Ahojte uz sa pokusal na tomto fore najst guildu no zial akosi ziadne reakcie a odozvy tak sa pokusim spravit novy topic. Poziadavky vo vetcsine guild sa mi zdaju nezmyselne, Hlasit nepritomnost dopredu, wtf? mat paragon 500+ hrat HC a podobne...akosi malo ludi mysli na to ze v hre pribudaju aj novy hraci kazdy den. Osobne to hram este kratko mam iba jednu postavu 70tku s paragonom 76 a hram este s dvoma kamaratmi ktory hraju priblizne rovnako dlho. Takze posledny pokus o nejakej guildy pre nas. Hrame LC a chceli by sme nejaku cisto Cz/Sk guildy kde si najdeme niekoho na hranie riftov ci bounty ci hladani klucov atd..skratka aby vzdy bola plna parta ked hrame alebo iba niekto z nas. Ak sa taka guilda nenajde tak ju zalozim ja aj ked som to robit nechcel lebo uz som leader v tolkych hrach ze v tom uz nemam ani prehlad tak som sa nechcel zatazovat este s leadovanim diabla

Ale ak nebude na vyber tak to spravim. Guilda bude zamerana pre vsetkych ktory hraju LC a trebars su aj uplne novy. Zoberieme kazdeho kto rad hrava a kto rad popartuje

ak by ste boli za vytvorenie takejto guildy napiste do komentov...v pripade ze si moj topic vsimne nejake podobna guilda tak isto napiste

Thx...idem drvit (skoda ze zasa sam

)