Volba charakteru na HC
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Zdravím, rád bych se touto cestou zeptal zkušených hardcorářů, jakou postavu bych měl zvolit? Chtěl bych si vyzkoušet pořádnýho tanka, co vydrží, nebude chcípat, nebude muset toliko utíkat. Přemýšlel jsem nad monkem, jelikož mi přijde, že jeho schopnost přežít je celkem velká. Hardcore budu hrát prvně v D3. Je mi jasný, že asi umřu.. dostkrát Ale rád bych to jel za postavu, se kterou to pak bude mít smysl i na inferno, až se tam dohrabu
Dík za rady/odpovědi.
Dík za rady/odpovědi.
Re: Volba charakteru na HC
Nevim jak se to zmeni po zitrejsim patchi, protoze tam ponerfuji kdeco, ale momentalne Barbar jasna volba. Monk je socka proti nemu.
Tam kde barbar zvlada v pohode, tak monk v adekvatne srovnatelnem equipu ma problemy, hlavne na pocatku pokud HC zacinas a nemas nic, tak barbar neni tak narocny na equip jako monk.
Co se tyce prezivani, at si kdo chce co rika, tak barbar je na tom mnohem lepe coz se nezmeni ani po patchi.
Monk ma sice vic abilit na preziti, ale barbar ma lepsi healy, protoze se stackuji s jeho max life od ktereho jsou odvozene, tak muzes stackovat life coz kdyz udelas u monka, tak je to spise frustrace, kdyz mas treba 60k life a healujes se za 7k breathem v porovnani s barbarem, ktery se je schopny healnout na full.
Kvuli toho potrebujes LoH coz vetsinou musis resit gemem ve zbrani, ktery barbar nepotrebuje a muze si tam dat crit dmg gem, kerym si buffne dmg.
Dale ma barbar jako primarni stat strength, ktera zveda i armor + ma pasivku co zveda armor z vitality, tak muzes jet i pres tohle s tim, ze si zaroven zvedas i life a tim padem i healy.
Hlavne monk musi hledat nejaky equip, ktery dava critical chance aby si boostl damage a barbar tam na to ma dost pasivek + ma insanity runu u WotB tak ma praci s vybavovanim mnohem lehci nez monk.
Znova opakuju, ze to je pohled na situaci, kdy nekdo zacina hrat uplne od nuly a nema vubec zadny equip.
Tam kde barbar zvlada v pohode, tak monk v adekvatne srovnatelnem equipu ma problemy, hlavne na pocatku pokud HC zacinas a nemas nic, tak barbar neni tak narocny na equip jako monk.
Co se tyce prezivani, at si kdo chce co rika, tak barbar je na tom mnohem lepe coz se nezmeni ani po patchi.
Monk ma sice vic abilit na preziti, ale barbar ma lepsi healy, protoze se stackuji s jeho max life od ktereho jsou odvozene, tak muzes stackovat life coz kdyz udelas u monka, tak je to spise frustrace, kdyz mas treba 60k life a healujes se za 7k breathem v porovnani s barbarem, ktery se je schopny healnout na full.
Kvuli toho potrebujes LoH coz vetsinou musis resit gemem ve zbrani, ktery barbar nepotrebuje a muze si tam dat crit dmg gem, kerym si buffne dmg.
Dale ma barbar jako primarni stat strength, ktera zveda i armor + ma pasivku co zveda armor z vitality, tak muzes jet i pres tohle s tim, ze si zaroven zvedas i life a tim padem i healy.
Hlavne monk musi hledat nejaky equip, ktery dava critical chance aby si boostl damage a barbar tam na to ma dost pasivek + ma insanity runu u WotB tak ma praci s vybavovanim mnohem lehci nez monk.
Znova opakuju, ze to je pohled na situaci, kdy nekdo zacina hrat uplne od nuly a nema vubec zadny equip.
- Mr_Perfect
- Gorebelly
Super Takové rady jsou pro začínající HCčkáře důležité. Díky moc, pokud Tě ještě něco napadne, tak postuj. Sleduju to průběžně několikrát denně
no... já sem celkem prd HC hráč, ale aspoň toho barbara bych na 60 dostat chtěl. když mě nezradí internet, dneska budu lvl 40
ale ještě jsem neripnul, což přičítám nejvíce mojí absolutní opatrnosti. totiž jakmile mi na normalu nebo teď na nm klesnou životy pod 80%, tak je něco špatně a okamžitě jdu na aukci to fixnout, jinak nakupuju každejch cca 5 levelů pravidelně a občas nepravidelně. na levelech do 20 jsem byl příjemně překvapenej cenama na AH - nakoupíš luxusní itemy za pár stovek. asi tam funguje velká solidarita prodávajících, protože prodávají často s minimálním ziskem.
za důsledný a kvalitní nakupování se sková i troška nešikovnosti a promine ti to aspoň do hellu i nějakou tu nepozornost. ale na nm už začíná přituhovat a pomalu přecházím na taktiku upgradovat item pokaždé, když se objeví nový "stupeň". tzn. třeba teď mám zbraň od levelu 38 a další upgrade je myslím na 41. mezitím pro mě nemá smysl ji hledat.
OMG, ZAPNU HRU A ZE TŘETÍHO MONSTRA MI PADNE MOJE PRVNÍ HC LEGENDÁRKA, KTERÁ BY ZEJTRA TOUHLE DOBOU MOHLA BEJT EPICKÁ. asi se jdu zabít.
ale ještě jsem neripnul, což přičítám nejvíce mojí absolutní opatrnosti. totiž jakmile mi na normalu nebo teď na nm klesnou životy pod 80%, tak je něco špatně a okamžitě jdu na aukci to fixnout, jinak nakupuju každejch cca 5 levelů pravidelně a občas nepravidelně. na levelech do 20 jsem byl příjemně překvapenej cenama na AH - nakoupíš luxusní itemy za pár stovek. asi tam funguje velká solidarita prodávajících, protože prodávají často s minimálním ziskem.
za důsledný a kvalitní nakupování se sková i troška nešikovnosti a promine ti to aspoň do hellu i nějakou tu nepozornost. ale na nm už začíná přituhovat a pomalu přecházím na taktiku upgradovat item pokaždé, když se objeví nový "stupeň". tzn. třeba teď mám zbraň od levelu 38 a další upgrade je myslím na 41. mezitím pro mě nemá smysl ji hledat.
OMG, ZAPNU HRU A ZE TŘETÍHO MONSTRA MI PADNE MOJE PRVNÍ HC LEGENDÁRKA, KTERÁ BY ZEJTRA TOUHLE DOBOU MOHLA BEJT EPICKÁ. asi se jdu zabít.
AlterEgo to vystihl dokonale, barbar je ideální volba pro celkem klidný progres, pokud člověk nedělá hlouposti.
Za zmínku určitě stojí i ultimátní únikové ability jako Leap a Furious Charge, které dokážou hráče velmi elegantně vytáhnout z kritických situací, ve kterých mnichovi dochází dech.
Za zmínku určitě stojí i ultimátní únikové ability jako Leap a Furious Charge, které dokážou hráče velmi elegantně vytáhnout z kritických situací, ve kterých mnichovi dochází dech.
- Mr_Perfect
- Gorebelly
vokurka: Ok, píšu si S tou legendárkou: Murphyho zákon schválnosti v praxi
Petros: Vyzkouším... Za barba jsem se dostal na SC do inf. A2. Ale byla to první postava, tak má hrozně žalostnej equip a poměrně brzo jsem se na ní vykašlal. Teď si za barba pořádně zasolím na HC
Petros: Vyzkouším... Za barba jsem se dostal na SC do inf. A2. Ale byla to první postava, tak má hrozně žalostnej equip a poměrně brzo jsem se na ní vykašlal. Teď si za barba pořádně zasolím na HC
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
Vyber si ten char, za který tě to bude bavit ;-)
Záleží také, jestli pojedeš solo/public/friends ...
Btw, stejně jsem zjistil, že nejvíce mě baví ty chary rozjíždět ...
Záleží také, jestli pojedeš solo/public/friends ...
Btw, stejně jsem zjistil, že nejvíce mě baví ty chary rozjíždět ...
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Taky můžu vřele doporučit barba, na SC sem s ním měl zkušenosti jen z bety a přesto jsem s ním celkem pohodlně došel na lvl60 a farmil A1inf. Bohužel přišel disconect, ale to už je věc jiná. Na přežití je opravdu bezkonkurenční.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Griffen#2201
Hrát se dá asi ledaco, jen je něco "těžšího" a něco "lehčího".
Nejlíp je na tom asi barbar, jak v solo tak i coop hře.
Monk je na tom docela dost podobně, jen si za něj nedokážu tolik představit solo hru, avšak v coopu by neměl být problém.
WD, o tom mám nejmenší přehled, ale z toho co vím na tom taky není špatně, jen to chce zkušenosti a eq, využití jak v solo tak i coop.
Wizard, osobně ho hraju a celkem pohoda. Wizarda hraju poprvý (chtěl jsem to prostě zkusit rovnou na HC) a celkem pohoda, hraju coop, solo si dokážu těžko představit (s mojim netem nechci nic riskovat). Ale vzhledem k hodně obranným abilitám toho i docela dost přežije, když už dojde ke kontaktu případně nemá problém utéct z nějaké krizovky. Solo si dokážu představit s hodně kitováním.
DH je na tom podle mě nejhůř, rozhodně bych ho nedoporučil začátečníkům a už vůbec ne na solo hraní, to musí být pěkný adrenalin.
To co jsem napsal si jen myslím a myslím, že to tak i +- je. Rozhodně to ale neberte tak, že se např. s DH nedá dohrát solo, určitě dá, jen to chce skill, equip a štěstí (a hodně času).
Nejlíp je na tom asi barbar, jak v solo tak i coop hře.
Monk je na tom docela dost podobně, jen si za něj nedokážu tolik představit solo hru, avšak v coopu by neměl být problém.
WD, o tom mám nejmenší přehled, ale z toho co vím na tom taky není špatně, jen to chce zkušenosti a eq, využití jak v solo tak i coop.
Wizard, osobně ho hraju a celkem pohoda. Wizarda hraju poprvý (chtěl jsem to prostě zkusit rovnou na HC) a celkem pohoda, hraju coop, solo si dokážu těžko představit (s mojim netem nechci nic riskovat). Ale vzhledem k hodně obranným abilitám toho i docela dost přežije, když už dojde ke kontaktu případně nemá problém utéct z nějaké krizovky. Solo si dokážu představit s hodně kitováním.
DH je na tom podle mě nejhůř, rozhodně bych ho nedoporučil začátečníkům a už vůbec ne na solo hraní, to musí být pěkný adrenalin.
To co jsem napsal si jen myslím a myslím, že to tak i +- je. Rozhodně to ale neberte tak, že se např. s DH nedá dohrát solo, určitě dá, jen to chce skill, equip a štěstí (a hodně času).
podla tohto, iba 1 hrac zatial presiel Inferno na HD za DHCko
http://www.diabloprogress.com/rating.pr ... on_hunter/
http://www.diabloprogress.com/rating.pr ... on_hunter/
- Mr_Perfect
- Gorebelly
No, prozatím jsem rozjel barbara... DH určitě vylučuju, za toho jsem včera dohrál SC inferno a hodlám s ním teď aktivně harvit paragona a itemy. Takže hrát dva DH najednou, z toho by mi asi jeblo
- Mr_Perfect
- Gorebelly
Tal HC barbaři, mám ještě jednu otázku Jakej je lepší follower - templář, nebo scoundrel?
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
:-) Enchantress je nej pro všechny melee bych řekl.
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Mohu potvrdit, že Dh je opravdu adrenalin...lvl 54 a už se bojím hrát aby mi neumřel:lol:
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
- Mr_Perfect
- Gorebelly
Tak daleko za toho hc barba ještě nejsem, ale pak si jí určitě dám... Dneska jsem vyndal SKčko na normal a snad poprvé jsem v D3 na normální obtížnost cítil napětí, když jsem k němu šelSmelina píše::-) Enchantress je nej pro všechny melee bych řekl.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Elviiira#2701
- Kontaktovat uživatele:
Je úplně jedno s jakou postavou budeš HC hrát, dá se to za všechny ... jediná rada: hraj s respektem, ale neboj se až moc
A dle tvých zkušeností ze SC, musíš Normal / Nightmare do Beliala projit s prstem v nose. Ale jakmile narazis na Beliala NM tak už to zaciná být zábava
A dle tvých zkušeností ze SC, musíš Normal / Nightmare do Beliala projit s prstem v nose. Ale jakmile narazis na Beliala NM tak už to zaciná být zábava
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Elviiira-2701/
[SC]Witch Doctor 60 8 Inferno 3. akt
[SC]Monk 50+ Hell
[HC]Witch Doctor 50+ NM
[HC]Demon Hunter 30+ NM
[SC]Witch Doctor 60 8 Inferno 3. akt
[SC]Monk 50+ Hell
[HC]Witch Doctor 50+ NM
[HC]Demon Hunter 30+ NM
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Griffen#2201
Přesně tak, nesmíš se bát! Ale musíš mít respekt!
-
- Quill Rat
Ja som zacinal HC s DH, napriek tomu, ze je na mohych miestach oznacovana za nevhodnu pre HC zaciatocnika (predtym som s nim ani na SC nehral). A napriek tomu, ze som po ceste za 60 dva krat zakopol, neodradilo ma to, a v konecnom dosledku som zanho moc vdacny, uzastna postava na HC. Narocnejsia, ale o to zabavnejsia a viac do zil adrenalin pumpujucejsia
Demon Hunter|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Perfect : Jak tu někdo zmínil. Dh je opravdu adrenalin. Tuto postavu Ti rozhodně jako začátečníkovi nedoporučuju. Pokud se pro ní přeci jen rozhodneš, tak jest-li mohu malinko poradit, tak do itemů cpi i inteligenci, protože do skoro konce obtížnosti druhé jsi prakticky bez resistů. Je teorticky nemožné, pokud toto neděláš porazit svojeho clona, co vyvolá Diablo na druhou obtížnost ( Jen si to myslím ).
Momentálně jsem v actu 1 v infernu a upřímě, to co dostává DH za rány, když tam poprvé vlezeš je neskutečný ( Nepoužívám AH, s Ah je to asi o něčem jiném ).
Jinak asi platí, že pro postavy na dálku je nejlepší Templář a pro postavy na boj z blízka je to Enchantress. Osobně neznám nikoho, kdo používá střelce. Znáte někoho takového?? Pokud ano, šupněte jsem vaše jméno:)
EDIT : Jinak se rozhodně drž pravidla za DH a asi nejen za něj. Není důležité zabít vše, ale přežít. Nepokládej se za zbabělce a hráče, co na HC nemá, pokud opravdu potkáš něco extrémě silného. A věř. To potkáš.
Momentálně jsem v actu 1 v infernu a upřímě, to co dostává DH za rány, když tam poprvé vlezeš je neskutečný ( Nepoužívám AH, s Ah je to asi o něčem jiném ).
Jinak asi platí, že pro postavy na dálku je nejlepší Templář a pro postavy na boj z blízka je to Enchantress. Osobně neznám nikoho, kdo používá střelce. Znáte někoho takového?? Pokud ano, šupněte jsem vaše jméno:)
EDIT : Jinak se rozhodně drž pravidla za DH a asi nejen za něj. Není důležité zabít vše, ale přežít. Nepokládej se za zbabělce a hráče, co na HC nemá, pokud opravdu potkáš něco extrémě silného. A věř. To potkáš.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.
Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“
Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“
Rada do začátku: ber itemy s +exp, jestli sis dovolil AH, tak si vydělej na co nej červenej šutr a šup s ním do helmy - budeš mít dřív skilly, které ti umožní se po dobu hraní normalu vrtat v nose, předpokládám, že podobně na nightmare... Bacha na kombinace affixů u rare/champ, který nechávají hodně bordelu na zemi, špatná pozice může způsobit rychlý pokles HP. Nejde ani tak o to mít pořád nad 80% HP, když máš situaci pod kontrolou a víš, co se bude dít, tak to je v pohodě, ale typické chyby leap na cooldownu proti jailer+molten/plague/arcane a ještě dorazit jednoho vedle sebe, aby ti bouchl do ksichtu jsou kritické. Než se snažit některý věci, co nejdou obejít, urvat přes bersekra, radši sehnat někoho, kdo hraje DPS a nechat si pomoct... A s**t na public games!