Blood Shards
Za cca 1500 BS sem dostal rukavice, helmu, brnění a boty co používám na DH (+ ještě 2x leg cloaks), takže na toto mám asi hodně štěstí , bohužel o dropu to už říct nemůžu, tam mě legendárka nepadne klidně 1,5 hodiny
Re: Blood Shards
Ja utratil tak 3000shardu za botky...a jen jedny lege a jeste k nicemu...ale jednou ty ice climbery proste mit budu:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pořádná haluz. po jednom riftu jsem šel ke kadale a z druhého kliku na mě vyskočilo tohle:
jakožto fire monk jsem byl v totální extázi
jakožto fire monk jsem byl v totální extázi
Co dělá Transmogrification?
jo,me padl,dokonce ho nosim na WD a to jsem se o nej ani nesnazil,stalo to tak 500 shardu,stejne tak jedny tasker and theo padli asi po 1000 BS,na druhy postave uz 5000BS a TaT nedala,proste random haluz
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Jak to děláte ? Já momentálně u Kakaly lovím Hellskull štít a těch 11 000 shardů bude hezky kynout, nechápu jak to někomu může padnout hned a nebo si třkrát nafarmí 500 shardů a padne mu to tam .
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
za posledních 1000BS mi nedala jakoukoliv lege( kupuju jenom 5 bs ové), celkově v sezóně to sotva vychází tak 1lege na 1K BS, což je neuvěřitelně směšný, asi mam smůlu, ale i tak mi příjdě že kadala znerfovali až běda.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
ja mam porad prumer 1 lege za 600-800 BS...tj. v mem pripade zadna zmena oproti dobam pred 2.1
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
za posledních 80k se snažím vytlouct TaT a furt nic... nechápu jak někomu něco může dát mně dává tak 1leg denně a to ještě ke všemu gladiatorky
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Odhaduju dlouhodobý průměr na 1 lege za 500 BS. Občas se podaří i 2-3 pětistovky BS bez lege, ale zase pak bývá ne tak málo často více než 1 za 500 BS a vyjímečně i 3-4.
Ve 2.1 díky velkému zrychlení T6 + vyšší GR je těch BS mnohem více, takže z Kadaly i něco dostat jde. Už je jen otázkou co. Už mi třeba dala vícekrát ten kus setu/leg co potřebuju, ale rolly se ji moc nedaří...
Ve 2.1 díky velkému zrychlení T6 + vyšší GR je těch BS mnohem více, takže z Kadaly i něco dostat jde. Už je jen otázkou co. Už mi třeba dala vícekrát ten kus setu/leg co potřebuju, ale rolly se ji moc nedaří...