Belial je na infernu fakt šíleně těžký...už sem ho zkoušel dát snad 100x, dokonce i v good partě a stejně sme vždycky zdechli ve 2 nebo 3 fázi. Ve více lidech je to těží kvůli tomu, že ty nagy maj nechutne moc hp a když jeden chcípne, tak většinou je konec.
Není tu někdo, kdo má fakt good gear a kdo by byl schopen pomoct ? Hledám ale někoho, kdo už je v aktu 3,4. Nebyl sem to schopen dokončit s lidma, co ho ještě nedali.
Kdyžtak mi napište ve hře - JohnyX#661
Belial inferno
Re: Belial inferno
nic tazke grupa ja (monk), barbar a demon hunter..first pull..staci sa zohrat je to easy. na nagy stacil blind a stun a boli dole.
Těžký je, ne že ne. Taky jsem se na něm zasekl a přitom celou dobu pohoda. Maximálně 1-2 smrt na elite/bosech. A teď chodím 3 dny a nic. Public raději ne. Jinak jsem DH 46k hp, 20k dps (s talentem 46k, jedu na crit demage). Když tak se můžeme domluvit. Rád bych se dostal dále.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Důležité je přežít první dvě fáze, což je za DH celkem makačka, pokud jedeš na crit tak určitě jedeš sharpshootera, 1h xbow, a night stalkera. V kombinaci s Lingering Fog to musí bejt lahoda. I když pravda, že základ 20K dmg s 1h není výhra, je potřeba alespoň 28K, aby jsi měl trošku rezervu. Podle toho teda, za kolik dáváš crity. Samozřejmostí u ad je taky Frost a Devouring arrow.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Tak jsem ho přemohl. Neměnil jsem build, ani equip. Zrovna se mi asi poštěstilo. Teď začne farma na itemy