zvýší dmg zhruba až o 50% a pak již směle medvídky vpřed, jenž v 1. a 2. actu sundají vše do chvíle, pokud je tužší pack, pak spolu s voodoo a s runou na regeneraci many jse dá sundat za chvili vše.
Pokud máte nějaké připomínky, nebo rady, rád si je vyslechnu. Stejnak tak nabízím i další poznatky a rady, za wd mam celkem dost nahrano a povedlo se mi s nim i sundat Diabla na inferno.
Čau, Zoso