Exp bonus
Re: Exp bonus
Na ukor cehokoliv jineho nemaji
Kaplan: Smesna hodnota to na Infernu zcala jiste je, kor v dnesni dobe, kdy si diky IM muzes casem slozit dva Hellfire ringy, jeden si vzit (35% exp.), jeden flaknout followerovi (7% exp.), jeste snad levne koupit Radiant Star rubin, hodit ho do helmy (31% exp.), a mas v zakladu 73% experience.
Díky za názory... Jen doplním: hodit na sebe Cain´s set armor (30%) a Leoric Signet (30%) a máš 133% v základu 

a taky sto milionu goldu v tahu :-D
edit: jaky Cain set armor s 30% ? Bonus na XP by mel davat akorat HF ring a Leoric, dohromady 65% + 13 z followera
edit: jaky Cain set armor s 30% ? Bonus na XP by mel davat akorat HF ring a Leoric, dohromady 65% + 13 z followera
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
3 věci z Cain´s setu dávají 30%, podívej se na mého barbara, kterého nyní expím: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Peck ... o/18405105
aha, tak jsem o neco chytrejsi. 

Nejlíp v aukci:) Podle mě dřív než by ti dropnul si na něj vyděláš farmením nebo přerodejem. Už na něj taky šetřím, ale chci s alespoň 28% a to se prodraží.
Take jsem koukal po Leoric signet ci Cain set. Ale abych byl uprimny, prijde mi, ze se to nevyplati. Cain set tedy urcite ne.
Pokud budu brat v potaz, ze hraji sam, tak kazdym MP zvysim i bonus exp. Takze, pokud cain set snizi MP o 2 (protoze budu slabsi), dejme tomu z MP 2 na MP 0, tak prijdu o 20% exp. Takze ziskam max 10% exp. Jenze prijdu i o MF, GF a bonus item.
Jedine, u ceho se da trosku polemizovat je Leoric signet. I kdyz i tam plati, ze ta vynosnost je nizsi, protoze z velkou pravdepodonosti budu muset hrat nizsi MP.
Vse samozrejme pocitam podle sve postavy, kde nyni hraji MP3 tak, ze bile moby davam na jednu ranu a elit packy do par vterin.
Jestli to je jinak, rad se necham poucit, protoze zatim to jsou jen moje predbezne hrube pocty.
Pokud budu brat v potaz, ze hraji sam, tak kazdym MP zvysim i bonus exp. Takze, pokud cain set snizi MP o 2 (protoze budu slabsi), dejme tomu z MP 2 na MP 0, tak prijdu o 20% exp. Takze ziskam max 10% exp. Jenze prijdu i o MF, GF a bonus item.
Jedine, u ceho se da trosku polemizovat je Leoric signet. I kdyz i tam plati, ze ta vynosnost je nizsi, protoze z velkou pravdepodonosti budu muset hrat nizsi MP.
Vse samozrejme pocitam podle sve postavy, kde nyni hraji MP3 tak, ze bile moby davam na jednu ranu a elit packy do par vterin.
Jestli to je jinak, rad se necham poucit, protoze zatim to jsou jen moje predbezne hrube pocty.
Pokud chceš vyloženě expit, tak se tyhle itemy podle mě vyplatí. Protože pokud vezmu v úvahu, jak rychel budu zabíjet s exp bonus itemama (cains, leoric apod.) bez MP, tak myslim že ti expy budou určitě přibývat rychleji než pokud budu hrát třeba na MP4 s normální výbavou. Otázka MF a GF je jasná
Ale já jedu hlavně na expy, abych nemusel MF a GF řešit.

-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Jednoznačně se ty itemy vyplatí. Pokud jde jen o expení je nesmysl hrát na jakékoli MP větší než 0.
MP1 - 10% expů navíc, ale za cenu 150% životů příšer "zabíjím je o 50% déle"
MP2 - 20% expů navíc, ale za cenu 225% ........
MP0 - můžu si dovolit nasadit Cain Set, HL ring, Leoric ring, šutr na expy do helmy a pokud mám tak dát leoric a HL ring i na followera. Příšerky budu zabíjet stejně ale ten bonus na expy bude mnohem větší než při zapnutém MP.
MP1 - 10% expů navíc, ale za cenu 150% životů příšer "zabíjím je o 50% déle"
MP2 - 20% expů navíc, ale za cenu 225% ........
MP0 - můžu si dovolit nasadit Cain Set, HL ring, Leoric ring, šutr na expy do helmy a pokud mám tak dát leoric a HL ring i na followera. Příšerky budu zabíjet stejně ale ten bonus na expy bude mnohem větší než při zapnutém MP.
Platí pořád to, že na MP1 máš oproti MP0 garantovaný ilvl u itemů?
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
to nikdy neplatilo. MP1 zaručuje i v A1 a v A2 iLVL příšer na 63. Jelikož exp runy jsou hlavně v A3 tak není MP třeba tam je iLVL příšer i bez MP 63.
Od nového patche je jen garantováno, že na infernu bez ohledu na MP nepadne horší item než lvl 58.
Od nového patche je jen garantováno, že na infernu bez ohledu na MP nepadne horší item než lvl 58.
No o to mi šlo, jestli tedy na MP0 padají stejné ilvl itemů jako na MP1?
Jde spíš o to, že vlastnosti itemu se teď řídí podle levelu potvory z který padl. Vyjímka je pokud je itmlvl vyšší než level moba - pak se vlastnosti řídí podle itmlvlu.
Takže na MP0 v A1 jsou moby lvl61 - tzn, že všechny itemy (itmlvl58-61) budou mít možnost mít staty jako itmlvl61. itmlvl62/63 jako 62/63 itemy.
Na MP1 v A1 už jsou všechny moby lvl63 takže všechny itemy mají možnost mít top roll statů = jako itmlvl63.
Na MP0 v A3 jsou moby lvl63 takže stejný jako MP1 v A1. V A3 je proto MP zbytečný - v ničem si z hlediska itemů nepomůžeš (když pomineme MF).
Takže na MP0 v A1 jsou moby lvl61 - tzn, že všechny itemy (itmlvl58-61) budou mít možnost mít staty jako itmlvl61. itmlvl62/63 jako 62/63 itemy.
Na MP1 v A1 už jsou všechny moby lvl63 takže všechny itemy mají možnost mít top roll statů = jako itmlvl63.
Na MP0 v A3 jsou moby lvl63 takže stejný jako MP1 v A1. V A3 je proto MP zbytečný - v ničem si z hlediska itemů nepomůžeš (když pomineme MF).
O to mi přesně šlo, díky. Budu tedy farmit/expit A3 na MP0 a jen pokud budu chtít klíče, tak vyšší MP.Quetak píše:V A3 je proto MP zbytečný - v ničem si z hlediska itemů nepomůžeš (když pomineme MF).
Dobrá zpráva pro všechny lovce XP: cena Leoric Sigentů rapidně klesá
Tak kupujte a expete

Kámoš se zařek, že si Leoric Signet najde sám, už na aktu2 v normálu ulovil 21 legendárek... 

- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
a jejich prodejem si na něj vydělá
:D