Po zvážení nových informací ohledně datadisku/Loot a paragon 2.0/zrušení AH a RMAH , jsem se rozhodl, že se momentálně vykašlu na selfound styl hry, který jsem začal praktikovat cca měsíc zpět a raději se zaměřím na získání co nejvyššího paragona na jedné postavě. Zatím není úplně jasné jak to vlastně s těmi novými změnami bude, zda to bude nějak postupné, nebo najednou Loot 2.0 se zrušením aukci, či dokonce až najednou datadisk třeba i s ladder systémem, ale chtěl bych prostě s diablem 3 začít tak nějak nanovo s čistým štítem od začátku. Je to hlavně z důvodu, že nyní je drop a některé herní systémy špatné a nechci si kazit snad nový lepší prožitek z hraní od začátku se starými věcmi.
Plánuju tedy spolu s těmito plánovanými změnami smazat/darovat vše co mám a začít nové postavy. Už od začátku D3 hraju převážně sám a rád bych to změnil a tak mě zajímá, zda se tu najdou podobně smýšlející lidé, s kterými bych se mohl dát dohromady a utvořit nějakou skupinu

. Hraju Hardcore i Softcore a hraju stylem že se snažím procházet vše a nechci nic v rychlosti probíhat. Nalezené předměty můžeme třeba držet v rámci skupiny, dělit se o ně atd, to můžeme doladit později jak by se to dělalo, ale chtěl bych se zdržet nakupování předmětů od lidí, kteří mají majetek z předchozí doby. Pokud by se tedy někdo našel, napiště sem, sice zatím není moc informací co a jak bude, ale na blizzconu se třeba dozvíme víc.
EDIT: jen pro upřesnění, paragon chci mít nahraný dopředu, protože bude na celý účet a musím nějak zabít čas než budou ty nové změny .)
Pokud nemá někdo zájem, radši ani nereagujte, aby to tu třeba nebylo nepřehledné.