Monk HC
Zdravím,
hraji za monka na HC(momentalně farma 1act.) a chtěl bych poradit co hlavně kupovat za itemy a co více zlepšit(nějakou představu mam ale radši se zeptám zkušenějších hráču). Jestli více preferovat LpH a nebo LpS či oboje? Jaký resist se nejvíc vyplatí maxovat k +all res (pomocí pasívky), co se dostupnosti a cenově vyplatí? Ještě bych dodal,že zatím hraji solo a chci Monka na defensive aby co nejvíc vydržel.Finance mam zatím malé ale farmením se neberou a pak chci kupovat věci ale chci předejít špatné koupi. Děkuji Vám za vaše názory a rady
Můj build : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... YUX!aZZacc
Screen statu : http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 004un.jpg/
hraji za monka na HC(momentalně farma 1act.) a chtěl bych poradit co hlavně kupovat za itemy a co více zlepšit(nějakou představu mam ale radši se zeptám zkušenějších hráču). Jestli více preferovat LpH a nebo LpS či oboje? Jaký resist se nejvíc vyplatí maxovat k +all res (pomocí pasívky), co se dostupnosti a cenově vyplatí? Ještě bych dodal,že zatím hraji solo a chci Monka na defensive aby co nejvíc vydržel.Finance mam zatím malé ale farmením se neberou a pak chci kupovat věci ale chci předejít špatné koupi. Děkuji Vám za vaše názory a rady
Můj build : http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... YUX!aZZacc
Screen statu : http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 004un.jpg/
Re: Monk HC
Urcite budes muset zvednout DPS, protoze monk bohuzel neni barbar, ktery ma tuny skillu jak to v pohode zvednout.
U tech rezistu je to u monka fuk jaky rezist budes spolecne s res all maxovat, protoze to neni nejak, ze by se nejaky rezist generoval na equipu vice nez jine.
Armor by nebylo tez na skodu jeste trosku zvednout.
Life on hit je u monka dost fajn.
U tech rezistu je to u monka fuk jaky rezist budes spolecne s res all maxovat, protoze to neni nejak, ze by se nejaky rezist generoval na equipu vice nez jine.
Armor by nebylo tez na skodu jeste trosku zvednout.
Life on hit je u monka dost fajn.
Já hral monka teda jen na SC, ale uz sem to dohral cely a tedka hraju HC za DH. Mel jsem resisty asi jen 600, jel jsem cold resist, ale myslim ze je jedno co si vyberes. HP jsem mel pomerne min, 30k a stacilo to. LpH je dobra vec, ale pokud mas nakej slusnej AS, si vem kdyz budes mit LpS 500 tak za sekundu budes mit 500, LpH 500 pri AS 1,5 budes mit 750+ neco z neceho plosnyho. Mantru si dej asi jinou, lepsi je ta na armor+dodge. Dexterity budes muset asi taky jeste zvednout. Pouzival jsem na prvni skill neco ze kdyz sem do nekoho bouchnul tak sem mel asi na 3 sec + 50% armoru nebo tak neco, coz je taky dobra vecicka. A jeste abych objasnil ty male resisty a 30k HP, spolecne s timto jsem jel jeste rudekci dmg pro mele, kterou jsem mel 30%, takze asi proto sem neumiral.
Jo díky ti zkusím to LpH.. A tu matru a uvidím jak to s ní pujde Jinak v čem všem je ta melle redukce? ta by nebyla špatná...jinak chci si koupit tu legen.helmu + block a lepší štít(s více %blocku) Je to pak víc znát?Zidy píše:Já hral monka teda jen na SC, ale uz sem to dohral cely a tedka hraju HC za DH. Mel jsem resisty asi jen 600, jel jsem cold resist, ale myslim ze je jedno co si vyberes. HP jsem mel pomerne min, 30k a stacilo to. LpH je dobra vec, ale pokud mas nakej slusnej AS, si vem kdyz budes mit LpS 500 tak za sekundu budes mit 500, LpH 500 pri AS 1,5 budes mit 750+ neco z neceho plosnyho. Mantru si dej asi jinou, lepsi je ta na armor+dodge. Dexterity budes muset asi taky jeste zvednout. Pouzival jsem na prvni skill neco ze kdyz sem do nekoho bouchnul tak sem mel asi na 3 sec + 50% armoru nebo tak neco, coz je taky dobra vecicka. A jeste abych objasnil ty male resisty a 30k HP, spolecne s timto jsem jel jeste rudekci dmg pro mele, kterou jsem mel 30%, takze asi proto sem neumiral.
Jojo stit je hodne dobra vec, ja mam na sobe helm of comand s tim + block a znat to je. Jinak ta redukce dmg je v hodne vecech, ale je to celkem drahy kdyz k tomu chces i ostatni atributy jako all res+dex+vit .. Ta redukce je vetsinou v legendarnich vecech, ja ji mam v armoru (Goldskin), pak v prstynku(eternial union), v braceru(ten je nejakej rare jen),pak v rare amuletu(mam tam zaroven i LpH), ale hlavne je v pasku Strinf of ears - tam je pres 10%, jinak v tech ostatnich vecech se to pohybuje kolem 3-5%.
Zkus kombinovat ty veci dohromady ne se jen zamerit na jednu, ale je to dosti drahej eqiup no ..
Zkus kombinovat ty veci dohromady ne se jen zamerit na jednu, ale je to dosti drahej eqiup no ..
Takže když to tak vemu tak musím kupovat věci s +all ress,+vit +dex(tu hlavně zvýšit) + tem štít na lepší block? A věci s LpH a nejlíp i +AS ?
No dá se to tak říct říkam věci na monka jsou hodně drahý, to samý i na barbara .. Buď masuj resistence nebo jako já měj resistence tak těch 600 + redukci dmg na mele .. LpH jsem měl 1100 , AS 1,7 a LpS asi 500 .. s tou vit můžes trochu dolu, trochu víc vyžeň dexteritu a pořid pořádnej štít, ať máš tak kolem 30% block (štít+helma, nebo je i ring na +block) ..
Equipovat barbara je mnohem snazsi nez toho chudaka monka, ale to je bohuzel tou nesmyslnou koncepci, kterou Blizzard ty monky nuti hrat.
- Smelina
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Monk HC
Na HC neni vitality nikdy dost, s 30k dřív nebo později umreš. Redukce melee je naprd, maxuj resisty. Jestli ti desekr tiká za 4k nebo za 1k je sakra znát. U monka budu vždy prosazovat hru bez štítu i kdybych měl hnit v prvním aktu do vypnutí serveru.
vitality není nikdy dost a hrajeě bez štítu? to si trochu protiřečí mě přijde , a ta redukce dmg je znát
Zidi kde jsi s monkem na HC? Já, pajon, smelina - všichni hrajeme monka a nikdo z nás nemá melee reduction na vecech. Melee není to, co nás dává. Je to jenom pozlátko. Pomocí Ehp si rychle spočítáš, že strings je předražená sranda a můj pásek dex,vit,life%,fire,all ho lehce trumfne. 30k hp je prostě sc. Mám 70k hp a hraju A1. To mi vysvětli jak se protiřečí hrát 2W a mít hodně hp. Moje zbraň mi dává 10k hp. Navíc na HC AH štíty nejsou.
Přátelská rada: Pokud hraješ SC, nekomentuj HC...
Přátelská rada: Pokud hraješ SC, nekomentuj HC...
- Ara
- Fallen Shaman
- BattleTag:Ara#2632
tak ho musim trocha asi prekopat, dnes belial a malem RiP, tak 2000 life mohlo zustat, a hromada stesti ze na me jenom neplivl :-)
rady? dik moc
umri
rady? dik moc
umri
Pocitam, ze si na hell.Ara píše:tak ho musim trocha asi prekopat, dnes belial a malem RiP, tak 2000 life mohlo zustat, a hromada stesti ze na me jenom neplivl :-)
rady? dik moc
umri
Aby to slo svizne, tak staci na hell 45k life, kolem 300 rezist all a kolem 5k dps s buffem a jde to na ten hell uplne v klidu bez rizika smrt standardni cestou.
Uz jsem to nekde naznacil nekolikrat, ale opakovani je matka moudrosti.
Blizzardi koncepce monka je uplne nesmyslna pro potreby HC, protoze si fesaci mysli, ze se to poresi velkym armorem a rezistama. Neco pokryje dodge a to co projde tak rikajic do masa, tak se vytahne pres heal, ktery ma fixni hodnotu.
U barbara to funguje skvele, protoze ma potencial svuj op revenge spamovat a vytahne se s nim bez problemu na full life coz monk nema zadnou moznost aby se behem chvilky vytopoval.
Ale abych se vratil k te koncepci co si Blizzard mysli, ze je u monka v poradku, problem je, ze na HC to takhle nefunguje a ukaze to hned prvni pack co ma nejake molten, palague, fire chains apod. ze tam proste tohle nestaci. Navic jeste zustaly nektere AoE efekty zabugovane, protoze to ti blbecci neopravili a redukuje je pouze armor a rezisty se do toho nezapocitavaji. Proto molten tak moc zere life.
Vyresit se to da docela lehce, ze zrusi cooldown u Breath of heaven, nebo tam daji runu, ktera bude mit sanci, ze se cd zresetuje.
Dalsi moznost je upravit runu co zveda heal, ze to bude pak scalovat podle max life monka.
Co se tyce pasicky One with everything, kterou udelali must have, tak to de fixnout uplne lehce, ze buffnou runu na heal aure a nebude davat 20% rezisty, ale 50% jako ma barbar shout s tim, ze to nebude stackovat s one with everything.
Uplne nejlepsi by bylo hodit rezistovou runu do dodge aury, aby to zapadalo do te jejich koncepce velke rezisty/armor + dodge a jako heal breath of heaven + life on hit a jako druha koncepce by mohla byt te spis na vyssi life a scalovani healu s life, coz by slo lehce tou vyse zminenou upravou runy na breathu, ze by scalovalo po aplikaci runy s max life toho koho to healuje a jeste by misto te 20% rezist runy u mantry dali runu co by dala monkovi obdobnou moznost jako ma barbar s revenge, ze by proste do te mantry dali proc 30% za kazdy hit co monk dostane, ze se mu zresetuje cd na heal a ze nebude stat zadny spirit.
- Smelina
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Jo, takhle nějak to mělo být od začátku. Heal za 7k na 15s CD je opravdu chorý. Mám ten heal v buildu jen kvůli runě na boost dmg, stejně jako mraky dalších monků. Holt když už tedy začínající monk má slevu na gear v podobě OwE, tak si klidně může připlatit za zbraně s vysokým LoH, který ty nedomyšlené skilly suplují, že ano.
- Smelina
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Rady? Nějak se doplácej na level 60, zdvojnásob všechny parametry panďuláka a můžeš do inferna. Jestli nejsi ultra HC a nehraješ bez AH, tak na startovní gear ti bude stačit okolo 2 mega. Jinak tě čeká farma Hellu.Ara píše: rady? dik moc
umri
To maji uplne vsichni monkove kvuli boostu dmg. Nekdo vyjizdel seznam pouzitych skillu a run podle toho diabloprogress, kde vzal prvnich 25 monku podle paragonu a vsech 25 melo heal s runou na DMG. Hlavne ze Blizzard zastava teorii, ze nechteji povinne skilly, ale bohuzel zustava jen u toho a nic v tom neresi.Smelina píše:Jo, takhle nějak to mělo být od začátku. Heal za 7k na 15s CD je opravdu chorý. Mám ten heal v buildu jen kvůli runě na boost dmg, stejně jako mraky dalších monků. Holt když už tedy začínající monk má slevu na gear v podobě OwE, tak si klidně může připlatit za zbraně s vysokým LoH, který ty nedomyšlené skilly suplují, že ano.
Ta sleva na ten equip ohledne rezistu zas takova vyhra neni, protoze i tak musis hledat rezist all + jednotny rezist a jeste i slusne veci na dmg (crit chance, crit dmg). Pritom i v tomto se dalo monkum lehce pomoct, ze by prehodili jednu pasivku, ktera ted zveda dodge o 30% hodnoty crit chance, kterou stejne jen zvednes equipem a potom co to zredukuji diminishing returny to je uplne useless.
Kdyby se namisto toho crit zvedal podle dodge chance, tak uz je to o necem.
Pritom tech 30% z toho by zas tak imba nebylo a bylo by to srovnatelne s barbarovou pasivkou weapon master, ci jak se menuje ta co dava 10% crit chance na kladivka a sekerky.
Ale to je vsechno jen o tom jak chteji v Blizzardu premyslet nad tim co delaji.
- Ara
- Fallen Shaman
- BattleTag:Ara#2632
diky za osvetleni, AH minimum tak se bude farmit, nepotrebuju dojit nakonce za dva dny, a nemam ani zatim love
Ahoj vsem,
Pokud by chtel nekdo nechci rict poradit omg, ale proste pokud mate zajem tady je muj build na Monka HC - chodime Inferno Act 3 (treba si z toho neco vemete).
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... aUX!aaaZcc
Gear + atributy
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Woko ... o/15354686
Nejdulezitejsi je vsechno , 100K zivota vas nezachrani kdyz budete mit resisty na 70% a taky vas nezachrani 86% resistu bez armoru a HP , chce to najit hezky pomer HP vs Res armor a samozrejme DPS (cim vice casu elitkam date na kouzleni tim horsi to bude).
A taky pamatujte ze LOH je super vec ale rozohne vas to nezachrani
JInak pokud by se chtel jeden clovek na Inferno Act 3 HC pridat tak pisnete. Ve 4 rech lidech nehraju uz tri je dost na to aby se parta roztrhala
Pokud by chtel nekdo nechci rict poradit omg, ale proste pokud mate zajem tady je muj build na Monka HC - chodime Inferno Act 3 (treba si z toho neco vemete).
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/m ... aUX!aaaZcc
Gear + atributy
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Woko ... o/15354686
Nejdulezitejsi je vsechno , 100K zivota vas nezachrani kdyz budete mit resisty na 70% a taky vas nezachrani 86% resistu bez armoru a HP , chce to najit hezky pomer HP vs Res armor a samozrejme DPS (cim vice casu elitkam date na kouzleni tim horsi to bude).
A taky pamatujte ze LOH je super vec ale rozohne vas to nezachrani
JInak pokud by se chtel jeden clovek na Inferno Act 3 HC pridat tak pisnete. Ve 4 rech lidech nehraju uz tri je dost na to aby se parta roztrhala
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
Zdravím všechny!
Uvítal bych pár rád, připomínek, názorů, týkajících se mého monka a změn, které na něm mám/musím/měl bych změnit.
Profil tady:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Burr ... o/19369195
Jedu DW, štít mi k tomu pajďulovi nepasuje . Snažím se navýšit Loh. Možná ještě přidat Crit chance.
Přemýšlím na Tempest Rush (runa?) jako nad únikovým manévrem. Zatím tam mám Tail Kick (vulture). Ale s tím neuteču, že jo
Healování pomocí skillů a LoH (2x fistky bez AS s LoH +1200) je zatím dostačující. All ress mám nějakých 550 na vše. Mantra je cítit. Mám nějakých +52% chance to dodge. Poměr Crit chance vs dmg je 1:10 (nějakých 25:250)
Momentálně jsem před archívama Zoltana a začínám pociťovat vyšší obtížnost
Díky za rady!
Uvítal bych pár rád, připomínek, názorů, týkajících se mého monka a změn, které na něm mám/musím/měl bych změnit.
Profil tady:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Burr ... o/19369195
Jedu DW, štít mi k tomu pajďulovi nepasuje . Snažím se navýšit Loh. Možná ještě přidat Crit chance.
Přemýšlím na Tempest Rush (runa?) jako nad únikovým manévrem. Zatím tam mám Tail Kick (vulture). Ale s tím neuteču, že jo
Healování pomocí skillů a LoH (2x fistky bez AS s LoH +1200) je zatím dostačující. All ress mám nějakých 550 na vše. Mantra je cítit. Mám nějakých +52% chance to dodge. Poměr Crit chance vs dmg je 1:10 (nějakých 25:250)
Momentálně jsem před archívama Zoltana a začínám pociťovat vyšší obtížnost
Díky za rady!
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
- Smelina
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
S gearem, který máš 2. akt asi dojdeš, ale ve 3. aktu pravděpodobně umřeš. Posledního ripnutého monka jsem hrál jako DW s cca 1800 LoH a celkově 2.66 AS! Jako únikový skill jsem používal LTK s runou na delší odkop. Na 90% elit to funguje, ale ve věži jsem potkal pack těch Phasebeastů, který se nenechali odkopnout. Hrozně a rychle nakládají, obklíčíli mě a za pár vteřin mi sundali 70k HP jako nic jen jejich primárním atakem. U současného monka jsem kick nahradil Tempest rushem a zatím to funguje dobře (jsem teď ve 3. aktu těsně před tou Azmodanovou d.ě.v.k.o.u). TR projede vším, ale je buglý a občas dělá rubberbanding, s tím je potřeba počítat. Runu mám v poslední době tu, která redukuje dmg pokud je TR nahozený. Jako alternativu je možno použít Dashing strike, ale ten nemám vyzkoušený. Sice nestojí žádný spirit, ale nejde targetit volný prostor, což mi přijde hodně limitující.
Priste slusne, diky Kuki10
Priste slusne, diky Kuki10