Pozor na HC public games

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Gezousek
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Gezousek#2596
Pozor na HC public games

Příspěvek od Gezousek » 19.08.2012, 21:50 hod.

Jestli uz tohle znate, tak se omlouvam, ale videl jsem to prve a sokovalo me to natolik, ze to sem musim pro vystrahu hodit...

Omlouvam se za trosku drsnejsi slova, ktera pouziju, ale tohle jsou hrozny z*rdi, tak si na to davejte pozor... nechapu ze nekdo muze neco takovyho delat... nejspis zakomplexovany idioti, co v zivote niceho nedosahli a maji pouze videohry...

potkat ho IRL tak dostane takovejch ran, ze to jeste v zivote nezazil...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... mD_8nP2PRI
Naposledy upravil(a) Gezousek dne 19.08.2012, 21:52 hod., celkem upraveno 1 x.

v0kurka
Burning Soul

Re: Pozor na HC public games

Příspěvek od v0kurka » 19.08.2012, 22:12 hod.

vzal jsem si z toho ponaučení, že kdybych se rozhodl kdykoli hrát HC public, tak si hodně rozmyslím, než na někoho naportím. neskutečněj kripl.

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 19.08.2012, 22:31 hod.

Tj starý z D2 ... zlaté časy pk :-)

Peckoslav
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 19.08.2012, 22:44 hod.

lidi se prostě nepoučí, public hra - značné riziko, že bych si udělal taky PKčko.. ;)
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 19.08.2012, 22:53 hod.

dobrej ojeb :D barb má u mě malé bezvýznamné plus :D
Obrázek

Elviiira
Quill Rat
BattleTag:Elviiira#2701
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elviiira » 19.08.2012, 22:56 hod.

A to je přesně důvod, proč bych v životě nehrál Public HC :)
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/Elviiira-2701/

[SC]Witch Doctor 60 8 Inferno 3. akt
[SC]Monk 50+ Hell

[HC]Witch Doctor 50+ NM
[HC]Demon Hunter 30+ NM

Gezousek
Quill Rat

Příspěvek od Gezousek » 19.08.2012, 22:57 hod.

Peckoslav, TrackThor: jak to vubec muzete napsat... to je stejny, jako kdyby vam nekdo hacknul ucet, smazal postavu, pak vytvoril lvl 1 a tu smazal taky aby jste tu starou nemohli obnovit... taky by jste psali takovyhle veci???

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 19.08.2012, 23:15 hod.

pokud portneš na někoho kdo je v ponylandu, respektivě budeš hrát public na takovýmhle levelu, tak o tu smrt přímo žadoníš, určitě lepší smrt než umřít při disconectu, kdyby se mi tohle stalo (o čem silně pochybuju, že skočim na někoho neznámýho do ponylandu) tak bych se pravděpodobně zasmál sám sobě
Obrázek

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 19.08.2012, 23:19 hod.

myslím, že ti lidi si za to můžou sami, nemám k tomu víc co dodat..
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

Grollw
Quill Rat
BattleTag:Grollw#2664

Příspěvek od Grollw » 19.08.2012, 23:36 hod.

Public HC hraji dost casto, clovek se setkava se zajimavymi lidmi. A na vyssim levelu se s nimi da i dobre mluvit. Prasata se ale najdou vsude.
Ja uz mam takovy zvyk - pred kazdym vlezem do nove lokace si zapinam diamond armor.

Petros
Doom Knight

Příspěvek od Petros » 19.08.2012, 23:44 hod.

Slušná prasárna.
Občas chodím public (pomáhat lidem s expením na Hell apod.), ale s portama jsem vždy opatrnej, protože zlomyslní lidé se najdou všude.

Srandista
Quill Rat

Příspěvek od Srandista » 20.08.2012, 07:21 hod.

Tieto videa som videl uz davnejsie... A podla mna, ak je niekto natolko blby, ze pojde do pony levelu na hell s levelom 52, tak je uplny idiot a RIP si zasluzi... Vzhladom na to, ze pony level ma obtiaznost ako Act 4+, tak musi byt predsa kazdemu nad slnko jasne, ze s levelom mensim ako 60 tam nema co robit... Netvrdim tym, ze hentoho cloveka podporujem alebo tak, ale ti ludia v tom videu si za to mozu fakt sami...
Demon Hunter|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC

Gezousek
Quill Rat

Příspěvek od Gezousek » 20.08.2012, 09:15 hod.

Srandista: no pokud jim dotycny slibil protazeni, tak bych pochopil, ze do toho Pony Levelu sli...

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 20.08.2012, 09:36 hod.

Gezousek píše:Peckoslav, TrackThor: jak to vubec muzete napsat... to je stejny, jako kdyby vam nekdo hacknul ucet, smazal postavu, pak vytvoril lvl 1 a tu smazal taky aby jste tu starou nemohli obnovit... taky by jste psali takovyhle veci???
Neni to to stejne. Kdyz je nekdo blb a vleze do hry s nekym koho nezna a jeste se portne na nej mezi moby, tak to je uplne neco jineho nez hacknuti acc a promazani postav.

Jestli Blizzardi zrusi ten enrage u elitaku a rare, tak bude mit borec tezsi praci :)

Smelina
Wraith
BattleTag:Smelina#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smelina » 20.08.2012, 10:25 hod.

Já nevěřím tomu, co taky čtu. Podporovat ho může jen stejný ubožák, jako je on sám. Výsledek je, že někdo někomu zničí desítky hodin práce. Co na tom, že byl ten člověk dost hloupý na to, že se nepodíval kam portuje. Ne každý je takový expert jako vy. Stejné je to i s těmi komentáři na YT. Je mi z toho zle.

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 20.08.2012, 16:29 hod.

To mi připomíná staré časy v d2 krávy nebo BH.

Safe?
Yes.
Was slain by by Hell bovine .)

Občas pobavilo. Nemaj bejt lidi blbý a lézt do lokace kde neví co je u lidí co neznaj.

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 21.08.2012, 10:03 hod.

Javurek píše:To mi připomíná staré časy v d2 krávy nebo BH.
Safe?
Yes.
tak pod tohle se taky podepíšu.
jinak platí staré pravidlo: don´t trust strangers baby. já do hc pubu ještě nevlez (a taky nevlezu) a za svoje ripy si můžu jen sám :green:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 21.08.2012, 11:20 hod.

Javurek píše:To mi připomíná staré časy v d2 krávy nebo BH.

Safe?
Yes.

Občas pobavilo. Nemaj bejt lidi blbý a lézt do lokace kde neví co je u lidí co neznaj.
Asi tak.:-)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Mylady
Quill Rat

Příspěvek od Mylady » 21.08.2012, 12:26 hod.

v public hc se dá v poho expit a i v poho ripnout - záleží, jakou partu se ti podaří chytit ;)
takže záleží jak moc to chceš risknout a z hc si udělat HC 8-) jinak na normal v poho a nm taky neni problem - ale na hell už je to zbytečný risk podle mé zkušenosti
Obrázek

Wixxia
Wraith
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 21.08.2012, 21:26 hod.

Ahoj

Je naprosto beze sporu, že si za to mohou Ti hráči samy.
Vy co to kometujete prasárnou : Napadlo vás, že právě hráči, kteří se k němu připojují chtějí jen zneužít jeho velikosti lvl a toho, že je právě v Pony aby sebe obohatili?? Napadalo vás vůbec, že je po tom, co mu už došla trpělivost ve svém publicu neustále takové lidi živit, právě z tohoto důvodu zabíjí?? Samozřejmě ho v tom nepodporuji, protože to bohužel zabije i hráče, kteří toto nemají v úmyslu, ale právě u nich platí toto : nelez do hry s nikým, koho neznáš. Čili to furt znamená toto : Za hloupost se platí. V této podobě je to smrt v HC.
Já se mu ani upřímě nedivím. Jeho chování je sice kapánek amorální, ale rozhodně dokáže vytrestat o hodně více amorálnější hráče. V tomto s ním nemohu jinak, než souhlasit a to ať už to dělá z tohoto důvodu, nebo ne..
Pokud to dělá jen pro zábavu, či nikoliv je už otázka úplně jiná. Tady jde jen a jen o ty hráče, kteří se k němu připojí. To je jak se říká : jejich boj. Nikoliv jeho. Dobře jim tak.
Jest-li ho v tom podporovat?? Pokud jde o hráče s pofidernímy sklony se obohacovat na hře jiných, tak ano. Rozhodně, protože lepšího soudu než je jejich smrt v HC není.
Upřímě?? Je úplně největší blbost hrát HC s někým, koho neznáte. Za tuto chybu si smrt rozhdoně zasloužíte. A taky z toho plyne ponaučení. Už to v životě neuděláte. A pokud ano?? Tak jsou tak hloupí, že na dalšího podobného hráče narazíte znovu. Budete umírat do té doby, dokud se prostě neponaučíte. Opravdu dobře jim tak!! To video dle mého názoru není tak o něm, jako právě o hlouposti a hrabivosti ostatních hráčů. Už proto tam dává vždy bíle napsaná jejich jména před každou smrtí. Mohlo by to být i z tohoto důvodu. Aby si na ně i ostatní hráči dávali bacha. tak to vidím já. jeslti to tak je, nebo není, nehraje vůbec roli. Dalo by se totiž říci, že v cizí hře HC nemáte vůbec co dělat. Ať už je to public, nebo ne. Hrajte jen s těmi, co znáte. A to pokud možno osobně.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“