Nejhorší vlastnosti monster packů
Tohle me taky docela pobavilo
http://i47.tinypic.com/28s36zc.jpg
http://i47.tinypic.com/28s36zc.jpg
Re: Nejhorší vlastnosti monster packů
?:D to je real nebo fake? To se mi moc nezdá, já myslel, že max vlastností jsou 4.
To je real. Vcera odpoledne jsem to potkal Muzu klidne dokazat jeste jednim screenem...
Spis me dostalo ze tam nebylo klasicky napsany invulnerable minions, ale bylo to takhle rozepsany
-
- Quill Rat
- BattleTag:AssKick123#2306
Monka s vysokýma resistancema zabíjí nejvíc asi Arcane, ale jde to jednoduše oběhnout, takže Vortex + Arcane vás furt vrací mezi ty Arcane lasery. Přidejte si k tomu nějaký třetí typ útoku a máte zabijáka melee classů. Podobně nepříjemná by asi byla kombinace Vortex a Fire chains.
Možná ještě Sucubby a s nějakou zastavovací abilitou (Frozen, Jailer, apod.). Ale u těch je to snazší v tom, že stačí udžovat kontaktní vzdálenost, a oni pak neplivají ty své smrtící koule. Když jsou ale 4 najednou, je těžké být u všech zároveň, takže pomáhá to, co obecně pomáhá - rozdělit skupinku na 2 části.
U Invulnerable Minions může jeden člen party s miniony běhat, zatímco ostatní udolávají bossáka.
Možná ještě Sucubby a s nějakou zastavovací abilitou (Frozen, Jailer, apod.). Ale u těch je to snazší v tom, že stačí udžovat kontaktní vzdálenost, a oni pak neplivají ty své smrtící koule. Když jsou ale 4 najednou, je těžké být u všech zároveň, takže pomáhá to, co obecně pomáhá - rozdělit skupinku na 2 části.
U Invulnerable Minions může jeden člen party s miniony běhat, zatímco ostatní udolávají bossáka.
vcera se nam stala zabavna vec, potkali jsme falleny (ted nevim jak se jmenujou - takovy ty co se nafouknou a prasknou)
skupinka modrejch, ani jsem nestihl precist co umej, rychle pribehly a nez sme neco stihly udelat tak vsichni popraskaly
zajdem za roh a tam to samy ve zlate variante, byly to 2 nejrychlejśi elite fighty na helu
bohuzel z nich nic nepadlo
skupinka modrejch, ani jsem nestihl precist co umej, rychle pribehly a nez sme neco stihly udelat tak vsichni popraskaly
zajdem za roh a tam to samy ve zlate variante, byly to 2 nejrychlejśi elite fighty na helu
bohuzel z nich nic nepadlo
Nic z nich nevypadne, protože jsi je nezabil. Nenastackuje se ani Nephalem Valor. Na Infernu je to největší prasárna, co může být. Nikdy se mi je nepodařilo zabít a vždycky mě tím výbuchem one-hitnou... Nedokážu si představit, jak si je dávají lidi na Hardcore.
Mňa ako Barbara najviac counteruje Extra Health+Fire Chains+Fast a prakticky akýkoľvek pack mobiek s veľa HP. Naposledy mi celkom robil problém Vortex+Fire Chains+Extra Health.
My Characters:
Barbarian lvl 60 - Inferno Diablo DOWN
Barbarian lvl 53 - Act II Hell HC deceased
Barbarian lvl 60 - Inferno Diablo DOWN
Barbarian lvl 53 - Act II Hell HC deceased
Ja s monkem "miluju" molten, arcane enchanted, vortex, frozen, popr jailer.
Ale strasne zalezi na tom, co je to konkretne za moby - treba ty mensi verze Siegebreakera v 3. aktu (netusim tedka jak se jmenujou) muzou mit prakticky cokoliv a hotovo...nakladaj svym klasickym utokem jako svine, maji vrozenou invisibilitu (objevi se najednou u vas) a v kombinaci s vortexem+cokoliv je to prakticky pro me nechytacka. Skvely jsou taky ty maly mrchy co psal Garn - super jeste kdyz maji fast, ze ano anebo rychly pavoucci s moltenem a fire chainama...oni vas stihnou brutalne kousat a obihat zaroven. Navic se jim neda utyct. Ted jsem si jeste vzpomnel na ty vysoky wirlwindovaci mrchy v 2. aktu treba s jailerem/vortexem/frozenem...taky svinska kombinace ;-)
Ale strasne zalezi na tom, co je to konkretne za moby - treba ty mensi verze Siegebreakera v 3. aktu (netusim tedka jak se jmenujou) muzou mit prakticky cokoliv a hotovo...nakladaj svym klasickym utokem jako svine, maji vrozenou invisibilitu (objevi se najednou u vas) a v kombinaci s vortexem+cokoliv je to prakticky pro me nechytacka. Skvely jsou taky ty maly mrchy co psal Garn - super jeste kdyz maji fast, ze ano anebo rychly pavoucci s moltenem a fire chainama...oni vas stihnou brutalne kousat a obihat zaroven. Navic se jim neda utyct. Ted jsem si jeste vzpomnel na ty vysoky wirlwindovaci mrchy v 2. aktu treba s jailerem/vortexem/frozenem...taky svinska kombinace ;-)
Já nesnáším firechains+vortex+teleport a nezničitelné fast miniony, to je konec...
- Saskardin
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Saskardin#2839
Na inferne sú všetky kombinácie už dosť peklo, ale najsmrteľnejšie sú tie, ked potvory dostanú boost toho, v čom sú najlepšie. Ak sú už normal rýchli (pavúčikova a také tie žabky napríklad) a dostanú fast (+ ešte waller alebo jailer, aby sa ani náhodou nedalo kitovať), ak sú už normal s vysokým HP (veľkí klepetáči a pod) a dostanú extra health (+invulnerable minions, alebo stačí shielded), tak.... A ak sa objavia niekde v úzkej uličke hneď pri vstupe do dungeonu, tak je o zábavu postarané.
P.S. Nikdy si neviem zapamätať ako sa tie potvory volajú, preto tie opisy.
P.S. Nikdy si neviem zapamätať ako sa tie potvory volajú, preto tie opisy.
Monk, Inferno, 3.akt, dung pod Bastion's Keep.
Plížím se dlouhou úzkou chodbou, když vtom se na mě vyřítí pack Skull Cleaverů (melee, co za sebou vlečou sekery a jedním hitem bez problému uberou půlku hpček). Když jsem četl "Arcane, Vortex, Horde, Fast", stydla mi krev v žilách. Než jsem dočetl, stydla i mrtvola mnicha.
Plížím se dlouhou úzkou chodbou, když vtom se na mě vyřítí pack Skull Cleaverů (melee, co za sebou vlečou sekery a jedním hitem bez problému uberou půlku hpček). Když jsem četl "Arcane, Vortex, Horde, Fast", stydla mi krev v žilách. Než jsem dočetl, stydla i mrtvola mnicha.
Nejhorší je pro mě Fast, inv.minions, stačí tyto dvě vlastnosti a pak už je to úpně jedno co mají, dva, tři ripy mě na infernu neminou. Naposledy to byli pavouci v mimořádně otravné lokaci Caverns of Araneae - fast, molten, inv.minion , extra health. S DH jsem neměl šanci, v tu ránu byli všichni u mě a už jsem se smažil...
Další dvě v kombinaci mimořádně nepříjemné je teleport+vortex - uteču jednomu v ss z Vortexu a on se následně ke mě portne, takhle 6 x a papa, Lala...
Další dvě v kombinaci mimořádně nepříjemné je teleport+vortex - uteču jednomu v ss z Vortexu a on se následně ke mě portne, takhle 6 x a papa, Lala...
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
https://dl.dropbox.com/u/73337885/Screenshot173.jpg
místo nightmarish mít třeba vortex nebo arcane tak skáču z okna... obecně shielding+reflect damage a fire chain nesnášim... kor ve vyšších aktech, v tom prvním to ještě jde...
místo nightmarish mít třeba vortex nebo arcane tak skáču z okna... obecně shielding+reflect damage a fire chain nesnášim... kor ve vyšších aktech, v tom prvním to ještě jde...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Invulnerable Minions, Jailer, Desecrator, Illusionist a Shielding. Škoda, že jsem zapomněl na screen, ale jakmile jsem tohle viděl, okamžitě jsem utekl a nestydím se. To nejsou žádná pravidla? Jakmile má přece jednu schopnost, neměl by mít tu další. Navíc v některých stísněných prostorách je to skoro nemožné.
Jo tak měli 5 vlastností? To už máš datadisk ne? Inv.minons+shielding+ilusionist byt spolu nemůže, max jedna z nich.st.ranger píše:Invulnerable Minions, Jailer, Desecrator, Illusionist a Shielding. Škoda, že jsem zapomněl na screen, ale jakmile jsem tohle viděl, okamžitě jsem utekl a nestydím se. To nejsou žádná pravidla? Jakmile má přece jednu schopnost, neměl by mít tu další. Navíc v některých stísněných prostorách je to skoro nemožné.
Pravidal na generováni vlastností elite packů existujou:
Strong CC -limit 1: Knockback, Nightmarish, Vortex
Defensive -limit 1: Avenger, Extra Health, Health Link, Horde, Illusionist, Missile Dampening, Invulnerable Minions, Shielding, Vampiric
Agresive -bez limitu: Arcane Enchanted, Desecrator, Electrified, Fast, Fire Chains, Frozen, Jailer, Molten, Mortar, Plagued, Reflects Damage, Teleporter, Waller
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
+1Petros píše:Monk, Inferno, 3.akt, dung pod Bastion's Keep.
Krásně popsáno, už jsem taky zažil podobný Overfck
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Evidentně je na Inferno možné vše, i když mi opravdu přijde podle tvého popisu divné, že jsem měl tu čest tuhle bandu potkat. Možná bug.Quetak píše:Jo tak měli 5 vlastností? To už máš datadisk ne? Inv.minons+shielding+ilusionist byt spolu nemůže, max jedna z nich.st.ranger píše:Invulnerable Minions, Jailer, Desecrator, Illusionist a Shielding. Škoda, že jsem zapomněl na screen, ale jakmile jsem tohle viděl, okamžitě jsem utekl a nestydím se. To nejsou žádná pravidla? Jakmile má přece jednu schopnost, neměl by mít tu další. Navíc v některých stísněných prostorách je to skoro nemožné.
Pravidal na generováni vlastností elite packů existujou:
Strong CC -limit 1: Knockback, Nightmarish, Vortex
Defensive -limit 1: Avenger, Extra Health, Health Link, Horde, Illusionist, Missile Dampening, Invulnerable Minions, Shielding, Vampiric
Agresive -bez limitu: Arcane Enchanted, Desecrator, Electrified, Fast, Fire Chains, Frozen, Jailer, Molten, Mortar, Plagued, Reflects Damage, Teleporter, Waller
Já spíš věřim tomu, že byly zamíchaný dvě skupiny stejnech elit s různějma vlastnostma mezi sebou, to už sem párkrát zažil.