Belial inferno

Diskuze o monstrech, která můžete potkat v herním světě.
Odpovědět
JohnyX
Quill Rat
Belial inferno

Příspěvek od JohnyX » 31.05.2012, 14:38 hod.

Belial je na infernu fakt šíleně těžký...už sem ho zkoušel dát snad 100x, dokonce i v good partě a stejně sme vždycky zdechli ve 2 nebo 3 fázi. Ve více lidech je to těží kvůli tomu, že ty nagy maj nechutne moc hp a když jeden chcípne, tak většinou je konec.
Není tu někdo, kdo má fakt good gear a kdo by byl schopen pomoct ? Hledám ale někoho, kdo už je v aktu 3,4. Nebyl sem to schopen dokončit s lidma, co ho ještě nedali.

Kdyžtak mi napište ve hře - JohnyX#661

ageca
Quill Rat

Re: Belial inferno

Příspěvek od ageca » 31.05.2012, 15:44 hod.

nic tazke grupa ja (monk), barbar a demon hunter..first pull..staci sa zohrat je to easy. na nagy stacil blind a stun a boli dole.

Aici
Quill Rat
BattleTag:Aici#2385
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aici » 31.05.2012, 21:41 hod.

Těžký je, ne že ne. Taky jsem se na něm zasekl a přitom celou dobu pohoda. Maximálně 1-2 smrt na elite/bosech. A teď chodím 3 dny a nic. Public raději ne. Jinak jsem DH 46k hp, 20k dps (s talentem 46k, jedu na crit demage). Když tak se můžeme domluvit. Rád bych se dostal dále.
Obrázek

Programos
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 31.05.2012, 23:27 hod.

Důležité je přežít první dvě fáze, což je za DH celkem makačka, pokud jedeš na crit tak určitě jedeš sharpshootera, 1h xbow, a night stalkera. V kombinaci s Lingering Fog to musí bejt lahoda. I když pravda, že základ 20K dmg s 1h není výhra, je potřeba alespoň 28K, aby jsi měl trošku rezervu. Podle toho teda, za kolik dáváš crity. Samozřejmostí u ad je taky Frost a Devouring arrow.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

Aici
Quill Rat
BattleTag:Aici#2385
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aici » 01.06.2012, 10:21 hod.

Tak jsem ho přemohl. Neměnil jsem build, ani equip. Zrovna se mi asi poštěstilo. Teď začne farma na itemy :)
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Monstra“