Nejhorší vlastnosti monster packů
Reflect damage a Arcane Enchanted... To nemusim
Štěstí přeje připraveným...
- Abbottaker1
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejhorší vlastnosti monster packů
Dneska jsme meli problem s demi-INVISIBLE, IMMORTAL common mobem na hradbach v actu3, nesel zabit a kamose DHáčka daval na jednu ranu, toho jsme nedali - samosebou bug, sli jsme farmit jinam, ale od uterka aspon monstrum, ktere nepadlo do 10sec
asi nejhorší pro mně jako pro monka je potkat ty tlustý act 3 castery s molten arcane enchanted a desecrator.
Ještě bych přidá chains+vortex+další a to je jedno co, nepřijemné to je stejně
Štěstí přeje připraveným...
me nejvice vadi nightmarish, nesnasim, kdyz nemuzu ovladat postavu a porad nekde odbiham
Tak těch "blbejch " variant je celá řada ( a stejně jako pár hráčů mám i já podezření, že DH potkává reflect dmg až příliš často, i když to má být prý " náhodné" ) . Poslední dobou je pro mě velmi nepříjemná varianta plaugued, frozen, a molten. tyto ability si navzájem doplńují své slabiny a to je velmi nepříjemné. Navíc zkuste jednu z nich zaměnit za fast ( nebo arcane enchanted ) a prakticky si s DH už moc nezahrajete .
To, že je to náhodný, to je kec. Prostě to napsali jenom, aby lidi newhinovali... Já teď hraju hlavně DH a každej třetí pak má Reflect. S monkem Reflecty nepotkám skoro vůbec... Jinak pro mě je nejhorší právě Reflect, pak nemám rád Fast, Mortar taky nemusím a vadí mi i Shielding, protože když farmím, tak všechny packy sundám tak do 10-30 sec a shielding mě zdržuje.
hele mě přijde spíš, že obecně reflect je obecně nějakej častější... asi jak lidi boostli, tak je chtěli trošku nerfnout
jinak ten shielding od 1.0.4 je už celkem v pohodě, že nejde mlátit do jednoho mi zas tak nevadí. a máš asi celkem smůlu, protože jakmile sundám kámoše, tka ten jeden zbejvající si ten štít buď hned sundá, nebo už ho nehodí, asi nechce to trápení protahovat xD
jinak ten shielding od 1.0.4 je už celkem v pohodě, že nejde mlátit do jednoho mi zas tak nevadí. a máš asi celkem smůlu, protože jakmile sundám kámoše, tka ten jeden zbejvající si ten štít buď hned sundá, nebo už ho nehodí, asi nechce to trápení protahovat xD
To i Blizz říkal, že ten poslední nebude mít štít.
no tak v tom případě je můj dojem správný a nechápu, jakým způsobem můžou zdržovat. to už mě víc zdrží extra health rare pack tlustejch monster.
Já bych řekl, že je to opravdu náhodně a spíš je to jenom váš subjektivní dojem. Protože elity bez těch "nepříjemných" affixů zabijete rychle a bez problémů a v podstatě za chvíli ani nevíte, že tam ta elita byla. Naopak u těch nepříjemných strávíte víc času a zůstanou vám v paměti. Navíc statisticky by měl být reflekt cca na každé 4. elitě, takže pokud se někomu zdá, že je na každé třetí, tak to může být jen subjektivní odchylka.
Zdržujou mě, protože je většinou položím všechny zaráz. Když mají Shielding tak to nejde .v0kurka píše:no tak v tom případě je můj dojem správný a nechápu, jakým způsobem můžou zdržovat. to už mě víc zdrží extra health rare pack tlustejch monster.
Jinak si asi fakt udělám statistiku s vlastnostmi Elite packů s DH a s Monkem, abych viděl jestli nám kecali, nebo ne...
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
poslední dobou mě se...štve kombo molten+vortex... oni prostě mají talent mě přitáhnout vteřinu před tím, než kámoš vedle nich bouchne...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Hej úplně přesně. Taky se mi zdá, že když už mě ten Vortexák přitáhne, tak jedině ve chvíli, kdy jeho kolega vybuchuje . A vzhledem k tomu, že mi tyhle molten výbuchy dávají IK, tak to přežiju jenom, když stihnu rychle zareagovat Smoke screenem...
náhodou molteni a vortexy se mi moc líběj, protože jsou extrémně chytrý uměj to nakombit i s frozenem a arcanou.
opravdu oceňuju, jak molten monstra inteligentně pobíhají kolem hráče, aby se ujistili, že ho fakt spálí, šikulové.
opravdu oceňuju, jak molten monstra inteligentně pobíhají kolem hráče, aby se ujistili, že ho fakt spálí, šikulové.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
to dělají spíš fire chain, ideálně v kombinaci s teleporter... ani mě nebouchnou, jen se mě snažej předběhnout...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Sharis
- Quill Rat
a když DHčko nejčastěji potkává reflect dmg, tak já jako WD mám zase snad každou druhou elitu mortar. A je to logický, pěkně z povzdálí si hážu ghost bomby a oni opětují palbu mortarem. Škoda že jim to nic samotným nedělá, už jsem si zkoušel stoupnout mezi ně, že by si dali friendly fire a nic
It is hot down here
u těch firechainů to dělají většinou jen meleečka. u range jen teleporteři. ale máš pravdu, i u nich je zajímavý sledovat, jak s tím nakládajíGrammator píše:to dělají spíš fire chain, ideálně v kombinaci s teleporter... ani mě nebouchnou, jen se mě snažej předběhnout...
Mně se líbí molten na lítajících točících se, co sekají (nevím, jak se jmenují). Normální molten se pod postavu nedostane, ale tito lítají, takže jsou schopni hodit oheň přímo pode mě. A když jsou 3 nebo 4, tak jdou životy rychle dolů.
-
- Quill Rat
- BattleTag:onDr3j#1398
pre mojho barbara kombinacia plagued-desecrator-arcane enchanted-waller-jailer v act 3