Ahoj,
nevíte jest-li a případně jak funguje zmíněná věc v návaznosti na equip a skilly ?
např. Innas belt dává "Adds 5-6% to Holy Damage" a zajímá mě jest-li to ovlivní zbraň s holy damage ?
Adds X% to elemetal Damage
Re: Adds X% to elemetal Damage
Tyhle predmety by mely pridavat total dmg a je jedno jaky mas druh dmg na zbrani, nebo jaky skill pouzivas. Je to proste jen jak kdyz mas treba amulet 6-15 dmg, tak tohle ale pridavadmg podle tveho ty %
Proste jen dalsi nedodelana vec, s element pozkozenim si mohli trosku vic vyhrat
Podla mna je to nasobok vysledneho dmgu podla daneho elementu. Inak povedane potrebujes skill ktory robi holy dmg nato aby si tazil ztoho.
Na druhu té škody nezávisí . Ten opasek(s holy dmg) zvýšil škodu i wizardovi, nicméně výsledná škoda se určitě nepočítá z final dmg.
Pokud vyrazem final dmg myslis DPS, ktere je uvedene v charu a zkousel si to nejak prepocitavat podle toho jestli to sedi, tak to urcite ne, protoze v tom je zapocitana i crit chance, crit dmg a attack speed a ty to samozrejme nenevysi.
Jak myslis ze "zvysil skodu aj wizardovy" to ten wizard mal weapon s holy dmg affixom a ten %holy dmg mu navisil DPS v charsheete ?? ci?
To by davalo logiku ale potom by ma zaujimalo ci sa ten affix aplikuje aj druhy krat na skill ktory dava cisto holy dmg, lebo v tomto pripade by znamenalo ze sa zaratava 2x. A blizz nema rad Double dip.
Dost pochybujem ze sa ten %elem affix aplikuje len na +element dmg affix ktory moze byt len na zbraniach.
To by davalo logiku ale potom by ma zaujimalo ci sa ten affix aplikuje aj druhy krat na skill ktory dava cisto holy dmg, lebo v tomto pripade by znamenalo ze sa zaratava 2x. A blizz nema rad Double dip.
Dost pochybujem ze sa ten %elem affix aplikuje len na +element dmg affix ktory moze byt len na zbraniach.
Zvýšil wizardovi dps (na typu zbraně nezáleží) ..nijak víc jsem to nezkoumal.
V každém případě to není žádná pecka...
V každém případě to není žádná pecka...
njn, v podstate by som sa necudoval keby to zvysovalo dmg o % bez ohladu nato co tam je napisane resp aky element. Vzhladom na kvalitu a hlbku mechanik v d3 by taketo "sracka" riesenie celkom sedelo.