HC dohrane... barbar :3
tak sa to podarilo aj mne... dohrat hardcore
vpodstate som cely treti a stvrty act som usoloval aj s diablom
(akurat ghoma sme dali v parte)
67k HP, 17k base damage, 11k armor (s followerkou), 950-1030 resisty (so shoutom), enchanterka mala 5200 damage
800~ regen (s pasivkou), 500~ LoH (so zaloznou 900 LoH zbranou ktoru som ani nepouzil nakoniec)
build clasika: revenge, ignore, berserker, warcry, frenzy a leap
world: 352 (barb: 158)
Europe: 184 (barb: 91)
pekne.. len 90 barbarov dokoncilo harcore predomnou na europskych serveroch a 158 celosvetovo :-)
a ta mrdka dropola 58 helmu a 60tku masku pre wdcko.. s 5kovym valorom... no lol
vpodstate som cely treti a stvrty act som usoloval aj s diablom
(akurat ghoma sme dali v parte)
67k HP, 17k base damage, 11k armor (s followerkou), 950-1030 resisty (so shoutom), enchanterka mala 5200 damage
800~ regen (s pasivkou), 500~ LoH (so zaloznou 900 LoH zbranou ktoru som ani nepouzil nakoniec)
build clasika: revenge, ignore, berserker, warcry, frenzy a leap
world: 352 (barb: 158)
Europe: 184 (barb: 91)
pekne.. len 90 barbarov dokoncilo harcore predomnou na europskych serveroch a 158 celosvetovo :-)
a ta mrdka dropola 58 helmu a 60tku masku pre wdcko.. s 5kovym valorom... no lol
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Re: HC dohrane... barbar :3
Ty udaje o nejakem poradi podle World a Europe jsou zkreslene.
Kdyz se podivas na Slajmona, ktery to dal urcite drive nez PuNY, tak PuNY je v zebricku pred nim.
Dalsi vec je, ze to mohlo dojit mnohem vice postav komplet, ale v zebricku nemusi byt videt, protoze nez zavedl Blizzard armory, tak mohly ty postavy RIPnout.
Nicmene i tak gratuluji za dohrani na HC
Kdyz se podivas na Slajmona, ktery to dal urcite drive nez PuNY, tak PuNY je v zebricku pred nim.
Dalsi vec je, ze to mohlo dojit mnohem vice postav komplet, ale v zebricku nemusi byt videt, protoze nez zavedl Blizzard armory, tak mohly ty postavy RIPnout.
Nicmene i tak gratuluji za dohrani na HC
tohle je pěkná blbostKillerko píše: pekne.. len 90 barbarov dokoncilo harcore predomnou na europskych serveroch a 158 celosvetovo :-)
každopádně gratuluju. jak se ti s těmi staty dařilo ve čtvrtém actu? a jak dlouho jsi rubal cydeu? ;D
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
dikes,
k tomu diabloprogress len tolko ze "dohrat harcore inferno" sa nerovna "zabitiu hc diabla na inferne" kedze tam to dava score za kazdeho zabiteho bossa a za dohrate hc inferno sa povazuje mat score 31 z 31 pricom napriklad Dejavu ktory sice zabil diabla skorej ako ja ale stale tam ma skore len 29 z 31 co znamena ze okrem spominaneho ghoma musel skipnut v tretom akte este jedneho bossa (pravedpodobne cydaeu) tym padom ho diabloprogress stale nepocita ako niekoho kto ma "dohrate inferno" a je celosvetovo az na 405. mieste zatial co ja zo score 31/31 som na 353. mieste
btw som nevedel ze uz ripol s tym WDcom :/
k tomu diabloprogress len tolko ze "dohrat harcore inferno" sa nerovna "zabitiu hc diabla na inferne" kedze tam to dava score za kazdeho zabiteho bossa a za dohrate hc inferno sa povazuje mat score 31 z 31 pricom napriklad Dejavu ktory sice zabil diabla skorej ako ja ale stale tam ma skore len 29 z 31 co znamena ze okrem spominaneho ghoma musel skipnut v tretom akte este jedneho bossa (pravedpodobne cydaeu) tym padom ho diabloprogress stale nepocita ako niekoho kto ma "dohrate inferno" a je celosvetovo az na 405. mieste zatial co ja zo score 31/31 som na 353. mieste
btw som nevedel ze uz ripol s tym WDcom :/
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
HC dohrane... barbar :3
To cislo ale nesouhlasí s poctem bossu ale questu. Jestli člověk skipnul quest s bossem na konci se bohužel nepozná. Každopádně gratuluju ať už je to pořadí sedí nebo ne.
Tak ja se konecne taky mohu pochlubit Moje staty bez Enchantress dole.
3. a hlavne 4. akt byl uz docela tezkej a mel sem par situaci, kde sem malem ripnul, ale nakonec se zadarilo. Uz to neni tak tezky jak pred patchem, ale taky to neni prochazka ruzovou zahradou..
Odkaz na moji vybavu a skilly:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/poklop789-2230/
3. a hlavne 4. akt byl uz docela tezkej a mel sem par situaci, kde sem malem ripnul, ale nakonec se zadarilo. Uz to neni tak tezky jak pred patchem, ale taky to neni prochazka ruzovou zahradou..
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Gz.:-)poklop789 píše:Tak ja se konecne taky mohu pochlubit Moje staty bez Enchantress dole.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Mr_Perfect
- Gorebelly
Pěkně Já se dneska konečně dohrabal do inferna v HC, takže začíná ta pravá sranda
grats kuki.. vyzera ze mas skoro identicke staty ako som mal ja dokonca este o 1% mensi block chance..
akurat ja som mal este tych 800+ regen.. 200+ base + zvysok s pasivky a namiesto superstition ktory uz okolo 1k resistov netreba
akurat ja som mal este tych 800+ regen.. 200+ base + zvysok s pasivky a namiesto superstition ktory uz okolo 1k resistov netreba
heh pozeram že tu pomaly nikto neni schopny dojst s inou postavou dokonca než s barbom...to nieže by nebol nik kto by to nedal s inou postavou ja lenže barb je uplne najviac easy na inferno tak to skuste dat z demon hunterom a potom tu hadžte odkazy )
no každopadne gratulujem aj to je uspech
Krom barbara jsem to dal pred tim poslednim nerf patchem i za wizarda. Jen nemam potrebu zakladat tu spesl topic chlubit se timdhall píše:heh pozeram že tu pomaly nikto neni schopny dojst s inou postavou dokonca než s barbom...to nieže by nebol nik kto by to nedal s inou postavou ja lenže barb je uplne najviac easy na inferno tak to skuste dat z demon hunterom a potom tu hadžte odkazy )
AlterEgo píše:Krom barbara jsem to dal pred tim poslednim nerf patchem i za wizarda. Jen nemam potrebu zakladat tu spesl topic chlubit se timdhall píše:heh pozeram že tu pomaly nikto neni schopny dojst s inou postavou dokonca než s barbom...to nieže by nebol nik kto by to nedal s inou postavou ja lenže barb je uplne najviac easy na inferno tak to skuste dat z demon hunterom a potom tu hadžte odkazy )
no ak si to dohral pred patchom s wizardom na HC..tak kolobuk dolu,nieže by to s wizardom bolo nejak extremne tažke...ale určite tažšie ako s barbom...a pred patchom už duplom..takže cg
- Mr_Perfect
- Gorebelly
Jo aha... Ještě, že si nám to vysvětlil.. Bez Tebe a Tobě podobných bychom byli naprosto ztraceni vtom nekonečném vesmíru...dhall píše:heh pozeram že tu pomaly nikto neni schopny dojst s inou postavou dokonca než s barbom...to nieže by nebol nik kto by to nedal s inou postavou ja lenže barb je uplne najviac easy na inferno tak to skuste dat z demon hunterom a potom tu hadžte odkazy )
Hlavne ze ty nemas dohraty ani prvy act na inferne a vypravas tu ake je to easy za barbara... :-)dhall píše:heh pozeram že tu pomaly nikto neni schopny dojst s inou postavou dokonca než s barbom...to nieže by nebol nik kto by to nedal s inou postavou ja lenže barb je uplne najviac easy na inferno tak to skuste dat z demon hunterom a potom tu hadžte odkazy )
http://www.diabloprogress.com/hero/dhal ... a/17629989
a len tak btw ja som si barbara vybral ako svoju hlavnu postavu v den ked diablo 3 vyslo a este nikto nevedel aka klasa ma ake vyhody/nevyhody a zostal som prinom aj potom co barbar nemal sancu v druhom acte na inferne zatial co wizardi a dhcka si veselo farmili uz treti act este pred 1.0.3 patchom.
povedal som svoj nazor tak si nechaj tieto uštipačne poznamky,s takymito ako si ty je svet len horši v tomto nekonečnom vesmire...Mr_Perfect píše:Jo aha... Ještě, že si nám to vysvětlil.. Bez Tebe a Tobě podobných bychom byli naprosto ztraceni vtom nekonečném vesmíru...dhall píše:heh pozeram že tu pomaly nikto neni schopny dojst s inou postavou dokonca než s barbom...to nieže by nebol nik kto by to nedal s inou postavou ja lenže barb je uplne najviac easy na inferno tak to skuste dat z demon hunterom a potom tu hadžte odkazy )
ja som nič take nenapisal že som dohral inferno,usudzujem podla kamošov čo mam vo friendliste,vacsina hrala za barba a nič som ti nevyčital že zanho hraš,kludne zan hraj ved je to fajn postava...omg tu človek niečo napiše a hned každi utoči..f*ck off a nauč sa čitat potom reagujKillerko píše:Hlavne ze ty nemas dohraty ani prvy act na inferne a vypravas tu ake je to easy za barbara... :-)dhall píše:heh pozeram že tu pomaly nikto neni schopny dojst s inou postavou dokonca než s barbom...to nieže by nebol nik kto by to nedal s inou postavou ja lenže barb je uplne najviac easy na inferno tak to skuste dat z demon hunterom a potom tu hadžte odkazy )
http://www.diabloprogress.com/hero/dhal ... a/17629989
a len tak btw ja som si barbara vybral ako svoju hlavnu postavu v den ked diablo 3 vyslo a este nikto nevedel aka klasa ma ake vyhody/nevyhody a zostal som prinom aj potom co barbar nemal sancu v druhom acte na inferne zatial co wizardi a dhcka si veselo farmili uz treti act este pred 1.0.3 patchom.
dhall:
trosku se uklidni. Ty tu jen rozdavas rozumy na zaklade toho co si asi vypozoroval z flistu kamosu. To je sice fajn, ale to uz muze nekdo rovnou hodnotit podle toho, ze videl nejake videa na streamu, yt, nebo nekde jinde. Nez budes posuzovat jak to je, nebo neni za tu kterou postavu extra tezke na inferno, tak to inferno zkus sam alespon za jednu postavu dohrat aspon za normal char.
trosku se uklidni. Ty tu jen rozdavas rozumy na zaklade toho co si asi vypozoroval z flistu kamosu. To je sice fajn, ale to uz muze nekdo rovnou hodnotit podle toho, ze videl nejake videa na streamu, yt, nebo nekde jinde. Nez budes posuzovat jak to je, nebo neni za tu kterou postavu extra tezke na inferno, tak to inferno zkus sam alespon za jednu postavu dohrat aspon za normal char.
alterego:
som uplne kludny,nemyslel som tu nič v zlom,nebudem to dalej rozoberat ved to je iba hra...PEACE guyz
som uplne kludny,nemyslel som tu nič v zlom,nebudem to dalej rozoberat ved to je iba hra...PEACE guyz