Cau,
Chtel bych se zeptat, jaky mate zkusenosti s eventy v D3 . Su v pulce druhyho aktu a potkal jsem 2 eventy v prvnim a jeden ve druhym aktu. Zajimalo by me jestli je to malo nebo hodne a jestli nemate naky vetsi info kde a jaky se daji najit. Predpokladam, ze kdyz mam na mape nahodne vygenerovanej vstup do sklepa, kde jsou dva mobi a truhla , ze to neni event ani nic jako vedlejsi quest, ale jenom kus generovatelnyho prostredi.
Diky za odpovedi.
Eventy
Re: Eventy
Když narazíš na Event tak ti to ohlásí na obrazovce..Já mám za sebou 2 akty a narazil sem na 4 eventy..
Bud mam smulu, anebo tech eventu ve hre moc neni... Coz by byla skoda.. zatim jsme narazil tak tak na tri..
Se podívej do achievmentů, těch eventů je celkem docela dost.
musis poctive prochazet celou mapuDadakk píše:Bud mam smulu, anebo tech eventu ve hre moc neni... Coz by byla skoda.. zatim jsme narazil tak tak na tri..

jj doma se podivam kolik jich tam je.
to Rimmsi - red dwarf man :-)
ja bych strasne rad, ale hraju jen v parte a narazim na same jedince, kteri bezi, jak o zavod a neprochazeji celou mapu :-( a samotneho me to neba...
ja bych strasne rad, ale hraju jen v parte a narazim na same jedince, kteri bezi, jak o zavod a neprochazeji celou mapu :-( a samotneho me to neba...
- Nittros
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nittros#2665
Dadakk píše:jj doma se podivam kolik jich tam je.
Tak si mě přidej jsem takový Achiv Hunter a také nemám všechny eventy mohli bychom dát i Bosse na Achiv.
Česko Slovenský herní klan který se zabývá nenáročným a přátelským hraním.
Jméno klanu: Heroes of Bohemia
Tag Klanu: <HoBcz>
Webové stránky: http://heroesofbohemia.eu/
Team Speak 3 IP: ts.aivik.cz:11226
Jméno klanu: Heroes of Bohemia
Tag Klanu: <HoBcz>
Webové stránky: http://heroesofbohemia.eu/
Team Speak 3 IP: ts.aivik.cz:11226