Příspěvek
od Mlok » 19.11.2014, 07:48 hod.
Vůbec ne. Hoarder jsem samozřejmě testoval pořádně a zpomalení je to opravdu hodně velké:
- přijdu o dmg za 3. gem, což je hodně znát
- malé navýšení MS je k ničemu, protože aby k němu došlo, tak nejprve musíš dostat obrovské zpomalení
- obrovské zpomalení vzniká tím, že musíš čekat (nebo se vracet) na umření mobů, abys mohl goldy posbírat
- ve chvíli kdy moby umírají, tak už jsem dávno o 1-2 obrazovky dále a mám nahozeno několik dalších Apocal. (nebo u DH už další sentry u další skupinky mobů)
- ohledně zrychlení pohybu u Wiz., tak Warzechiany + teleport + ne tak málo CDR + ilusionist mi zrychlí tolik, že jsem na hranici regenerace AP a rychleji bych už nestíhal názet Apocal. (už takhle uvažuju, že u Templáře mu Inspire místo Guardiana)
- u DH zase zrychlení pohybu nic neřeší (mohl bych použít Tactical Advantage kdybych chtělí více zrychlit). S Vaultem jsem akorát dostatečně rychlý, abych nepatrně stíhal předbíhat cooldown na sentry. Tzn. položím sentry k jedné skupině, okamžitě se přesouvám dále a když dojdu k další, tak akorát mám k dispoizici další sentry (předchozí skupina mezi tím umře). Když trošku více vaultnu, tak jsem tam dříve než doběhne cooldown. Mohl bych i o něco snížit cooldown, ale to by také nic neřešilo, protože při rychlejším přesunu bych byl příliš rychle od předchozí sentry a nestačilo by vše umřít. Čekání na umření všech mobů tu zdrží stejně hodně jako u Wiz.
A konkrétně (mám i změřeno na více riftech) jsem s Hoarderem o cca 20% pomalejší, což je opravdu brutální rozdíl (ladím build i gear, abych zrychlil třeba o 3-5%, natož se zpomalovat o 20%). Sbírat všechny goldy je ještě daleko horší než sbírat poměrně dost modrého a žlutého materiálu (u toho ale sbírám selektivně, tedy vždy vynechávám větší vracení a zdržovačky).
A v neposlední řadě byl aktuálně instalován další mírný nerf Hoarderu. Goldů padá pořád stejně, ale už podruhé snížili počet hromádek (zase o to navýšili množství v jedné hromádce), což znamená další nerf pro goldwrap a boost rychlosti. Aktuální stav jsem ještě netestoval, je to nahozené teprve dva dny a to jsem s Hoarderem nehrál.
Psycho:
Když chodím s Hoarderem Ruins of Corvus a mám aspoň nějaký gold find (asi 6tis. % nevím přesně, nijak moc ho cíleně nenavyšuju, maximálně vyměním 1-2 předměty, kde mám více gold find), tak to hodí 500+ miliónu za hodinu (tedy 1 miliarda pod 2 hodiny).