Movement speed cap 25%
Tak jsem nakoupil itemy s movement speed, utratil par mega, odcekavam 54% a zjistim ze cap je 25%. Tak jen FYI at se nenapali i dalsi nadsenci do rychlosti.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Movement speed cap 25%
Jaj, ses mel zeptat.:-)vyrostek píše:Tak jsem nakoupil itemy s movement speed, utratil par mega, odcekavam 54% a zjistim ze cap je 25%. Tak jen FYI at se nenapali i dalsi nadsenci do rychlosti.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Žil jsem v domění, že MS můžeš mít jenom na botách: http://d3inferno.com/mods/Movement_Speed.html a že max. value tohoto modu je 12%. To jsou věci...
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
Kuki10> hmm zeptat, me ani nenapdalo, ze to muze mit cap ... chtel jsem mit co nejvetsi rychlost, abych nemel problem vydrzet v archonu 2 minuty. Snad to prodam za rozumnou cenu.
Holborn> movement speed je na spouste legendarek, co vim, tak je na zbrani, chest, ring, amulet, bracers, pants ...
Holborn> movement speed je na spouste legendarek, co vim, tak je na zbrani, chest, ring, amulet, bracers, pants ...
- Kuki10
- Globální moderátor
Ty me staci na archona i tech 12 ale za vic bych se nezlobil.:-)vyrostek píše:Kuki10> hmm zeptat, me ani nenapdalo, ze to muze mit cap ... chtel jsem mit co nejvetsi rychlost, abych nemel problem vydrzet v archonu 2 minuty. Snad to prodam za rozumnou cenu.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
mam ted dmg 100k a 11% tak zkousim toho archona a zalezi na lokaci, ale vetsinou mam problem to v tom archonu udrzet, protoze je kolem malo mobu a nestihnu se premistit ... no uvidime, necham si bracers s 12% budu mit 95k a 23%, tak snad to bude lepsi ... jeste se te zeptam, co vsechno stihas sbiras ze zeme v tom archonu? ja jen zlutaky a obcas potiony a tome of secrets kdyz je to primo u me ... jeste by to asi chtelo zvetsit radius mam jen 6 yardu a obcas goldy zustavaji na zemi a neni cas je sebrat...
- Kuki10
- Globální moderátor
Ty chodim treti act a vcelku jsem v nem porad.vyrostek píše:mam ted dmg 100k a 11% tak zkousim toho archona a zalezi na lokaci, ale vetsinou mam problem to v tom archonu udrzet, protoze je kolem malo mobu a nestihnu se premistit ... no uvidime, necham si bracers s 12% budu mit 95k a 23%, tak snad to bude lepsi ... jeste se te zeptam, co vsechno stihas sbiras ze zeme v tom archonu? ja jen zlutaky a obcas potiony a tome of secrets kdyz je to primo u me ... jeste by to asi chtelo zvetsit radius mam jen 6 yardu a obcas goldy zustavaji na zemi a neni cas je sebrat...
Hlavne mam pasivku critical mass, takze za kazdej crit je sance, ze se cooldown stahne o vterinu a je to hodne znat....crit chance mam 51.%...
Kdyz me archon skonci, tak ho vetsinou muzu zapnout znova a hlavne nahodit energy armor, magic weapon a familiara.:-)
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki10> Critical mass mam taky, ale jelikoz chodim s 2 hand tak mi chybi chrit na off handu a mam crit. hit jen 33,5, mam i pasivku Evocation a furt to nestaci, ale pred chvilkou jsme se dival na youtube, jak to borci hraji a oni teda narozdil ode me nic nesbiraji a nicim se nezdrzuji, takze dnes zkusim a uvidim. Asi nahodim i magick weapon to jsem zatim s Archonem nepouzival a dostanu se na nejakych 112k. Mozna si taky budu muset vybirat v tom 3. actu jen ty lokace kde je hodne mobu. Ted se divam na tvuj build a k cemu je ti Astral presence, kdyz jedes furt v Archonu, neni uz pak lepsi dat si treba Galvanizing ward, at ti vydrzi dyl Energy armor?
- Kuki10
- Globální moderátor
Ono tenhle build mam do party, na solo ro ma trosku jiny, kolikrat to nestihnu vsechno prenastavit.:-)vyrostek píše:Kuki10> Critical mass mam taky, ale jelikoz chodim s 2 hand tak mi chybi chrit na off handu a mam crit. hit jen 33,5, mam i pasivku Evocation a furt to nestaci, ale pred chvilkou jsme se dival na youtube, jak to borci hraji a oni teda narozdil ode me nic nesbiraji a nicim se nezdrzuji, takze dnes zkusim a uvidim. Asi nahodim i magick weapon to jsem zatim s Archonem nepouzival a dostanu se na nejakych 112k. Mozna si taky budu muset vybirat v tom 3. actu jen ty lokace kde je hodne mobu. Ted se divam na tvuj build a k cemu je ti Astral presence, kdyz jedes furt v Archonu, neni uz pak lepsi dat si treba Galvanizing ward, at ti vydrzi dyl Energy armor?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Co jsem hrával "archon build" tak jsem archona nahazoval přes CM a tornada každých 20sec (tudíž mě netrápil CD) ..ale nevím jak dobře to teď funguje v novém patchi jsem wizarda moc nehrál ...
- Kuki10
- Globální moderátor
Nerfli to, ale nevim jak moc....Rakiii píše:Co jsem hrával "archon build" tak jsem archona nahazoval přes CM a tornada každých 20sec (tudíž mě netrápil CD) ..ale nevím jak dobře to teď funguje v novém patchi jsem wizarda moc nehrál ...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Nevite jestli se ten cap vztahuje i na skill DH hot pursuit?
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
nevzthuje, ani na monka nema omezeni pri pouziti a nastackovani-myslim ruthless a primar utok co pridava move stack