http://i47.tinypic.com/28s36zc.jpg
Jo tak měli 5 vlastností? To už máš datadisk ne?st.ranger píše:Invulnerable Minions, Jailer, Desecrator, Illusionist a Shielding. Škoda, že jsem zapomněl na screen, ale jakmile jsem tohle viděl, okamžitě jsem utekl a nestydím se. To nejsou žádná pravidla? Jakmile má přece jednu schopnost, neměl by mít tu další. Navíc v některých stísněných prostorách je to skoro nemožné.
+1Petros píše:Monk, Inferno, 3.akt, dung pod Bastion's Keep.
Plížím se dlouhou úzkou chodbou, když vtom se na mě vyřítí pack Skull Cleaverů (melee, co za sebou vlečou sekery a jedním hitem bez problému uberou půlku hpček). Když jsem četl "Arcane, Vortex, Horde, Fast", stydla mi krev v žilách. Než jsem dočetl, stydla i mrtvola mnicha.
Evidentně je na Inferno možné vše, i když mi opravdu přijde podle tvého popisu divné, že jsem měl tu čest tuhle bandu potkat. Možná bug.Quetak píše:Jo tak měli 5 vlastností? To už máš datadisk ne?st.ranger píše:Invulnerable Minions, Jailer, Desecrator, Illusionist a Shielding. Škoda, že jsem zapomněl na screen, ale jakmile jsem tohle viděl, okamžitě jsem utekl a nestydím se. To nejsou žádná pravidla? Jakmile má přece jednu schopnost, neměl by mít tu další. Navíc v některých stísněných prostorách je to skoro nemožné.Inv.minons+shielding+ilusionist byt spolu nemůže, max jedna z nich.
Pravidal na generováni vlastností elite packů existujou:
Strong CC -limit 1: Knockback, Nightmarish, Vortex
Defensive -limit 1: Avenger, Extra Health, Health Link, Horde, Illusionist, Missile Dampening, Invulnerable Minions, Shielding, Vampiric
Agresive -bez limitu: Arcane Enchanted, Desecrator, Electrified, Fast, Fire Chains, Frozen, Jailer, Molten, Mortar, Plagued, Reflects Damage, Teleporter, Waller