klan do ROS.....
Pokud tady mate nekdo skym jsen hraval atd. plan vytvaret klan...a hledate nekoho dejte pls vedet do PM...ted moc nehraju a uz jsem rozprodal nejaky GEAR, ale v RoS zase zacnu.....
Diky....
Diky....
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Re: klan do ROS.....
Tak ja predpoladam, ze sa casom spravi jeden velky clan celej cesko-slovenskej komunity Co by bolo idealne.... cca 50 + hracov permanentne online atd
Robit nejake odstiepene klany moc vyznam mat nebude, predsalen to nie je Drakthul
Robit nejake odstiepene klany moc vyznam mat nebude, predsalen to nie je Drakthul
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Reve SC/hc?
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
no budu hrat oboje...ale jestli vic SC nebo HC to se jeste uvidi....
to asi jo...prave proto se ptam takto predem...abych vedel jak tak kdo co planuje atd....Papagaj píše:Tak ja predpoladam, ze sa casom spravi jeden velky clan celej cesko-slovenskej komunity Co by bolo idealne.... cca 50 + hracov permanentne online atd
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Na HC planujem zatím max 12 členů, uvidíme jak to dopadne, ale tak nějak to bude.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Tady kdyžtak pokud smyšlíš podobně jako já/my http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... =44&t=9602
Tak Unstoppales urcite bude mat vlastny klan vytvoreny, prave preto sme aj spravili ten nazov atd.
Můžete mě někdo vysvětlit jaké jsou výhody/nevýhody klanu v dnešní betě? Jakej to má smysl hlásit se do nějakýho klanu- co z toho budu mít? Itemy jdou vyměnit stejnak jen v partě kde byly dropnuty a to pouhé 2h po dropu, tak jakej to potom má jinej smysl?
Já žádnej nenašel, aspon co se týče PTR ...
prostě je tam tlačítko navíc, klan, skupina, tam členové, s těma se dá kecat defaultně zeleným písmem, když mi padne legendárka a identifikuju ji, tak se to tam postne, to samé, když splním achiev .. (to se dá vypnout asi nějak)
Víc nic smysluplného jsem nenašel.
prostě je tam tlačítko navíc, klan, skupina, tam členové, s těma se dá kecat defaultně zeleným písmem, když mi padne legendárka a identifikuju ji, tak se to tam postne, to samé, když splním achiev .. (to se dá vypnout asi nějak)
Víc nic smysluplného jsem nenašel.
Přesně tohle jsmem si myslel, tak to je dost ubohý - prostě něco jako je teď converzace ve Vanille :-( Jinak co se týká chatu v PTR, tak když jsem to viděl poprvé myslel jsem, že mě natáhne...pokud za tohle lidem platěj, tak potěš koště co nás potom čeká v RoS...
no podle me to muze mit asi takovy vliv, ze by si dejme tomu mel prednostne napriklad farmita hrat s lidma z guildy ...taky lehci shaneni a domluvy ne eventy jako jsou napr. UBERS atd..jinak v tom asi nic zavratnyho nebude..mozna trosku vetsi zabava skrz ten chat atd..prece jen Diablo 3 bylo hodne antisocialni:)---
Postovanie archiev.do guild/klan chatu podla mňa nepojde.....
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
hrali ste uz WOW? tam su tiez guildy ako budu tu klany a tam tiez guilda sluzi na to aby si lahsie poskladal ludi na neaku hru porebujes a na to iste ude aj tu sluzit ten klan, ved predsa budes mat v tom klane ludi ktorym veris a vies ze to vedia hrat a nenechaju ta umret napr. na HCku. urcite radsej budes hrat s niekym koho poznas ako z niekym koho si nikdy nevidel hrat. tak tu mas odpoved na to naco budu sluzit klany a je to urcite uzitocna vec.
Od toho snad mam FL list ne? Přece tam nebudu mít někoho komu nemůžu věřit. Spíš to bude takový rozšíření, protože těch 100 lidí co v něm můžeš mít teď je dost málo vzhledem ke komunite D3. Prostě z toho Blizz zase dělá bůh ví jakou velkou novinku a další obsah do hry a přitom to zas tak velkej bům není...no snad se pletu a ještě s tim něco provedou nebo snad mají do budoucna nějaký větší plány s Klanem.
tak jako v diablo od toho asi nemuzes cekat nejaky zazraky..proste jak to bylo ve wowku..v FL nebudes vest zadne hromadne diskuze atd...na guild/klan chatu uz to je trosku jiny...nemuzes od toho cekat zadny zazraky..je to proste takovy mensi zpestreni...tak to beru ja..
líbilo by se mi kdyby tomu dali leveling klanu jako je ve wow. Tam se guilda postupně expí a za každá level to přidá nějaký malý bonus pro všechny členy klanu, např. víc expů, rychlejší pohyb, stránka v guildovní truhle navíc atp. Určitě by nebylo těžký přidat podobný věci do diabla, možností co trochu boostnout je tu hromada. Spíš jde o to jestli se do toho bude chtít blizzu jít.
Jinak ve wow dávala guilda ještě jednu celkem podstatnou věc (pro wow) - prestiž Mnohem pravděpodobnějc člověka vzali na raid když byl z jedný z top guild na serveru než nějakýho noname hráče z "princezny Andrejky". Ale na tohle se v diablu nehraje
Jinak ve wow dávala guilda ještě jednu celkem podstatnou věc (pro wow) - prestiž Mnohem pravděpodobnějc člověka vzali na raid když byl z jedný z top guild na serveru než nějakýho noname hráče z "princezny Andrejky". Ale na tohle se v diablu nehraje
nad hlavou si mohl mit co si chtel...stejne kazdej koukal na gear, ale je pravda, ze kdyz si byl z dobre guildy tak nekdo ocko primhouril pac ocekaval, ze ten mensi nedostatek gearu dozenes skillem
no nie ale tak mozno v buducnosti chystaju nieco kde sa uplatni aby si bol v kvalinom klane lebo neverim tomu ze by to tam pridali len preto aby sme maly klany. urcite s tym maju este plany.