Life per second
Tyjo tak jestli ti stačí 4M na a3-4 upgrade, tak jsi z levného kraje :-)
Re: Life per second
tak uvidime... bude to len taky pokus... aspon nejaka vyzva a co s tymi peniazmi aj tak
Já jsem teď dohrál Inferno s monkem, s gearem komplet za 5M :-) Gear měl i 1500LpS a 3%LS a chcípal jsem jen u Ghoma a párkrát i u Diabla, jinak vše na poprvé. Elitky taky sem tam smrt při blbý kombinaci abilit, ale na druhou stranu nebyl problém si dát i 2 packy naráz při dobrý kombinaci.Nekronaut píše:Tyjo tak jestli ti stačí 4M na a3-4 upgrade, tak jsi z levného kraje :-)
Ty 3% LS u monka v kombinaci base DPS 25k a dobře zvolených skillů umí velice ryhle hnát hladinu life nahoru a mě ty podceňovaný LS a LpS protáhly 3. a 4. aktem.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
jj da sa to pohode poskladat... ma to vyslo nejak na 3m+ a mal som cez gear a passivku nejak 1200lps a k tomu este nejak 500lph ale mal som prilis nizke dps, takze vsetko strasne dlho trvalo kym som umlatil... na druhu stranu som ale nechcipal, takze by sa s tym dalo dohrat inferno (ja som s tym dal jeden Q v acte 3 v druhej polke ale bola to nuda)
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
nechci zakladat novy toptick. nevite nekdo jestly. live tap funguje i u carodejky kdyz pouziva kouzla. kdyz ji dam treba zbran life per hit ci live steal? ci to je pouze pro charaktery co bojuji s klasickou zbrani jako ve dvojce.
zialbohu to plati nie len na hit ako by to malo podla "zauzivanych pravidiel" podla mna byt, ale vseobecne na skilly ktore produkuju nejaku dmg a ano, plati to aj pre wizza
No u DH bych za 3M fakt inferno nedal. Jen použitelná zbraň stojí 2M. Takže zase asi není pravda to, že DH mají nejlevnější equip...
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
To jsi vycetl kde? Ja mam kusi, co ma 1080 dps a jinak vubec nic, takovou dneska sezenes za par supu a inferno jsem s ni dohral a dalo by se v pohode i s horsi zbrani..Nekronaut píše:No u DH bych za 3M fakt inferno nedal. Jen použitelná zbraň stojí 2M. Takže zase asi není pravda to, že DH mají nejlevnější equip...
No jsou asi dvě možnosti. Buď jsi to tak dohrál už ze začátku, kdy to pro DH bylo podstatně snazší a nebo jsem fakt lama (což každopádně jsem)