Movement speed cap 25%

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Odpovědět
vyrostek
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:vyrostek#2592
Movement speed cap 25%

Příspěvek od vyrostek » 20.09.2012, 15:35 hod.

Tak jsem nakoupil itemy s movement speed, utratil par mega, odcekavam 54% a zjistim ze cap je 25%. Tak jen FYI at se nenapali i dalsi nadsenci do rychlosti. :OXO

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Re: Movement speed cap 25%

Příspěvek od Kuki10 » 20.09.2012, 15:37 hod.

vyrostek píše:Tak jsem nakoupil itemy s movement speed, utratil par mega, odcekavam 54% a zjistim ze cap je 25%. Tak jen FYI at se nenapali i dalsi nadsenci do rychlosti. :OXO
Jaj, ses mel zeptat.:-)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Holborn
Fallen Shaman

Příspěvek od Holborn » 20.09.2012, 15:42 hod.

Žil jsem v domění, že MS můžeš mít jenom na botách: http://d3inferno.com/mods/Movement_Speed.html a že max. value tohoto modu je 12%. To jsou věci...
RATS LIVE ON NO EVIL STAR

vyrostek
Wraith

Příspěvek od vyrostek » 20.09.2012, 15:53 hod.

Kuki10> hmm zeptat, me ani nenapdalo, ze to muze mit cap ... chtel jsem mit co nejvetsi rychlost, abych nemel problem vydrzet v archonu 2 minuty. Snad to prodam za rozumnou cenu.
Holborn> movement speed je na spouste legendarek, co vim, tak je na zbrani, chest, ring, amulet, bracers, pants ...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 20.09.2012, 15:54 hod.

vyrostek píše:Kuki10> hmm zeptat, me ani nenapdalo, ze to muze mit cap ... chtel jsem mit co nejvetsi rychlost, abych nemel problem vydrzet v archonu 2 minuty. Snad to prodam za rozumnou cenu.
Holborn> movement speed je na spouste legendarek, co vim, tak je na zbrani, chest, ring, amulet, bracers, pants ...
Ty me staci na archona i tech 12 ale za vic bych se nezlobil.:-)

Holborn
Fallen Shaman

Příspěvek od Holborn » 20.09.2012, 16:00 hod.

Máš recht, já bral jenom "žluťáky".
RATS LIVE ON NO EVIL STAR

vyrostek
Wraith

Příspěvek od vyrostek » 20.09.2012, 16:10 hod.

mam ted dmg 100k a 11% tak zkousim toho archona a zalezi na lokaci, ale vetsinou mam problem to v tom archonu udrzet, protoze je kolem malo mobu a nestihnu se premistit ... no uvidime, necham si bracers s 12% budu mit 95k a 23%, tak snad to bude lepsi ... jeste se te zeptam, co vsechno stihas sbiras ze zeme v tom archonu? ja jen zlutaky a obcas potiony a tome of secrets kdyz je to primo u me ... jeste by to asi chtelo zvetsit radius mam jen 6 yardu a obcas goldy zustavaji na zemi a neni cas je sebrat...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 20.09.2012, 16:14 hod.

vyrostek píše:mam ted dmg 100k a 11% tak zkousim toho archona a zalezi na lokaci, ale vetsinou mam problem to v tom archonu udrzet, protoze je kolem malo mobu a nestihnu se premistit ... no uvidime, necham si bracers s 12% budu mit 95k a 23%, tak snad to bude lepsi ... jeste se te zeptam, co vsechno stihas sbiras ze zeme v tom archonu? ja jen zlutaky a obcas potiony a tome of secrets kdyz je to primo u me ... jeste by to asi chtelo zvetsit radius mam jen 6 yardu a obcas goldy zustavaji na zemi a neni cas je sebrat...
Ty chodim treti act a vcelku jsem v nem porad.
Hlavne mam pasivku critical mass, takze za kazdej crit je sance, ze se cooldown stahne o vterinu a je to hodne znat....crit chance mam 51.%...
Kdyz me archon skonci, tak ho vetsinou muzu zapnout znova a hlavne nahodit energy armor, magic weapon a familiara.:-)

vyrostek
Wraith

Příspěvek od vyrostek » 20.09.2012, 16:56 hod.

Kuki10> Critical mass mam taky, ale jelikoz chodim s 2 hand tak mi chybi chrit na off handu a mam crit. hit jen 33,5, mam i pasivku Evocation a furt to nestaci, ale pred chvilkou jsme se dival na youtube, jak to borci hraji a oni teda narozdil ode me nic nesbiraji a nicim se nezdrzuji, takze dnes zkusim a uvidim. Asi nahodim i magick weapon to jsem zatim s Archonem nepouzival a dostanu se na nejakych 112k. Mozna si taky budu muset vybirat v tom 3. actu jen ty lokace kde je hodne mobu. Ted se divam na tvuj build a k cemu je ti Astral presence, kdyz jedes furt v Archonu, neni uz pak lepsi dat si treba Galvanizing ward, at ti vydrzi dyl Energy armor?

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 20.09.2012, 17:05 hod.

vyrostek píše:Kuki10> Critical mass mam taky, ale jelikoz chodim s 2 hand tak mi chybi chrit na off handu a mam crit. hit jen 33,5, mam i pasivku Evocation a furt to nestaci, ale pred chvilkou jsme se dival na youtube, jak to borci hraji a oni teda narozdil ode me nic nesbiraji a nicim se nezdrzuji, takze dnes zkusim a uvidim. Asi nahodim i magick weapon to jsem zatim s Archonem nepouzival a dostanu se na nejakych 112k. Mozna si taky budu muset vybirat v tom 3. actu jen ty lokace kde je hodne mobu. Ted se divam na tvuj build a k cemu je ti Astral presence, kdyz jedes furt v Archonu, neni uz pak lepsi dat si treba Galvanizing ward, at ti vydrzi dyl Energy armor?
Ono tenhle build mam do party, na solo ro ma trosku jiny, kolikrat to nestihnu vsechno prenastavit.:-)

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 20.09.2012, 18:03 hod.

Co jsem hrával "archon build" tak jsem archona nahazoval přes CM a tornada každých 20sec (tudíž mě netrápil CD) ..ale nevím jak dobře to teď funguje v novém patchi jsem wizarda moc nehrál ...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 20.09.2012, 18:12 hod.

Rakiii píše:Co jsem hrával "archon build" tak jsem archona nahazoval přes CM a tornada každých 20sec (tudíž mě netrápil CD) ..ale nevím jak dobře to teď funguje v novém patchi jsem wizarda moc nehrál ...
Nerfli to, ale nevim jak moc....

werty1
Quill Rat
BattleTag:werty1#2932

Příspěvek od werty1 » 21.09.2012, 11:03 hod.

Nevite jestli se ten cap vztahuje i na skill DH hot pursuit?

Joshua88CZ
Gorebelly
BattleTag:ChoseCZE#2100

Příspěvek od Joshua88CZ » 21.09.2012, 11:27 hod.

nevzthuje, ani na monka nema omezeni pri pouziti a nastackovani-myslim ruthless a primar utok co pridava move stack

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“