Po oznámení o ukončení AH a hlavně po jejím faktickém uzavření ztratí Sekce smysl. Zároveň s tím se nabízí myšlenka tuto "zvláštní" Sekci překlopit do Sekce pro Solo hráče. Nic jiného smysl nemá, protože NoAH již budou všichni.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Stejně jako když vznikala NoAH sekce, nevěděl jsem, kolik hráčů by o ni mělo zájem. Stejně tak to nevím ani v případě Solo hráčů a proto jsem se rozhodl touto cestou zjistit zájem hráčů o Solo Selffound.
---------------------------------------------------------------------------------------------

A proč by o tohle někdo měl mít zájem? Protože nevěřím, že hráči jako já vymřeli. Problém je, že Solo hráči nemají tolik potřebu nějaká fora hledat. Já jsem ale ve foru našel nový motor, novou motivaci. Baví mě budovat si postavy zcela vlastní silou, ale bez porovnání, nebo podělení se o výsledky to není ono. Mám jako Solo Selffound hráč odlišné náhledy na věci a kdo takto nehraje, často nechápe, nebo nenabízí díky odlišnému postoji použitelná řešení.
Myslím, že i díky "naší" NoAH Sekci už hodně lidí pochopilo, že i bez Aukce se tato hra dá dohrát, dál hrát, progressovat a hladce zdolat i vyšší MP než 3.
(v tomto směru se vše ještě stonásobně zjednoduší s vylepšeným lootem 2.0)
Proto bych do RoS rád našel "nové" hráče, kteří by také rádi pracovali na postavách sami a o své pokroky by se zde s ostatními podělili.
A proč to tak hraju já? Ohlédnutí za tím, co jsem si vybudoval jen já sám má pro mě mnohem větší hodnotu, než darovaný gear či EXP od mnohonásobně silnějších spoluhráčů. Solo hra vede i k budování komplexnějších postav, protože hráči musí být schopni nejen udělit poškození, ale na daném MP i přežít. Za poslední, což je pro mě velmi důležité, nejsem vázán časově ani herně na žádné spoluhráče, či jejich kvalitu nebo potřeby.
(můj dosavadní pokrok ve hře můžete najít v podpisu - Rychlá Farma MP7. Omezeně až MP10.)
Je zřejmé, že s ohledem na DC je Solo vhodné zejména pro SC hráče, ale rozhodně jsou vítání i HC.
Na závěr bych rád požádal každého, komu se tato myšlenka nelíbí, aby nereagoval a našel si jiné téma. Zde je cílem zjistit stav Solo hry.
Není třeba žádná přihláška, stačí pouze kliknout v "Anketě-Počitadle"

(vybrat můžete jednu nebo obě možnosti i své rozhodnutí měnit)
Pokud máte dotazy, je k dispozici diskuse.